SamGreek Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2011 Δεν έχουμε προϊστορία για τον αντίπαλο για τη μόλις 2η παρτίδα του τουρνουά.Full Tilt, $11 Buy-in (15/30 blinds) No Limit Hold'em Tournament, 9 PlayersPoker Tools by CardRunners - Hand DetailsBTN: 1,485 (49.5 bb)SB: 1,575 (52.5 bb)Hero (BB): 1,500 (50 bb)UTG+1: 1,440 (48 bb)UTG+2: 1,500 (50 bb)MP1: 1,500 (50 bb)MP2: 1,500 (50 bb)MP3: 1,500 (50 bb)CO: 1,500 (50 bb)Preflop: Hero is BB with 3 36 folds, BTN raises to 60, SB folds, Hero calls 30Flop: (135) 7 2 3 (2 players)Hero checks, BTN checksTurn: (135) T (2 players)Hero checks, BTN checksRiver: (135) A (2 players)Hero bets 140, BTN calls 140Ο αντίπαλος έδειξε ΚΚ.Σίγουρα θα μπορούσα να κερδίσω περισσότερα από τον αντίπαλο με αυτό το φύλλο, αλλά έτσι όπως το έπαιξε το range του έγινε πολύ αδύναμο, εξ' ού και η γραμμή που ακολούθησα. Τι διαφορετικό προτιμάτε να κάνετε στη θέση μου; Bet turn? Lead flop? Και αν ναι, πόσο συχνά, από τη στιγμή που το preflop raise ήταν minimum? Παράθεση
harima Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2011 Ναι δειχνει αδυναμος μετα το c/b αλλα καπου πρεπει να προσπαθησεις να βαλεις καμια μαρκα στη μεση με το σετ σου.By default πονταρω στο turn. Δε περιμενω οτι αφου checkare flop θα βαρεσει turn οποτε δε νομιζω οτι χανω λεφτα απο ενδεχομενο c/r μου (το οποιο μαλλον δε callarei και ποτε).Bet turn μπας και πας για two streetsΑs played οταν ξανατσεκαρει μπορει να κουβαλαει γρηγορα κανα ΑΚ ΑQ AJ σε showdown οποτε οταν ειναι Α το river μπορει να κανω overbet. Πολυ πολυ σπανια να leadarw .Ε τωρα οι ΚΚ του δεν υπαρχουν whatever pokerz Παράθεση
melancholy Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2011 bet to turn ena sovaro % mia kai den einai fyllo pou tha kanei toso sixna rep (allo pou eixe KK kai ksexase na pontarei lol).As played opwsdhpote check kai to river. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2011 Bet turn ...ηρθε η ωρα να φουσκώσουμε το ποτ!! Στο συγκεκριμένο χέρι στο turn ειναι η ώρα.Το river ειναι μαλλον ch/c και as played και αν περναμε call στο turn. Παράθεση
w0undy Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2011 bet to turn ena sovaro % mia kai den einai fyllo pou tha kanei toso sixna rep (allo pou eixe KK kai ksexase na pontarei lol).As played opwsdhpote check kai to river.+1to river, eidika se ayth thn karta einai super standard check kai gia emena to plan einai c/r/f. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου, 2011 Ευχαριστώ πολύ για όλα τα σχόλια. Μάλλον σε κάποιες περιπτώσεις (όπως σε αυτή) δίνω μεγαλύτερο βάρος από ότι πρέπει στα betting patterns. Λόγω του min raise θεώρησα ότι το range του είναι τόσο αδύναμο και στο turn που τον αφήνω είτε να μπλοφάρει είτε να πιάσει κανένα pair και να με πληρώσει. Και μόλις το river χτυπάει το range του ποντάρω μπας και πληρωθώ τίποτα. Πολλές φορές με αυτό το line έχω δεχτεί call και από 66, 88, αλλά από όχι και τους δυνατότερους αντιπάλους. Τελικά ο συγκεκριμένος μάλλον θα έκανε check behind ακόμη και ΑΚ (εδώ δεν πόνταρε 2 φορές το overpair), αλλά δεν τον ήξερα, αφού δεν είχα προϊστορία.Απέναντι σε raiser από πιο early position και με μεγαλύτερο preflop raise κάνω 100% bet turn, τελικά έπρεπε κι εδώ να ποντάρω το turn, αφού το range του έχει πλέον αρκετά flush-straight draws, αλλά και AT,JTs,KT που έπιασαν top pair και μπορώ να πάρω όσο value θελήσω εγώ από 50% έως 100% του pot κι όχι όσο ποντάρει αυτός. Απλά μερικές φορές που θα πιάσει επαφή στο turn θα ποντάρει αυτός ούτως ή άλλως και σε blank river θα φανεί σαν να μπλοφάρω το busted draw και θα πάρω πάλι 2 bets, γι'αυτό και checkαρα το turn. Καλύτερα όμως να φουσκώνουμε το pot πριν βγουν όλα τα φύλλα με τέτοιους δυνατούς συνδυασμούς. Το ίδιο θα έκανα άλλωστε με κάποιο draw του τύπου Κd8d, 9d8d, Jd9d κλπ, άρα και με το set πρέπει να ποντάρω κι ας δείχνει πολύ αδύναμος ο αντίπαλος preflop&flop. Παράθεση
kampanario Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 bet turn, opws eipan peripou oloi oi proigoumenoi alla as played bet river kai oxi c/c...to poso megalo tha einai to bet sto river einai panta ena provlima, alla nomizw to megethos pou esy epelekses htan kalo... Παράθεση
pocket10s Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 αν μπορειτε εξηγειστε λιγο γιατι ειστε τοσο απολυτοι στο c/c river..δεν το καταλαβαινω καθολου... Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Διοτι αν μας κάνει raise ειμαστε σε δύσκολη θέση και ταυτόχρονα αν δεν έχει τιποτε (ειδικά όταν τα line των αντιπάλων είναι τόσο weak) του δινουμε μια ευκαιρία να μας μπλοφάρει. Τις περισσότερες φορές κάποιος Α θα κανει και value bet. Αρα όπως καταλαβαίνεις η πιο value λύση είναι c/c. Παράθεση
w0undy Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 @kasspav To bet/3bet bluff sto river genika san kinhsh einai ejairetika spanio kai eidikotera se ayto to spot etsi opws exei paijei to hand o antipalos.Egw proswpika ntrepomai na kerdisw 4-5bb se showdown me set epeidh yparxei ena pithano rr flush ki ena straight draw poy bgainei xwris na exoyn pontaristei ws draw ki enw to river dinei top pair se ena terastio part toy range toy. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 To opoio TP tha kanei auto bet Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Από το να κάνω check-call το river απέναντι στο 1/2 pot bet που θα κάνει επειδή έχω δείξει τρομερή αδυναμία με μηδαμινές πιθανότητες να κάνει call σε check-raise μου, προτιμώ να ποντάρω full pot bet που πάλι θα το πληρώσει το bluff catcher του που μερικές φορές θα είναι χειρότερο από top pair. Ακόμη κι όπως παίχτηκε το turn πιστεύω ότι πολλές φορές στο river θα κάνει check behind αρκετά φύλλα που θα μου πλήρωναν ένα καλό bet. Παράθεση
harima Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Από το να κάνω check-call το river απέναντι στο 1/2 pot bet που θα κάνει επειδή έχω δείξει τρομερή αδυναμία με μηδαμινές πιθανότητες να κάνει call σε check-raise μου, προτιμώ να ποντάρω full pot bet που πάλι θα το πληρώσει το bluff catcher του που μερικές φορές θα είναι χειρότερο από top pair. Ακόμη κι όπως παίχτηκε το turn πιστεύω ότι πολλές φορές στο river θα κάνει check behind αρκετά φύλλα που θα μου πλήρωναν ένα καλό bet.Read more: Pokerland Φόρουμ - 33 flopped set από το ΒΒ εναντίον παθητικού button - Σελίδα 2 από 2 http://pokerland.gr/forums/poker-hands/ ... z1Et82xNEMΚαι γω αυτης της αποψης ειμαι χωρις να θεωρω οτι ειναι κακο το go for the check raise στο συγκεκριμενο river.. Απλα με παραξενεψε που οι υπολοιποι το κανετε super standard. Και τα δυο plays μου φαινοντε viable (lead river ή c/r) why so serious για το 100% check? Παράθεση
Toympas Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Οπως ειπανε και σχεδον ολοι η προηγουμενοι θεωρω υποχρεωση σχεδον το 3/4 βετ στο Turn και για max value μιας και το river φτιαχνει ενα τοσο scary board που το c/c μοιαζει σχεδον σιγουρο. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Θα συμφωνήσω με w0undy για το river line, χωρίς να σημαίνει ότι το lead είναι λάθος. Αν δεν ποντάρω turn (50-50 στο συγκεκριμένο χέρι), θα κάνω check river (σ' αυτό το river) αλλά όχι για c/c αλλά για c/r. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αν δεν ποντάρω turn (50-50 στο συγκεκριμένο χέρι)... Γιατί θα πας check turn τις μισές φορές; Για check-raise ή για check call? Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Φεβρουαρίου, 2011 Αν δεν ποντάρω turn (50-50 στο συγκεκριμένο χέρι)... Γιατί θα πας check turn τις μισές φορές; Για check-raise ή για check call?Εννοείται c-r! Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2011 Apo th stigmh pou den cbettarei ayto to flop exei shodown value se terastio %. Bet pot turn kai river Παράθεση
Recommended Posts