moderator Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2007 Τελικά οι 15 Σκανδιναβοί που βρίσκονται στο Apollonia Club δεν φαίνεται να έχουν καμία τύχη απέναντι στους Έλληνες παίκτες...Το τουρνουά της Πέμπτης κατέληξε σε Ελληνικά χέρια, ενώ στο χθεσινό και οι 10 στο final table είμασταν Έλληνες.... Γενικά όμως φαίνεται ότι όλοι τους είναι πολύ καλά παιδιά, με χαρούμενη διάθεση - ακόμη και όταν αποκλείονταν το έκαναν με το χαμόγελο στα χείλη.Για να σας μεταφέρω και λίγο την εικόνα από το poker room, ή παρουσία των παικτών ήταν πολύ μεγάλη: η παρέα του Αιγίου Antonis, takisnik, stefanos1978 ήταν εκεί, οι σταθεροί παίκτες του Apollonia επίσης (Odissei, Όθων, Αλέξανδος, Θόδωρος κλπ), από τους παίκτες του ίντερνετ kalamitsis, Mendasoni, Mannerboy, ήταν εκεί ο Πανόπουλος με την κόρη του - η οποία είναι σημειωτέον πολυ καλή παίκτρια και για λίγο δεν τερμάτισε στα χρήματα - αρκετές ακόμη γυναίκες και πολλά ακόμη γνωστά πρόσωπα.Το τουρνουά χθες ήταν 60+10 με απεριόριστα rebuys και 1 add-on με double chips. Οι συμμετοχές έφθασαν τις 60 (!), έγινα, περίπου 40 re-buys (λίγα) και 47 addons.Πληρώνονταν οι πρώτοι 7: ο πρώτος 2560, ο δεύτερος 1600 ..... ο έκτος 370 (το θυμάμαι γιατί εκεί κατέληξα) και ο έβδομος 200 ευρώ.Το τουρνουά ξεκίνησε στις 9μμ και ως συνήθως το final table ξεκίνησε γύρω στις 6 τα ξημερώματα. Όταν αποχώρησα εγώ στις 6.30 το πρωι chip-leader ήταν ο kalamitsis τον οποίο πραγματικά παραδέχτηκα.Είχα την ευκαιρία να τον έχω sort stack δεξιά μου αρκετή ώρα και θαύμασα την υπομονή του να περίμένει την κατάλληλη ευκαιριά να κάνει το double-up και να ΄γυρίσει στη συνέχεια το παιχνίδι..Περιττό να πω ότι αμέσως μόλις ξεκίνησαν οι πρώτοι αποκλεισμοί, άνοιξε απευθείας cash-game στο οποίο έλαβαν θέση από νωρίς οι Mannerboy και Antonis και από ότι έμαθα τα πήγαν περίφημα...Γενικά το κλίμα ήταν εξαιρετικό, εύθυμο σχεδόν παρείστικο μπορώ να πω. Το μοναδικό μου παράπονο όπως πάντα είναι ο καπνός που για ακόμη μία φορά μας φλόμωσε... Ένα από τα λίγα πράγματα για τα οποία θαυμάζω τους Αμερικάνους είναι η κατάργηση του καπνίσματος σε όλους τους δημόσιους χώρους και καταστήματα...Ελπίζω στο εγγύς μέλλον να έχουμε τη δυνατότητα να απολαβάνουμε το παιχνίδι σε no-smoking αίθουσες πόκερ... γιατί χθες το μότο του 70 των παικτών ήταν το εξής: η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
george2007 Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2007 Τελικα ποιος κερδισε το τουρνουα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
george2007 Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2007 Oσο για τον Kalamitsi ειναι πραγματικα πολυ καλος παιχτης, τον εχω δει να παιζει στο Pokerstars. Αν θυμαμαι καλα κερδισε και ενα Single-table tournament οπου καθοταν και ο παγκοσμιος πρωταθλητης Joe Hachem. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Οκτωβρίου, 2007 Fhmes akousthkan oti o Mannerboy mazepse ola ta lefta sta cash tables giati "opote empaine all-in eixe to kalytero xeri". An einai dynato... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 holdemgr έγραψε:Fhmes akousthkan oti o Mannerboy mazepse ola ta lefta sta cash tables giati "opote empaine all-in eixe to kalytero xeri". An einai dynato...ΑΣε Holdem. Μιλάμε για μεγάλο fish.Με μια λέξη απαράδεκτος και μεγάλο donkey.Ακου εκεί με καλύτερο χέρι κάνω all-in.Που ακούστηκε. ΤΟ θέμα αλλού ειναι...Εβρισκε και παικταράδες να καλούν.......... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 george2007 έγραψε:Τελικα ποιος κερδισε το τουρνουα?κάνανε split pot ο ΓΙάννης me ton kalamitsi.και την επόμενη ο dimagrec με εναν Φιλανδό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Antonis έγραψε:holdemgr έγραψε:Fhmes akousthkan oti o Mannerboy mazepse ola ta lefta sta cash tables giati "opote empaine all-in eixe to kalytero xeri". An einai dynato...ΑΣε Holdem. Μιλάμε για μεγάλο fish.Με μια λέξη απαράδεκτος και μεγάλο donkey.Ακου εκεί με καλύτερο χέρι κάνω all-in.Που ακούστηκε. ΤΟ θέμα αλλού ειναι...Εβρισκε και παικταράδες να καλούν..........[/quote:2buvqnv4]Ρε παιδιά, επειδή εγώ δεν ημουν παρόν το Σ/Κ στο Απολλώνια, τι ακριβώς έγινε με τον Mannerboy στα cashgames; Να πω την αληθεια, δεν μπορεσα ακομα να καταλαβω αν τον "πειράζετε" με αυτά τα Posts ή κατακρίνετε το παιχνιδι που εκανε.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Themis έγραψε:Antonis έγραψε:holdemgr έγραψε:Fhmes akousthkan oti o Mannerboy mazepse ola ta lefta sta cash tables giati "opote empaine all-in eixe to kalytero xeri". An einai dynato...ΑΣε Holdem. Μιλάμε για μεγάλο fish.Με μια λέξη απαράδεκτος και μεγάλο donkey.Ακου εκεί με καλύτερο χέρι κάνω all-in.Που ακούστηκε. ΤΟ θέμα αλλού ειναι...Εβρισκε και παικταράδες να καλούν..........[/quote:1zchfmcb]Ρε παιδιά, επειδή εγώ δεν ημουν παρόν το Σ/Κ στο Απολλώνια, τι ακριβώς έγινε με τον Mannerboy στα cashgames; Να πω την αληθεια, δεν μπορεσα ακομα να καταλαβω αν τον "πειράζετε" με αυτά τα Posts ή κατακρίνετε το παιχνιδι που εκανε.. [/quote:1zchfmcb]Θέμη δεν κατάλαβες?ο Στάυρος το ειπε:Περιττό να πω ότι αμέσως μόλις ξεκίνησαν οι πρώτοι αποκλεισμοί, άνοιξε απευθείας cash-game στο οποίο έλαβαν θέση από νωρίς οι Mannerboy και Antonis και από ότι έμαθα τα πήγαν περίφημα...Ομως το "μεγάλο" τραπέζι εγινε το Σάββατο το βράδυ 5-10 και τα pize pool (αθροιστικά) των τουρνουά ολης της εβδομάδος φάνταζαν μικρά, στα χρήματα που υπήρχαν στο τραπέζι.Ενω το ποσό που πληρωνόταν ο πρώτος του τουρνουά (3.500) ηταν ενα ποτ που παιχτηκε αρκετές φορές. :whistle: Αντε μετά κάτσε να παίξεις μεχρι τις 9.00 το πρωί στο τουρνουά για να πάρεις 3500€ την στιγμή που μπορούσες να τα πάρεις μέσα σε 1 λεπτό.:woohoo: :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
