Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Buy-in:10$+1$, 9 seated ,Blind level (3): 25/50,Starting Chips:2000

Live tournament

Είμαι σε ένα tight τραπέζι και παρακαλουθώ αντιπάλους.Donks και άσχετοι εκτός από 2 που το μυρίζουν το άθλημα.(σχετικά μιλάμε πάντα)

Είμαι σε late position και έχω Κ σπαθί-10 καρό

Υπάρχουν 2 call από donks και αποφασίζω να κάνω raise για να τους διώξω και να παίξω την παρτίδα όπως και να είναι το flop.Raise στα 300 εγώ και δέχομαι μόνο ένα call από τον παίκτη αμέσως δεξία μου(σχετικός με το άθλημα).

FLOP: 5καρό - 10 σπαθί- 10καρδία

Χαίρομαι εγώ ,check ο άλλος c-bet εγώ 300.

Call ο φίλος.

TURN:7 μπαστούνι.

Bet 300 o προηγούμενος ,re-raise εγώ 750 για value έτοιμος για all-in.Call ο φίλος.

RIVER: J καρό

BET 400 ο προηγούμενος, call εγώ γιατί κάτι δε μου πήγαινε καλά και μου δείχνει J-J,fullhouse στο river.

Ερώτηση:Έκανα κάπου κακό παίξιμο??

Κάθε γνώμη δεκτή!Καλές γιορτές!!

Δημοσίευση

Δεν καταλαβαίνω γίατι κάθε φορά σε αυτό το forum ποστάρει κάποιος ένα suckout που έφαγε και ρωτάει αν το έπαιξε καλά. Δεν το έχω δει πουθένα αυτό. Μόνο εδώ. Αν όντως σε ενδιάφερε να βελτιωθείς και να ρωτήσεις για το χέρι θα έκρυβες τα αποτελέσματα και θα ρώταγες πχ στο ρίβερ τι κάνουμε shove ή call? Κάτι που όντως σε προβλημάτισε και όχι μια ιστοριούλα με κωμικό χαρακτήρα που σε ξενέρωσε. Δεν ρωτάς τίποτα. Και στο ρίβερ τι δεν σου πήγαινε καλά δηλάδη ? Με απλή διαίσθηση παίζεις πόκερ ?

Υ.Γ. : θα έκανα μεγαλύτερο raise στο turn και shove στο river για value

Καλοπροαίρετα τα λεώ μην με παρεξηγείς.