moderator Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Στο τελικό τραπέζι έφτασε, μετά από αρκετές μέρες πόκερ, το Main Event στο EPT του Σαν Ρέμο, στην Ιταλία. Οκτώ παίκτες διεκδικούν την κορυφή ενός εκ των σημαντικότερων τουρνουά της γηραιάς Ηπείρου. Ας δούμε με συντομία τα προφίλ των οκτώ τελευταίων διεκδικητών του τίτλου :*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lefterissin Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Βρε βρε τον Rupert Elder!!!!Καθόταν στα δεξία μου στο final table ενός student championship στην Αγγλία όταν ήμουν φοιτητής! Απο'τι φένετε έκανε αρκετή πρόοδο! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Πρέπει να έκανε πολύ πρόοδο γιατί το σήκωσε τελικά για €930,000..._MG_1269_Rupert_Elder_EPT7SAN_Neil_Stoddart.jpg[/attachment:1mtq6zij] Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lefterissin Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Τα συγχαρητήρια μου στο παιδί!!!Λες αν κερδίζα εγώ το coin flip να είχα εγώ την ανάλογη εξέλιξη? Στα σοβαρά όμως τώρα, τότε που μιλούσαμε επεζε ως επί το πλείστον cash games , και απ'ότι διάβασα στο άρθο είναι το τρίτο η τέταρτο live tournament που πεζει. Φοβερή εξέλιξη όταν στο δευτερο σου ept είσαι itm και στο τρίτο το σηκώνεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Φοβερή εξέλιξη όταν στο δευτερο σου ept είσαι itm και στο τρίτο το σηκώνεις.Κάπως αλλιώς λέγεται αλλά ας μην το κάνουμε θέμα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
NonStopGumblAA Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 safesteps καντο κ συ αγόρι μου πρώτα & μετά έλα να μας πεις πως λεγεται...variance ξε-variance είχε τα @@ κ το κανε..δε κοιτάμε τα χάλια μας λέω εγώ από το να κράζουμε EPT winners ?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 -1. Γιατί τον κατηγορείς; Επειδή δεν ήταν αρκετά κωλόφαρδος για να το κάνει όταν μπορούσε; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 safesteps καντο κ συ αγόρι μου πρώτα & μετά έλα να μας πεις πως λεγεται...variance ξε-variance είχε τα @@ κ το κανε..δε κοιτάμε τα χάλια μας λέω εγώ από το να κράζουμε EPT winners ??Απλά lol Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
NonStopGumblAA Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 giorgio: plaka kaneis?afto katalaves? den ton kathgorw pou de mporese na to kanei oute epeidh den eixe thn aparaithth tyxh gia na to kanei..mh leme oti 8elume..alla mh krazoume kiolas..dld eseis pistevete oti to palikari to shkwse apla k mono epeidh htan kwlofardos h epeidh mono k mono epeidh htan ligo pio tyxeros apo tous allous?an afth eiani h gnwmh sas dekth k sevasth alla nomizw adikeitai prwta tus eaftus sas k meta ton elder!dmelissourgos: ti lol kai mol re an8rwpe...sovarepsou ligo...sto 2011 eimaste! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 2011; Κι εγώ νόμιζα ήμασταν στο 1965... Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που δεν ήμουν αρκετά σοβαρός για σένα, δεν θα επαναληφθεί. Και, αν και γνωρίζω την έννοια του lol, του mol μου διαφεύγει, οπότε σε παρακαλώ εξήγησέ μου τι θα πει. Αν ξαναπώ lol να μου βάλεις πιπέρι στο στόμα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos1978 Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 ακόμα και εγώ που ήμουν σκράπας στη χημεία το mol το θυμάμαι. lol Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 δε κοιτάμε τα χάλια μας λέω εγώΣε τι ακριβώς αναφέρεσαι;από το να κράζουμε EPT winners ??Το κράξιμο που το είδες; Είπα ότι δεν συνιστά εξέλιξη το να έχεις σε 2 EPT ένα ΙΤΜ και μια πρωτιά. Δεν σχολίασα καν το παίξιμό του, ούτε αν είναι παιχταράς.EDIT: Θυμάσαι τι σημαίνει η έκφραση 'ικανή και αναγκαία συνθήκη'; Η εξέλιξη εδώ είναι ικανή συνθήκη αλλά δεν είναι αναγκαία. Αν ήταν αναγκαία, τότε οι Darvin Moon & Jamie Goldηδες αυτού του μικρόκοσμου δεν θα είχαν καμία τύχη...safesteps καντο κ συ αγόρι μου πρώτα & μετά έλα να μας πεις πως λεγεται...variance ξε-variance είχε τα @@ κ το κανε..Αν πρέπει να το κάνω πρώτα για να σου πω πως λέγεται, κάνε και συ την 34η θέση που είχα πέρυσι στο ίδιο τουρνουά για να έχεις το δικαίωμα να μου πεις ότι δεν λέγεται έτσι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 @panos1978 Αααα αυτό είναι!@safesteps +1000P.S. Ξέχασες τον Joe Cada. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts