Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Live Home tournament Buy-in 20ευρο Blind level κάθε 30λεπτα

Αρχικό stacκ:2000 chips, 9 seated

Έχω την εικόνα loose-aggressive και εχω πάρει 2 πάσες συνεχόμενες μια με κέντα,μια με μπλοφα.Αριστερά μου είναι ο donk-tight του τραπεζίου και γενικά αδύναμος παίχτης χωρίς λεπτομερείς γνώσεις για το παιχνίδι.

Ειμαι στο Dealer Button, τα blinds είναι 30/60 και έχω περίπου 3000 chips,υπάρχει ενα call απο mid-position και έχω Α-9 σπαθία.

Κάνω raise στα 140 και δέχομαι call από το SB(donk-tight)και ο άλλος που είχε κάνει call κάνει re-raise 220.Κάνω call και ο SB.

FLOP : 9καρό - 5καρό - 3σπαθί

SB: Bet 200

MID-position: paso

DealerButton(εγώ): raise 700(200+500)

Μετά απο σκέψη κάνει call to SB.

TURN : 2μπαστούνι

SB: bet 450

DealerButton: ALL IN!!

SB insta-call

RIVER : K σπαθί

SHOWDOWN

SB δείχνει 9 μπαστούνι ,2 καρό

DealerButton δείχνει Α σπαθί, 9 σπαθί

Ερώτηση:Που υπάρχει λάθος παίξιμο απο την πλευρα μου(dealerbutton) και πως αντιμετωπίζονται αυτού του είδους παίχτες σε τέτοιες καταστάσεις?είχα κανει τα reads και κατάλαβα στο flop πως δεν έχει δύναμη.Δε φοβήθηκα 2 pair ή set?

Ακούω γνώμες..

Καλά κέρδη τις γιορτές.

Δημοσίευση

Αν και δε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,δέχομαι πως θα έπρεπε να κάνω preflop στα 240 για isolation.Δεν θα άλλαζε κάτι γιατί είχε κάνει ένα call θα έκανε και άλλο ένα.Αν διαβασες καλά ο παίκτης από mid-position μου έκανε re-raise.

Τελοσπάντων εμένα με αφόρα post-flop η γνώμη σου.Γιατί στο turn εφ'όσον δεν εμφανίστηκε overcard για μένα ήταν σίγουρο το re-raise ή το all-in μου!!

Δημοσίευση

Συνήθως όταν κάποια fish κάνουν donk bet / call raise και μετά πάλι lead είναι πως κάτι καλό έχουν (για το δικό τους μυαλό πάντα). Οι αλήθεια είναι θα προτιμούσα το call στο turn και μετά θα έβλεπα στο ριβερ. Μάλλον call θα έκανα και εκεί. Όχι ότι με χαλάει το λινε που πήρες. Βέβαια έσυ τον ξέρεις παραπάνω. Αν είναι ικανός να το έκανε με ότι να ναι ίσως να προτιμούσα πάλι το call να τον αφήσω να μπλοφάρει και το ριβερ εκτός αν ξέρω ότι με το ραισε θα με κάνει call με ότι να ναι.

Καλό θα ήταν να μην βάζεις τα αποτελέσματα γιατί επηρεάζουν.

Καλές γιορτές και σε εσένα.