babis ioannou Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Καλημερα παιδια.θελω μια εξυπηρετηση.Στελνω 100$ δολλαρσσε καποιον στι STARS κ τα θελω POKER.GR.To id μου ειναι OTINANAI10 και στισ 2 εταιρειεσ. thanks!PS:ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΕΛΝΩ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Guest Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonios1984 Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 don 't do it babis Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonios1984 Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 ... και μου είπε τον dmellisourgo ..... μίλησα με τον dmellisourgo και μου είπε οτι τελικά δεν έβαλε και κάτι ψιλιαστίκαμε! παραθέτω την συζήτηση.... SLAVACY: ego vazo to stixima esy stelis ta lefta Εγώ: poioi exouun valei stoixima mexri tora? SLAVACY: an den thes kanena provlima Εγώ: apo ta 100 na ...Read more: Pokerland Φόρουμ - Αναζήτηση http://pokerland.gr/forums/search?keywo ... z1N53Ib5UJμην το κανείς γιατί μετά θα κλαις τα λεφτά σου . sorry που το λέω στην ψύχρα αλλά δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης ο μάγκας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babis ioannou Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Άργησες αντώνη τη πάτησα κ τα στείλα ο μαλ...ας χωρίς να ψαχτο καθόλου.ευχαριστώ.θα ανεβάσω σε σκρεενσηοτς τα πμ που μου στείλε το αρχ....i Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonios1984 Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 το pokerland έπρεπε να τον διαγράψει άμεσα από τα πρώτα σημάδια γραφής που έδωσε . μάλιστα έχει 2 accounts . slavacy και frenokomio νομίζω είναι . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
malachaskos Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 ρε παιδιά (υπεύθυνοι τις pokerland ) κλειδώστε τον...... την προηγούμενη φορά έβριζε και έψαχνε να πάρει λεφτά τώρα πήρε!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babis ioannou Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/839/61341066.png/παίδες προσοχή μη την πατήσει κι άλλος σαν κ emena Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Marinos Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Μ***α για το παιδι...αν και φταιει σε μεγαλο βαθμο...Αν στειλουμε 10 ατομα απο 10 $ καλυφτηκε η ζημια....κριμα δεν ειναι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dritselis Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 ντροπή ρε παιδιά ... κάπως να γίνει να στηλεις και ένα ε-μαιλ στη σταρ .και τα παιδιά πάω το ποκερλαντ αν μπορούν να μιλήσουν σε καπιον από τη σταρς για τη απάτη του. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
poiz_ubc Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 μπορείς να στείλεις mail στη stars και να πεις ότι έστειλες τα λεφτά σε λάθος άτομο και αν είναι εύκολο να στα στείλουν πίσω!είχε στείλει ένας φίλος μου σε λάθος άτομο και επικοινώνησε με τη stars και του τα στείλαν πίσω!βιάσου μόνο πριν τα χάσει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Ban him now admins Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Ban him now admins+1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kala_Azar Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 ξύλο θέλη αλλά που να τον βρης? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babis ioannou Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Μ***α ρε για το παιδι...αν και φταιει σε μεγαλο βαθμο...Αν στειλουμε 10 ατομα απο 10 $ καλυφτηκε η ζημια....κριμα δεν ειναι?ούτε συζήτηση φίλε.Η μ***α είναι 100% δική μου.Έστειλα μαιλ στη σταρς αλλά όχι για τα λεφτά πίσω αλλά να ενημερώσει τυχών επόμενους να μην την πατήσουν. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
babis ioannou Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Xαίρετε Μπάμπη,Όπως σας εξήγησα σε προηγούμενο email, δεν μπορούμε να εμπλεκόμαστε σε μεταφορές χρημάτων που κανονίζονται εκτός του PokerStars. Αφού σας έστειλα το email διάβασα τη δημοσίευσή σας στο φόρουμ του Pokerland και λαμβάνοντας υπόψη την απαράδεκτη συμπεριφορά του παίκτη frenokomio αποφάσισα κατ΄ εξαίρεση να μεταφέρω το ποσό των $100 ξανά στον λογαριασμό σας.Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι θα πρέπει στο μέλλον να είστε πιο προσεκτικός σε τέτοιου είδους συναλλαγές, είμαι σίγουρος ότι λάβατε το μήνυμα. Με εκτίμηση,'ΕκτοραςΟμάδα Υποστήριξης ποκερσταρςη απάντηση του συππορτ παιδιά.τη γλίτωσα .ty pokerstars Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzouv Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 πολλα ++++++ στην stars και το support Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 wow pokerstars rulezz Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Ο SLAVACY / frenokomio διαγράφηκε από το Pokerland . Όμως αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να διασφαλίσει το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ανοίξει ένα νέο λογαριασμό με ένα άλλο nickname και να ξανακάνει τα ίδια...Ο μόνος τρόπος να ελαχιστοποιηθούν παρόμοια λυπηρά περιστατικά είναι να είμαστε όλοι λίγο υποψιασμένοι και να μην στέλνουμε χρήματα σε κάποιον για τον οποίον δεν γνωρίζουμε τίποτε παρά μόνο ένα nickname. Ας προσέχουμε λίγο παραπάνω τόσο με τα χρήματα, όσο και με την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων και των λογαριασμών μας στα πόκερ rooms. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Lefterissin Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Bravo support η pokerstars !!!!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kala_Azar Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 λαμπάδα. τα εκατομύρια του 17 χρόνου μιράζουν... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 +respect στην pokerstars!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LaB Δημοσίευση 23 Μαίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Μαίου, 2011 λαμπάδα. τα εκατομύρια του 17 χρόνου μιράζουν...ahhahaahh Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts