Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

EPT San Remo Main Event : το προφίλ των οκτώ παικτών του final table

Recommended Posts

Στο τελικό τραπέζι έφτασε, μετά από αρκετές μέρες πόκερ, το Main Event στο EPT του Σαν Ρέμο, στην Ιταλία. Οκτώ παίκτες διεκδικούν την κορυφή ενός εκ των σημαντικότερων τουρνουά της γηραιάς Ηπείρου. Ας δούμε με συντομία τα προφίλ των οκτώ τελευταίων διεκδικητών του τίτλου :

*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... ***

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε βρε τον Rupert Elder!!!!

Καθόταν στα δεξία μου στο final table ενός student championship στην Αγγλία όταν ήμουν φοιτητής! Απο'τι φένετε έκανε αρκετή πρόοδο! :D:D:D

:D:D Τα συγχαρητήρια μου στο παιδί!!!

Λες αν κερδίζα εγώ το coin flip να είχα εγώ την ανάλογη εξέλιξη? :lol::lol:

Στα σοβαρά όμως τώρα, τότε που μιλούσαμε επεζε ως επί το πλείστον cash games , και απ'ότι διάβασα στο άρθο είναι το τρίτο η τέταρτο live tournament που πεζει. Φοβερή εξέλιξη όταν στο δευτερο σου ept είσαι itm και στο τρίτο το σηκώνεις.

safesteps καντο κ συ αγόρι μου πρώτα & μετά έλα να μας πεις πως λεγεται...variance ξε-variance είχε τα @@ κ το κανε..

δε κοιτάμε τα χάλια μας λέω εγώ από το να κράζουμε EPT winners ??

safesteps καντο κ συ αγόρι μου πρώτα & μετά έλα να μας πεις πως λεγεται...variance ξε-variance είχε τα @@ κ το κανε..

δε κοιτάμε τα χάλια μας λέω εγώ από το να κράζουμε EPT winners ??

Απλά lol

giorgio: plaka kaneis?afto katalaves? den ton kathgorw pou de mporese na to kanei oute epeidh den eixe thn aparaithth tyxh gia na to kanei..mh leme oti 8elume..alla mh krazoume kiolas..dld eseis pistevete oti to palikari to shkwse apla k mono epeidh htan kwlofardos h epeidh mono k mono epeidh htan ligo pio tyxeros apo tous allous?

an afth eiani h gnwmh sas dekth k sevasth alla nomizw adikeitai prwta tus eaftus sas k meta ton elder!

dmelissourgos: ti lol kai mol re an8rwpe...sovarepsou ligo...sto 2011 eimaste!

2011; Κι εγώ νόμιζα ήμασταν στο 1965... Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που δεν ήμουν αρκετά σοβαρός για σένα, δεν θα επαναληφθεί. Και, αν και γνωρίζω την έννοια του lol, του mol μου διαφεύγει, οπότε σε παρακαλώ εξήγησέ μου τι θα πει. Αν ξαναπώ lol να μου βάλεις πιπέρι στο στόμα.

δε κοιτάμε τα χάλια μας λέω εγώ

Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;

από το να κράζουμε EPT winners ??

Το κράξιμο που το είδες; Είπα ότι δεν συνιστά εξέλιξη το να έχεις σε 2 EPT ένα ΙΤΜ και μια πρωτιά. Δεν σχολίασα καν το παίξιμό του, ούτε αν είναι παιχταράς.

EDIT: Θυμάσαι τι σημαίνει η έκφραση 'ικανή και αναγκαία συνθήκη'; Η εξέλιξη εδώ είναι ικανή συνθήκη αλλά δεν είναι αναγκαία. Αν ήταν αναγκαία, τότε οι Darvin Moon & Jamie Goldηδες αυτού του μικρόκοσμου δεν θα είχαν καμία τύχη...

Αν πρέπει να το κάνω πρώτα για να σου πω πως λέγεται, κάνε και συ την 34η θέση που είχα πέρυσι στο ίδιο τουρνουά για να έχεις το δικαίωμα να μου πεις ότι δεν λέγεται έτσι...