olga Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 h na ta xaseis mesa se 1 lepto:huh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 olga έγραψε:h na ta xaseis mesa se 1 lepto:huh:Αυτο ακριβως πηγα να απαντησω πριν 10 λεπτα αλλα επεσε η συνδεση μου και με προλαβες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 olga έγραψε:h na ta xaseis mesa se 1 lepto:huh:thats poker Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Aντώνη, για πες κανένα από αυτά τα χέρια με τα τεράστια pot. Έγινε και κανένα Hellmuthικό κόλπο; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dimagrec Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Το τουρνουα του σαββατου το κερδισα εγω.Εκανα heads up με εναν σουηδο ο οποιος το μονο που ηξερε να κανει ηταν εκπληκτικα κολπα με τα τσιπσ που ειχε.Αρκει να σας πω οτι με ειχε περιπου 1/10 σε τσιπς 12000 εγω 100000 αυτος οταν για πλακα του ειπα να κανουμε σπλιτ το επαθλο αυτος γελασε με 3 απανοτα αλλ ιν του πηρα την στοιβα και επειδη ειχε παει 8.00 το πρωι του ξαναειπα να κανουμε σπλιτ μου απαντησε οτι δεν ειναι θεμα χρηματων αλλα οτι ηθελε παρα πολυ να γραφτει οτι κερδισε αυτος .Τοτε εγω εσφιξα το παιχνιδι μου και του απαντησα οτι θα παιζουμε για δυο μερες ακομα .Τελικα μετα απο λιγο δεν αντεξε και μου το προτεινε αυτος.Αλλα επειδη ειμουν τσιπ λιντερ την νικη χρεωθηκα εγω.Τον σουηδο τον ειχα απο νωρις στο τραπεζι μου και του ειχα σπασει το τσαμπουκα. θα σας πω το καλυτερο χερι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Συγχαρητήρια dimagrec! Kαι για τη νίκη αλλά και για το attitude στο heads up! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Rey_PTY Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Πολλοί επαγγελματίες παιχταράδες εντός ή εκτός εισαγωγικών έμοιαζαν απίστευτα μικροί παίζοντας δίπλα στον Αντώνη στα cash tables ...από τους παίχτες που είδα στα Σκόπια ο μόνος που έχει το "κάτι" παραπάνω που μπορεί να τον κάνει να ξεχωρίσει από τη μάζα είναι μόνο ο Αντώνης.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dimagrec Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Οκτωβρίου, 2007 souidos big stackdimagrec average stackblinds 200 400dimagrec bets 1200souidos callsflop :5d :2s :8ddimagrec checks souidos checksturn :Tcdimagre checks souidos checksriver :6hdimagrec checks soudos meta po poli skepsi bets 4000dimagrec zitaei time kai keta apo ligo callssouidos shows :As :9hdimagrec shows :Ad :Qd EEE OOOSOUIDOS kanei ton kinezodimagrec telos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Rey_PTY έγραψε:Πολλοί επαγγελματίες παιχταράδες εντός ή εκτός εισαγωγικών έμοιαζαν απίστευτα μικροί παίζοντας δίπλα στον Αντώνη στα cash tables ...από τους παίχτες που είδα στα Σκόπια ο μόνος που έχει το "κάτι" παραπάνω που μπορεί να τον κάνει να ξεχωρίσει από τη μάζα είναι μόνο ο Αντώνης....thanks Γιώργο......:blush: :blush: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 baskont έγραψε:Aντώνη, για πες κανένα από αυτά τα χέρια με τα τεράστια pot. Έγινε και κανένα Hellmuthικό κόλπο;Βασίλη φαντάζομαι οτι εχεις στεναχωρηθεί που δεν κατάφερες να ερθεις οπως και ο Ακης.Εγιναν πολλά ενδιαφέροντα χέρια και κάποιο θα θυμηθώ να γράψω.Γενικώς οπως ξέρεις σε οποιο τραπέζι κάθομαι μετατρέπεται σε παιδική χαρά.