Confucius Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 Τουρνουά ongame 22$ sh Έχουμε μείνει 32 εγώ είμαι 9 και πληρώνοντε 20 άτομα.100/200 τα blinds Στο utg εγώ με raise 545 fold όλοι και call το sb ένας πολυ επιθετικός παίκτης.flop bet 300 το sb raise all in εγώ να σημειώσω ότι είχαμε περίπου το ίδιο stack κάνει το call και μου δείχνει Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 παράληψη είχαμε περίπου από 7Κ. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 Δεν μαρεσει καθολου το all in σου στο flop.Ειναι το χειροτερο.Αν φας call εισαι σιγουρα πολυ πισω και δεν εχεις λογο να κανεις τετοια κινηση με τετοιο stack.Μπορει ειτε να κανεις call και evaluate ξανα turn ειτε raise και fold σε 3bet ειτε raise και αν φας call απλα αγοραζεις και το river καθως ο αντιπαλος θα σ τσεκαρει το turn σιγουρα.Γενικα μπορεις πολλα να κανεις αλλα αυτο που εκανες ειναι για μενα το χειροτερο. Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 Το all in έγινε επειδή ήταν άκρως επιθετικός και έπαιζε any two έτσι δεν ήθελα να τον αφήσω να δει και το turn Έχεις δίκιο όμως για το all in δεν ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσα να κάνω. Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 για δες και αυτό όμως που κολάει με αυτό που είπες αν φας call εκεί είσαι πίσω http://pokerland.gr/forums/on-tilt/13385 Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 Ασχετο το ενα με το αλλο..Ασε θα στα ψαλω στο chat..:) Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2011 raise /call get in etc .. Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 allin σε draw με τέτοια stacks και τόσο μικρό pot ? δε μου αρέσει καθόλου σα παίξιμο . χάνεις από πολλά . έχεις βεβαια δύο blockers της πάνω κεντάς , αλλά χάνεις από πολλά Παράθεση
harima Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Πόσο κακό μπορεί να ναι το raise για να τα βάλουμε όλα μέσα? Ti έχει και ο άλλος και leadarei . Εμείς δεν έχουμε μόνο draw έχουμε και overpair .Και δε ξέρω τη λέτε ότι αν callarei είμαστε πολύ πίσω κλπ κλπ ,αλλά έχω δει call σε τέτοια board που δεν υπάρχουν. Το stack μας νομίζω είναι οριακό για call και reevaluate turn ή για raise to get it in .Αν έχεις reads ότι είναι επιθετικός τότε μαζί σου μπιχτον .Raise fold σε 3bet είναι από ανύπαρκτο ως δολοφονικά κακό . Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Φίλε harima το ανέφερα πιο πάνω ότι είχα τα reads που λες και για αυτό ενυργισα έτσι.Γενικά δε θα το έπαιζα έτσι με άλλων αντίπαλο.lalimene δεν έπαιξα το draw αλλά και overpair που είχα.Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Δεν μαρεσει καθολου το all in σου στο flop.Ειναι το χειροτερο.Αν φας call εισαι σιγουρα πολυ πισω και δεν εχεις λογο να κανεις τετοια κινηση με τετοιο stack.Μπορει ειτε να κανεις call και evaluate ξανα turn ειτε raise και fold σε 3bet ειτε raise και αν φας call απλα αγοραζεις και το river καθως ο αντιπαλος θα σ τσεκαρει το turn σιγουρα.Γενικα μπορεις πολλα να κανεις αλλα αυτο που εκανες ειναι για μενα το χειροτερο.nope ..δεν υπάρχει ούτε ένα turn ς όλη την τράπουλα που να σου κάνει οπότε αυτομάτως call δε μπορείς να κανείς.3bet φολδ είναι τραγικό,οπότε 3bet get in αναγκαστικά.στη τελική το πολυ πολύ να τα παίξουμε από πίσωedit : τα outs της κεντάς λέω ότι δεν σου κάνουν επειδή είναι action killers . Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Bits αφού είσαι της άποψης ότι μετά το 3bet αν ο αντίπαλος κάνει το all in πρέπει να τον δούμε, τότε γιατί να μη κάνουμε απευθείας all in μιας και θα έχουμε και πολλές πιθανότητες να πάει πάσο? Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα το all in από το 3bet Παράθεση
stikis Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2011 Δεν μαρεσει καθολου το all in σου στο flop.Ειναι το χειροτερο.Αν φας call εισαι σιγουρα πολυ πισω και δεν εχεις λογο να κανεις τετοια κινηση με τετοιο stack.Μπορει ειτε να κανεις call και evaluate ξανα turn ειτε raise και fold σε 3bet ειτε raise και αν φας call απλα αγοραζεις και το river καθως ο αντιπαλος θα σ τσεκαρει το turn σιγουρα.Γενικα μπορεις πολλα να κανεις αλλα αυτο που εκανες ειναι για μενα το χειροτερο.nope ..δεν υπάρχει ούτε ένα turn ς όλη την τράπουλα που να σου κάνει οπότε αυτομάτως call δε μπορείς να κανείς.3bet φολδ είναι τραγικό,οπότε 3bet get in αναγκαστικά.στη τελική το πολυ πολύ να τα παίξουμε από πίσωedit : τα outs της κεντάς λέω ότι δεν σου κάνουν επειδή είναι action killers .