Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ

babis ioannou

Recommended Posts

Καλημερα παιδια.θελω μια εξυπηρετηση.Στελνω 100$ δολλαρσσε καποιον στι STARS κ τα θελω POKER.GR.To id μου ειναι OTINANAI10 και στισ 2 εταιρειεσ. thanks!

PS:ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

... και μου είπε τον dmellisourgo ..... μίλησα με τον dmellisourgo και μου είπε οτι τελικά δεν έβαλε και κάτι ψιλιαστίκαμε! παραθέτω την συζήτηση.... SLAVACY: ego vazo to stixima esy stelis ta lefta Εγώ: poioi exouun valei stoixima mexri tora? SLAVACY: an den thes kanena provlima Εγώ: apo ta 100 na ...

Read more: Pokerland Φόρουμ - Αναζήτηση http://pokerland.gr/forums/search?keywo ... z1N53Ib5UJ

μην το κανείς γιατί μετά θα κλαις τα λεφτά σου . sorry που το λέω στην ψύχρα αλλά δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης ο μάγκας

Άργησες αντώνη τη πάτησα κ τα στείλα ο μαλ...ας χωρίς να ψαχτο καθόλου.ευχαριστώ.θα ανεβάσω σε σκρεενσηοτς τα πμ που μου στείλε το αρχ....i

το pokerland έπρεπε να τον διαγράψει άμεσα από τα πρώτα σημάδια γραφής που έδωσε . μάλιστα έχει 2 accounts . slavacy και frenokomio νομίζω είναι .

ντροπή ρε παιδιά ... κάπως να γίνει να στηλεις και ένα ε-μαιλ στη σταρ .και τα παιδιά πάω το ποκερλαντ αν μπορούν να μιλήσουν σε καπιον από τη σταρς για τη απάτη του.

μπορείς να στείλεις mail στη stars και να πεις ότι έστειλες τα λεφτά σε λάθος άτομο και αν είναι εύκολο να στα στείλουν πίσω!είχε στείλει ένας φίλος μου σε λάθος άτομο και επικοινώνησε με τη stars και του τα στείλαν πίσω!βιάσου μόνο πριν τα χάσει ;)

Μ***α ρε για το παιδι...αν και φταιει σε μεγαλο βαθμο...

Αν στειλουμε 10 ατομα απο 10 $ καλυφτηκε η ζημια....κριμα δεν ειναι?

ούτε συζήτηση φίλε.Η μ***α είναι 100% δική μου.Έστειλα μαιλ στη σταρς αλλά όχι για τα λεφτά πίσω αλλά να ενημερώσει τυχών επόμενους να μην την πατήσουν.

Xαίρετε Μπάμπη,

Όπως σας εξήγησα σε προηγούμενο email, δεν μπορούμε να εμπλεκόμαστε σε μεταφορές χρημάτων που κανονίζονται εκτός του PokerStars. Αφού σας έστειλα το email διάβασα τη δημοσίευσή σας στο φόρουμ του Pokerland και λαμβάνοντας υπόψη την απαράδεκτη συμπεριφορά του παίκτη frenokomio αποφάσισα κατ΄ εξαίρεση να μεταφέρω το ποσό των $100 ξανά στον λογαριασμό σας.

Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι θα πρέπει στο μέλλον να είστε πιο προσεκτικός σε τέτοιου είδους συναλλαγές, είμαι σίγουρος ότι λάβατε το μήνυμα.

Με εκτίμηση,

'Εκτορας

Ομάδα Υποστήριξης ποκερσταρς

η απάντηση του συππορτ παιδιά.τη γλίτωσα .ty pokerstars

Ο SLAVACY / frenokomio διαγράφηκε από το Pokerland . Όμως αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να διασφαλίσει το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ανοίξει ένα νέο λογαριασμό με ένα άλλο nickname και να ξανακάνει τα ίδια...

Ο μόνος τρόπος να ελαχιστοποιηθούν παρόμοια λυπηρά περιστατικά είναι να είμαστε όλοι λίγο υποψιασμένοι και να μην στέλνουμε χρήματα σε κάποιον για τον οποίον δεν γνωρίζουμε τίποτε παρά μόνο ένα nickname.

Ας προσέχουμε λίγο παραπάνω τόσο με τα χρήματα, όσο και με την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων και των λογαριασμών μας στα πόκερ rooms.