MAnoloskoufA Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2010 Buy-in:10$+1$, 9 seated ,Blind level (3): 25/50,Starting Chips:2000Live tournament Είμαι σε ένα tight τραπέζι και παρακαλουθώ αντιπάλους.Donks και άσχετοι εκτός από 2 που το μυρίζουν το άθλημα.(σχετικά μιλάμε πάντα)Είμαι σε late position και έχω Κ σπαθί-10 καρόΥπάρχουν 2 call από donks και αποφασίζω να κάνω raise για να τους διώξω και να παίξω την παρτίδα όπως και να είναι το flop.Raise στα 300 εγώ και δέχομαι μόνο ένα call από τον παίκτη αμέσως δεξία μου(σχετικός με το άθλημα).FLOP: 5καρό - 10 σπαθί- 10καρδίαΧαίρομαι εγώ ,check ο άλλος c-bet εγώ 300.Call ο φίλος.TURN:7 μπαστούνι.Bet 300 o προηγούμενος ,re-raise εγώ 750 για value έτοιμος για all-in.Call ο φίλος.RIVER: J καρό BET 400 ο προηγούμενος, call εγώ γιατί κάτι δε μου πήγαινε καλά και μου δείχνει J-J,fullhouse στο river.Ερώτηση:Έκανα κάπου κακό παίξιμο??Κάθε γνώμη δεκτή!Καλές γιορτές!! Παράθεση
a sta diala Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2010 MAnoloskoufA έγραψε:Raise στα 300 εγώ και δέχομαι μόνο ένα call από τον παίκτη αμέσως δεξία μου(σχετικός με το άθλημα).mi mou peis oti eixate kai dealer.... Παράθεση
MAnoloskoufA Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2010 Δυστυχώς δεν είχαμε αλλα που θα πάει,θα καταφέρουμε να πάρουμε καμια ρωσίδα με μπικινί να μας μοιράζει... Παράθεση
OFI-SNAKES Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2010 fovero to call tou paixth deksia sou,me opisthen pigene? Παράθεση
MAnoloskoufA Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2010 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2010 Να δω τι πρεπει να ποσταρω για να με παρει καποιος στα σοβαρα εδω μεσα!!!!χχαχαχαχαχαχα!!!αντε γεια! Παράθεση
laxmana Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2010 Αναφορά Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2010 Δεν καταλαβαίνω γίατι κάθε φορά σε αυτό το forum ποστάρει κάποιος ένα suckout που έφαγε και ρωτάει αν το έπαιξε καλά. Δεν το έχω δει πουθένα αυτό. Μόνο εδώ. Αν όντως σε ενδιάφερε να βελτιωθείς και να ρωτήσεις για το χέρι θα έκρυβες τα αποτελέσματα και θα ρώταγες πχ στο ρίβερ τι κάνουμε shove ή call? Κάτι που όντως σε προβλημάτισε και όχι μια ιστοριούλα με κωμικό χαρακτήρα που σε ξενέρωσε. Δεν ρωτάς τίποτα. Και στο ρίβερ τι δεν σου πήγαινε καλά δηλάδη ? Με απλή διαίσθηση παίζεις πόκερ ? Υ.Γ. : θα έκανα μεγαλύτερο raise στο turn και shove στο river για valueΚαλοπροαίρετα τα λεώ μην με παρεξηγείς. Παράθεση
Recommended Posts