σίγουρα τα outs της κεντάς είναι action killer ωστόσο από τη στιγμή που διάλεξε να κάνει το lead με ένα τόσο μικρό bet δεν βρίσκω το λόγο γιατί να είναι κακό το call στο φλοπ.. αν το bet του ήταν μεγαλητερο από 3/5 του ποτ θα μου άρεσε το line σου και ας τα παίζαμε πολύ πίσω τι να κάνουμε.. Τώρα όμως με το 1/4 που χτυπάει στο flop μας δίνει τα odds για να κυνηγήσουμε την κέντα στο turn .. δεν μας κάνει όντως κανένα φύλλο στο turn όμως δεν υπάρχει και φύλλο που να φοβόμαστε να πέσει.. δε μπορούμε να πάμε πάσο στο 3bet (για αυτό και δεν μου αρέσει το raise ) όμως σε ένα ποσοστό μεγαλύτερο από 90% εκεί θα βρεθούμε απέναντι σε 2 pairs ,κέντα η set (το ίδιο ισχιει στο raise all in) .. προτιμάω το call στο flop και στο turn ενεργούμε ανάλογα με το action Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 Πόσο κακό μπορεί να ναι το raise για να τα βάλουμε όλα μέσα? Ti έχει και ο άλλος και leadarei . Εμείς δεν έχουμε μόνο draw έχουμε και overpair .Και δε ξέρω τη λέτε ότι αν callarei είμαστε πολύ πίσω κλπ κλπ ,αλλά έχω δει call σε τέτοια board που δεν υπάρχουν. Το stack μας νομίζω είναι οριακό για call και reevaluate turn ή για raise to get it in .Αν έχεις reads ότι είναι επιθετικός τότε μαζί σου μπιχτον .Raise fold σε 3bet είναι από ανύπαρκτο ως δολοφονικά κακό .τη έχει και leadarei ? nuts φυσικά ! ! ! ! !! και κάνει το lead για να κανείς το raise Παράθεση
stikis Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 Πόσο κακό μπορεί να ναι το raise για να τα βάλουμε όλα μέσα? Ti έχει και ο άλλος και leadarei . Εμείς δεν έχουμε μόνο draw έχουμε και overpair .Και δε ξέρω τη λέτε ότι αν callarei είμαστε πολύ πίσω κλπ κλπ ,αλλά έχω δει call σε τέτοια board που δεν υπάρχουν. Το stack μας νομίζω είναι οριακό για call και reevaluate turn ή για raise to get it in .Αν έχεις reads ότι είναι επιθετικός τότε μαζί σου μπιχτον .Raise fold σε 3bet είναι από ανύπαρκτο ως δολοφονικά κακό .τη έχει και leadarei ? nuts φυσικά ! ! ! ! !! και κάνει το lead για να κανείς το raiseάρα η γνώμη σου είναι fold κατευθείαν??? Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 +φωνω γενικα με την σκεψη του stiki και διαφωνω με την δικια σου bits.Αν κανουμε raise και shovarei θα τα βαζουμε σχεδον παντα πισω.Το call μου και reevaluate turn μου φαινεται καλο.Οσο για το οτι κανενα turn δεν μας κανει οποτε πρεπει να raisarουμε και ας τα βαλουμε και πισω τοτε πρεπει και σε πολλαααα αλλα spots οπου turn δεν μας βολευουν να τα βαζουμε και να κανουμε σταυρο.Πολυ slam dunk μου φαινεται το ολο line. Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 Πόσο κακό μπορεί να ναι το raise για να τα βάλουμε όλα μέσα? Ti έχει και ο άλλος και leadarei . Εμείς δεν έχουμε μόνο draw έχουμε και overpair .Και δε ξέρω τη λέτε ότι αν callarei είμαστε πολύ πίσω κλπ κλπ ,αλλά έχω δει call σε τέτοια board που δεν υπάρχουν. Το stack μας νομίζω είναι οριακό για call και reevaluate turn ή για raise to get it in .Αν έχεις reads ότι είναι επιθετικός τότε μαζί σου μπιχτον .Raise fold σε 3bet είναι από ανύπαρκτο ως δολοφονικά κακό .τη έχει και leadarei ? nuts φυσικά ! ! ! ! !! και κάνει το lead για να κανείς το raiseΈχω προαναφερη ότι επρόκειτο για έναν πολύ επιθετικό παίκτη.Το ότι leadarei όπως λες σε καμία περίπτωση εμένα δε μου δείχνει ότι έχει nuts , θα το έκανε με any 2. Παράθεση
harima Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 Γενικά ξαναλέω τα κουμπάκια μου .νομίζω ότι αν είχαμε κάτι σε < 20-25 BB το raise to get it in θα ήταν το τελείως standar .Τώρα λόγω stack στέκει και το call .Αλλά και πάλι δε μπορεί νάναι κακό και το πάμε τα όλα. Ο OP δίνει read ότι ο αντίπαλος είναι παρά πολύ επιθετικός . Παράθεση
w0undy Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαρτίου, 2011 @foustouki το raise / fold δεν υπάρχει πουθενά.@bits10 Δεδομένου του action όλα τα overcards εκτός του Α που δε μάς βολεύουν, είναι almost blanks . Επίσης ένα πολύ μεγάλο μέρος του value range του (sets) πληρώνει 1 bet ακόμα όπoιο action killer και να ανοίξει.Επίσης δε βλέπω να παίρνετε πολύ στα σοβαρα γενικά το πόσο απέχει το coinflip από το 35% που έχουμε εδώ απέναντι στο range που callarei τη στιγμή που ρισκάρουμε 4+ φορές το pot. Δε λέω ότι είναι λάθος να τα βάλουμε στο flop ή όχι, αλλά αν τα βάλουμε το κάνουμε για εντελώς διαφορετικούς λόγους από αυτούς που διάβασα. Και επειδή είμαι cash παίκτης δε θα μπω καν στη διαδικασία να μελετήσω πόσο σημαντικότερες γίνονται αυτές οι διάφορες στο equity όταν είμαστε deep και με wealthy stack σε κάποιο τουρνουά. Παράθεση
Recommended Posts