gorica Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 blinds 2-5thesi 1: 150 ευρώθέση 2 240 ευρώθέση 3 1400 ευρώθέση 4 190 ευρώθέση 5 900 ευρώ με 10c 10δθέσεις 6 7 8 άσχεταcall το 3, raise το 4 στα 20 ευρώ,reraise εγώ 70 ,ο 1 αλλ ιν 150,ο 3 καλλ ο 4 all ιν 190,και κανβ καλλ και εγώflop Α 2 6 όλα karo check checK turn 8 σπάθηcheck check river 10 κούπακαι βγαίνει πρώτος ο 3 500 ευρώti κάνω με το set μου? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
martin Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 φανταζομαι εννοεις ο 3 γιατι ο 4ος ειναι ηδη αλλ ινeditτωρα ειδα οτι υπαρχει χρωμα στο φλοπ, παλι πιστευω οτι καπου επρεπε να πονταρεις για να δεις τι θα γινει , νομιζω τις περισσοτερες φορες νικας, ειτε το main pot, ειτε to σιδεαλλα δεν ξερω αν πρεπει call ή all in Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Διαφωνω martin ποτε ο αντιπαλος δεν εχει ΑΑ..Αυτο που φοβομαστε ειναι το χρωμα με κανενα KQ καρα η κατι τετοιο..Αν ειχε ΑΑ ειτε θα ειχε κανει reraise pre ειτε θα ειχε πονταρει flop/turn.Στο river για να πονταρει ενω δεν υπαρχει side pot κατι εχει δεν παει να σ κλεψει το ποτ.Το θεμα ειναι τι εχει και πονταρει ενω εχουν μπει οι αλλοι all in.Το range του ειναι δυνατο οταν πονταρει το river.Εχει χρωμα η μικροτερο set απο το δικο σου.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
martin Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 δεν ειχα δει το χρωμα και εκανα edit πιστυεις δεν πονταρει εκει το ΑΚ του ή παπαδες?με ΚQ θα συνεχιζε να κανει call με τοσα all in?τεσπα δεν εχω παιξει 2-5 και ουτε εχω σκοπο , ισως δεν καταλαβαινω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gorica Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 λοιπόν,,,έκανα call ,και είδα pocket ΑΑ,,,δλδ τόσα φύλλα μου έβγαλε το 10..δε μπορούσα να "foldαρω" το set όπως παίχτηκε,,όπως μου εξήγησε μετά ,έκανε slow play διότι με έβαζε σε pocket pair από 10ρια "νεχρι" ΚΚκαι με το κατάλληλο flop να με παγιδεύσει,φάνηκε τυχερός διότι στα 2 check που έκανε σε flop και turn δεν έβγαλε τέταρτο καρο αλλα το 10.Το μονο φύλλο που θα μπορούσα να χάσω και αλλα λεφτά.****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklishModerator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
martin Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Πιστευω αν πονταρες ομως στο φλοπ η στο τερν θα μπορουσες να αποφυγεις το call στο ριβερ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ εξαρταται παντα τι θα εκανε και αυτοςτεσπα, πιστευω οτι τις περισσοτερες φορες θα κερδιζεις σε παρομιο σκηνικο ,γιατι τους ΑΑ μπορει να τους εχει καποιος που ειναι ειδη αλλ ιν και αρα να παρεις το side pot Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
jktheriverman Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Δεν λες τι image εχει ο παίχτης παρόλα αυτά με όλο το action που έχει γίνει πριν το φλοπ είναι δυνατόν να κάνει bet 500 ευρώ ριγάδες , ντάμες ή βαλέδες στο ρίβερ χωρίς να έχει δημιουργηθεί side pot ? απλοκλείεται , παίζει να μπετάρει έναν άσσο 500 ξαφνικά στο river ή να προσποιείται τα δεκάρια ή γενικότερα να μπλοφάρει χωρίς side pot ? απλοκλείεται , παίζει να έχει χρώμα με τόσο action pre - flop ? οριακά και μόνο λόγω stake να έμπαινε με ΚQs (το μόνο που λογικά μπορείς να φοβάσαι αν και πιθανότατα ΚΚ και QQ παίζει να έχουν και οι υπόλοιποι που είναι all-in ) αλλά το λογικό θα ήταν να το πόνταρε μέχρι το river φοβούμενος πιθανό full-house ( άσχετο αν δεν πόνταρε και τους άσσους του φοβούμενος το χρώμα ) . Πετάς το σετ με βαριά καρδιά και πας παρακάτω .Το έπαιξε σωστά ? Όχι μέχρι το river , αλλά εκεί το έπαιξε ολόσωστα γιατί σε έχει βάλει στο σωστό range . Η ερώτηση που θα έπρεπε να κάνεις είναι : Γιατί χωρίς side pot μου ποντάρει 500 ενώ μου έχουν μείνει ακόμα 710 σε ένα pot που είναι 727 και αν του τα γυρίσω all - in είναι commited ?Imo Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts