apithanos Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2010 Καλησπερα παιδια!Εχω κατεβασει το toyrnament shark δοκιμαστικα αλλα οταν το βαζω σε λειτουργια μου κολαει ο υπολογιστης και δουλευει αργα.Επισης οταν κανω ανανεωση γιανα μου βγαλει στατιστικα καινουριων παιχτων με πεταει εξω απο το τραπεζι!Ξερει καποιος να μου πει τι γεινετε?ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2010 apithanos έγραψε:Καλησπερα παιδια!Εχω κατεβασει το toyrnament shark δοκιμαστικα αλλα οταν το βαζω σε λειτουργια μου κολαει ο υπολογιστης και δουλευει αργα.Επισης οταν κανω ανανεωση γιανα μου βγαλει στατιστικα καινουριων παιχτων με πεταει εξω απο το τραπεζι!Ξερει καποιος να μου πει τι γεινετε?ευχαριστω προκαταβολικα!an exeis vista h windows 7pat deksi klik sto pontiki kai trekse to programma os diaxerisths / administrator.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
apithanos Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2010 vista εχω!το ανοιξα οπως μου ειπες αλλα παλι τα ιδια.επισης δεν μου βγαζει στατιστικα για ολους τους παικτες.σε τραπεζι με 9 μου βγαζει τους 6 και στην εξαδα μου βγαζει τους 4! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2010 exei epiloges analoga to trapezi pou paizeis (6,9,10 ktl) kato aristera pano apo ta onomata ... kai des ti theme exeis sto trapezi... den ta ypostirizei olo, solid kai simple an thimame kala... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ImbecIle Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2010 Αν όταν λες σε βγάζει έξω από το τραπέζι εννοείς κάνει αυτόματα κλικ το κουμπί sit out , τότε όσο αφορά την Stars, φταίει το Lobby Theme. Με το "classic" δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
apithanos Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2010 ok παιδια το εφτιαξα.ευχαριστω πολλυ!κατι τελευταιο.μπορω στο toyrnament shark να δω καποια χερια σε τουρνουα που εχω παιξει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts