Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Δεν έχουμε προϊστορία για τον αντίπαλο για τη μόλις 2η παρτίδα του τουρνουά.

Full Tilt, $11 Buy-in (15/30 blinds) No Limit Hold'em Tournament, 9 Players

Poker Tools by CardRunners - Hand Details

BTN: 1,485 (49.5 bb)

SB: 1,575 (52.5 bb)

Hero (BB): 1,500 (50 bb)

UTG+1: 1,440 (48 bb)

UTG+2: 1,500 (50 bb)

MP1: 1,500 (50 bb)

MP2: 1,500 (50 bb)

MP3: 1,500 (50 bb)

CO: 1,500 (50 bb)

Preflop: Hero is BB with 3heart4.gif 3club4.gif

6 folds, BTN raises to 60, SB folds, Hero calls 30

Flop: (135) 7club4.gif 2spade4.gif 3diamond4.gif (2 players)

Hero checks, BTN checks

Turn: (135) Tdiamond4.gif (2 players)

Hero checks, BTN checks

River: (135) Adiamond4.gif (2 players)

Hero bets 140, BTN calls 140

Ο αντίπαλος έδειξε ΚΚ.

Σίγουρα θα μπορούσα να κερδίσω περισσότερα από τον αντίπαλο με αυτό το φύλλο, αλλά έτσι όπως το έπαιξε το range του έγινε πολύ αδύναμο, εξ' ού και η γραμμή που ακολούθησα. Τι διαφορετικό προτιμάτε να κάνετε στη θέση μου; Bet turn? Lead flop? Και αν ναι, πόσο συχνά, από τη στιγμή που το preflop raise ήταν minimum?

Δημοσίευση

Ναι δειχνει αδυναμος μετα το c/b αλλα καπου πρεπει να προσπαθησεις να βαλεις καμια μαρκα στη μεση με το σετ σου.

By default πονταρω στο turn. Δε περιμενω οτι αφου checkare flop θα βαρεσει turn οποτε δε νομιζω οτι χανω λεφτα απο ενδεχομενο c/r μου (το οποιο μαλλον δε callarei και ποτε).

Bet turn μπας και πας για two streets

Αs played οταν ξανατσεκαρει μπορει να κουβαλαει γρηγορα κανα ΑΚ ΑQ AJ σε showdown οποτε οταν ειναι Α το river μπορει να κανω overbet.

Πολυ πολυ σπανια να leadarw .

Ε τωρα οι ΚΚ του δεν υπαρχουν whatever pokerz

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ για όλα τα σχόλια. Μάλλον σε κάποιες περιπτώσεις (όπως σε αυτή) δίνω μεγαλύτερο βάρος από ότι πρέπει στα betting patterns. Λόγω του min raise θεώρησα ότι το range του είναι τόσο αδύναμο και στο turn που τον αφήνω είτε να μπλοφάρει είτε να πιάσει κανένα pair και να με πληρώσει. Και μόλις το river χτυπάει το range του ποντάρω μπας και πληρωθώ τίποτα. Πολλές φορές με αυτό το line έχω δεχτεί call και από 66, 88, αλλά από όχι και τους δυνατότερους αντιπάλους. Τελικά ο συγκεκριμένος μάλλον θα έκανε check behind ακόμη και ΑΚ (εδώ δεν πόνταρε 2 φορές το overpair), αλλά δεν τον ήξερα, αφού δεν είχα προϊστορία.

Απέναντι σε raiser από πιο early position και με μεγαλύτερο preflop raise κάνω 100% bet turn, τελικά έπρεπε κι εδώ να ποντάρω το turn, αφού το range του έχει πλέον αρκετά flush-straight draws, αλλά και AT,JTs,KT που έπιασαν top pair και μπορώ να πάρω όσο value θελήσω εγώ από 50% έως 100% του pot κι όχι όσο ποντάρει αυτός. Απλά μερικές φορές που θα πιάσει επαφή στο turn θα ποντάρει αυτός ούτως ή άλλως και σε blank river θα φανεί σαν να μπλοφάρω το busted draw και θα πάρω πάλι 2 bets, γι'αυτό και checkαρα το turn. Καλύτερα όμως να φουσκώνουμε το pot πριν βγουν όλα τα φύλλα με τέτοιους δυνατούς συνδυασμούς. Το ίδιο θα έκανα άλλωστε με κάποιο draw του τύπου Κd8d, 9d8d, Jd9d κλπ, άρα και με το set πρέπει να ποντάρω κι ας δείχνει πολύ αδύναμος ο αντίπαλος preflop&flop.

Δημοσίευση

Διοτι αν μας κάνει raise ειμαστε σε δύσκολη θέση και ταυτόχρονα αν δεν έχει τιποτε (ειδικά όταν τα line των αντιπάλων είναι τόσο weak) του δινουμε μια ευκαιρία να μας μπλοφάρει. Τις περισσότερες φορές κάποιος Α θα κανει και value bet. Αρα όπως καταλαβαίνεις η πιο value λύση είναι c/c.

Δημοσίευση

@kasspav To bet/3bet bluff sto river genika san kinhsh einai ejairetika spanio kai eidikotera se ayto to spot etsi opws exei paijei to hand o antipalos.

Egw proswpika ntrepomai na kerdisw 4-5bb se showdown me set epeidh yparxei ena pithano rr flush ki ena straight draw poy bgainei xwris na exoyn pontaristei ws draw ki enw to river dinei top pair se ena terastio part toy range toy.

Δημοσίευση

Από το να κάνω check-call το river απέναντι στο 1/2 pot bet που θα κάνει επειδή έχω δείξει τρομερή αδυναμία με μηδαμινές πιθανότητες να κάνει call σε check-raise μου, προτιμώ να ποντάρω full pot bet που πάλι θα το πληρώσει το bluff catcher του που μερικές φορές θα είναι χειρότερο από top pair. Ακόμη κι όπως παίχτηκε το turn πιστεύω ότι πολλές φορές στο river θα κάνει check behind αρκετά φύλλα που θα μου πλήρωναν ένα καλό bet.

Δημοσίευση
Από το να κάνω check-call το river απέναντι στο 1/2 pot bet που θα κάνει επειδή έχω δείξει τρομερή αδυναμία με μηδαμινές πιθανότητες να κάνει call σε check-raise μου, προτιμώ να ποντάρω full pot bet που πάλι θα το πληρώσει το bluff catcher του που μερικές φορές θα είναι χειρότερο από top pair. Ακόμη κι όπως παίχτηκε το turn πιστεύω ότι πολλές φορές στο river θα κάνει check behind αρκετά φύλλα που θα μου πλήρωναν ένα καλό bet.

Read more: Pokerland Φόρουμ - 33 flopped set από το ΒΒ εναντίον παθητικού button - Σελίδα 2 από 2 http://pokerland.gr/forums/poker-hands/ ... z1Et82xNEM

Και γω αυτης της αποψης ειμαι χωρις να θεωρω οτι ειναι κακο το go for the check raise στο συγκεκριμενο river.

. Απλα με παραξενεψε που οι υπολοιποι το κανετε super standard. Και τα δυο plays μου φαινοντε viable (lead river ή c/r) why so serious για το 100% check?