Αυτό που δεν εχω καταλάβει ειναι το γιατί.:laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 afou eisai paixtoura kai tous tiltareis olous otan paizoun mazi sou !!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MannerBoy Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Antoni den pisteuw na exeis parapono.Meta tin "kontra" mas tin Paraskeyh sou afisa eleuthero pedio olo to sab/ko... sta ..... koritsia :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stefanos78 Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 ego mporei na kontraristika se ena kalo kolpo me ton giorgo alla se sxesi me ola ta alla kolpa poy pire eixa arketa outs... parola avta aouch!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
MannerBoy Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 stefanos78 έγραψε:ego mporei na kontraristika se ena kalo kolpo me ton giorgo alla se sxesi me ola ta alla kolpa poy pire eixa arketa outs... parola avta aouch!!!Nai ontws , to xeri pou paixame itan para poly oriako. Bebaia me boithise to oti kratousa ton :Kc alla nomizw eixes parei tin apofasi sou gia na kaneis call to all-in mou.Auto pou den prosexes itan posi osi wra skeftosoun i dealer epsaxne kai ekaige ta outs sou me apotelesma... na ginoun ouchs ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Antonis έγραψε:Γενικώς οπως ξέρεις σε οποιο τραπέζι κάθομαι μετατρέπεται σε παιδική χαρά.Αυτό που δεν εχω καταλάβει ειναι το γιατί.:laugh: :laugh:Eίναι απλό και εύκολο! Το παιχνίδι παίζεται με αυτά τα χρωματιστά στρογγυλά τουβλάκια και στο τέλος κερδίζει αυτός που θα κάνει το μεγαλύτερο σπιτάκι με αυτά... :lol:Κάθονται όλοι γύρω γύρω, η δασκάλα μοιράζει τις ζωγραφισμένες κάρτες, παίζετε όλοι μαζί και κάποια στιγμή περνάει και κανένας Αη Βασίλης και μοιράζει δώρα!Εσύ είσαι και λίγο άτακτος και παρασύρεις και τα άλλα παιδάκια... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 baskont έγραψε:Antonis έγραψε:Γενικώς οπως ξέρεις σε οποιο τραπέζι κάθομαι μετατρέπεται σε παιδική χαρά.Αυτό που δεν εχω καταλάβει ειναι το γιατί.:laugh: :laugh:Eίναι απλό και εύκολο! Το παιχνίδι παίζεται με αυτά τα χρωματιστά στρογγυλά τουβλάκια και στο τέλος κερδίζει αυτός που θα κάνει το μεγαλύτερο σπιτάκι με αυτά... :lol:Κάθονται όλοι γύρω γύρω, η δασκάλα μοιράζει τις ζωγραφισμένες κάρτες, παίζετε όλοι μαζί και κάποια στιγμή περνάει και κανένας Αη Βασίλης και μοιράζει δώρα!Εσύ είσαι και λίγο άτακτος και παρασύρεις και τα άλλα παιδάκια...[/quote:oy0ij1pg]:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Επειδή ηταν πολύ ωραίο θα σου γράψω οτα βρω χρόνο τρία κόλπα..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Οκτωβρίου, 2007 Αφου το εβαλα στο άλλο forum ας το βάλω και εδωTH NL 5-10Euro 10θέσεων Θέση utg me :9c :9h call2 calldealear raise 140sb foldbb foldI callcallcallflop:Qd :9d :6d I bet 250foldfolddealer raise 950I ???????????????? my stack 1.900dealer stack 4πλάσιο.Dealer: loose agressive με τεράστιο bankroll επαγγελματίας παίκτης πόκας. .Tι κάνουμε εδώ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts