Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλή η πλάκα αλλά το ερώτημα δεν είναι για γέλια, δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ θα νιώσω άβολα αν πρέπει να πάρω τηλέφωνο στη δουλειά μου για να τους πω ότι την Δευτέρα περνάω αυτώφορο για σημετοχή σε τζόγο

Λοιπόν στο θέμα μας, ας μας διαφωτίσει κάποιος, είμαι σύγουρος ότι πολλοί από εσας παίζουν που και που σε κάποια καφετέρια, καφενείο, σπίτι, λέσχη....

Ας μάθουμε πόσο ρισκάρουμε

Δημοσίευση
Καλή η πλάκα αλλά το ερώτημα δεν είναι για γέλια, δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ θα νιώσω άβολα αν πρέπει να πάρω τηλέφωνο στη δουλειά μου για να τους πω ότι την Δευτέρα περνάω αυτώφορο για σημετοχή σε τζόγο

Λοιπόν στο θέμα μας, ας μας διαφωτίσει κάποιος, είμαι σύγουρος ότι πολλοί από εσας παίζουν που και που σε κάποια καφετέρια, καφενείο, σπίτι, λέσχη....

Λοιπών εμένα ένας φίλος μ είναι dealer σε μια λέσχη στην πόλη μ τους πάνε αυτόφωρο τους παίρνουν ότι λεφτά έχουν απάνω τους τώρα αν είναι μ φαίνεται η πρώτα φορά π σε πιάνουν τν γλιτώνεις μ πρόστιμο ενώ από τν δευτερη κ μετά είναι φυλάκιση κ κάτι τέτοια έτσι τους ειποαν!!

Δημοσίευση

Δεν πάει έτσι επειδή έτσι νομίζετε..Στο finale ζείτε στην χωρα τις άρπα κολλας, του φραπέ, τις ρεμούλας, τις ξεφτίλας και τηs καρπαζιάς. :oops: Πηγαίνει έτσι εάν η λέσχη έχει καλή προστασία και το τραπέζι να το βγάλουνε στο πάρκο που λέει ο λόγος δεν έχετε πρόβλημα ;)

Δημοσίευση

Λοιπών εμένα ένας φίλος μ είναι dealer σε μια λέσχη στην πόλη μ τους πάνε αυτόφωρο τους παίρνουν ότι λεφτά έχουν απάνω τους τώρα αν είναι μ φαίνεται η πρώτα φορά π σε πιάνουν τν γλιτώνεις μ πρόστιμο ενώ από τν δευτερη κ μετά είναι φυλάκιση κ κάτι τέτοια έτσι τους ειποαν!!

Τα εχεις μπερδεψει νομιζω.

Τι σημαινει τι πρωτη φορα την γλιτωνεις με προστιμο?

Δεν ειναι καιρος για προστιμα , χιλιες φορες να σε ριξουν μεσα καμια βδομαδα

παρα να σου χαλασουν το bankroll

Απλοι κανονες bankroll management ...

Δημοσίευση
Δεν πάει έτσι επειδή έτσι νομίζετε..Στο finale ζείτε στην χωρα τις άρπα κολλας, του φραπέ, τις ρεμούλας, τις ξεφτίλας και τηs καρπαζιάς. :oops: Πηγαίνει έτσι εάν η λέσχη έχει καλή προστασία και το τραπέζι να το βγάλουνε στο πάρκο που λέει ο λόγος δεν έχετε πρόβλημα ;)

+1

εχει τυχει να βρεθω σε δυο μαγαζια του ειδους.στο ενα τα μετρα ασφαλειας ειναι αρκετα, κλειδωμενος χωρος,face controll κλπ,στο αλλο ανοιγεις την πορτα ανεβαινεις 10 σκαλια και βρισκεσαι στην αιθουσα ποκερ χωρις να υπαρχει καποιος να τσεκαρειι,μαλλον το δευτερο ειναι πολυ "νομιμο" ;)

Δημοσίευση

Ειναι πολύ απλό. αν σε πιάσουν να παίζεις εκτός καζίνο, συλλαμβάνεσαι, μαζί με τους συμπαίχτες και τον υπεύθυνο του καταστήματος, ότι χρήματα υπάρχουν στο τραπέζι ή πάνω σου κατάσχονται και πας στο τμήμα (επειδή συνήθως οι συλλήψεις γίνονται βράδυ) και το πρωί στον εισαγγελέα, ο οποίος σε παραπέμπει στο αυτόφορο αυθυμερόν.

Εκει δεν έχει πρώτη, δεύτερη ή τρίτη φορά. Αν ο δικαστής θεωρήσει ότι πράγματι παίζατε πόκερ, τότε σας επιβάλλει ποινή φυλάκισης (συνήθως μικρή, 3-4 μήνες, μπορεί και λιγότερο, η οποία είναι με αναστολή, δλδ δεν εκτελείται, εκτός και αν κάποιος έχει τρελο ποινικό μητρώο, καθώς και κάποιο πιθανό πρόστιμο - όχι πάντα). Το κακό είναι ότι αν καταδικαστείτε, τα χρήματα που σας κατασχέθηκαν δεν επιστρέφονται. Αν ο δικαστής θεωρήσει ότι δεν αποδείχθηκε ότι παίζατε κάποιο απαγορευμένο παιχνίδι, τότε αθωώνεστε, παίρνετε και τα χρήματα πίσω (μην πείτε ότι εκείνη την ώρα κερδίζατε και άλλα 500, θα σας καταδικάσει με τη μία :D ) και απλά μένει η ταλαιπωρία και η εμπειρία του αυτοφώρου.

Το αν η λέσχη προστατεύεται κλπ κλπ είναι θέμα της λέσχης και όχι των παιχτών. Ο κίνδυνος να σε συλλάβουν πάντα υπάρχει απλά το μέγεθός του εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, που δε χρειάζεται να αναφερθούν.

Δημοσίευση
[

Δεν ειναι καιρος για προστιμα , χιλιες φορες να σε ριξουν μεσα καμια βδομαδα

παρα να σου χαλασουν το bankroll

Απλοι κανονες bankroll management ...

πολύ επαγγελματική άποψη . . . άμα το έχεις μέσα σου τελικά , μέχρι και στο poker επαγγελματας θα είσαι

Δημοσίευση

Δηλαδή, αν σε ξαναπιάσουν πας μέσα; έχει πάει κανείς φυλακή; πάντως αν αποκτήσης ποινικό μητρώο μπορεί να σου καταστρέψει τη ζωή.

Δεν με νοιάζει πόσο μικρή είναι η πιθανότητα, προτημώ τα Καζίνο, μία φορά το χρόνο να γίνετε, μόνο το δικηγόρο να βάλεις πάει το Bankroll

Δημοσίευση

αν βρεθεί ένας που καταδικάστηκε ας το κατάθεση.δεν ψηφίστηκε ο νόμος για τα τυχερά παίγνια και υπάρχει κενό νομού.κανένας δικαστής δεν δικάζει γιατί υπάρχει η ευρωπαϊκή απόφαση ,και βάση αυτής αθοονοντε όλοι αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.ξέρω γιατί έχουν πάει αυτόφωρο και γνωστοί μου.και μην διαλέγετε μη ασφαλής λέσχες.οι ξεκλιδότες είναι πιο ασφαλές.

• 2 months later...
Δημοσίευση

λοιπόν διαβάζοντας τα παραπάνω άρθρα 8α σας πω και εγώ την δική μου ιστορία !!!

εργάζομαι σε μια λέσχη που περίπου πριν έναν μήνα μας την ''έπεσαν''.

εμένα την στιγμή που μπήκαν μοίραζα ...

το ότι μπήκαν μέσα ήταν λόγο ότι είχαμε και φρουτάκια και εκείνη την περίοδο στην πόλη μας έκαναν ''σκούπα'' σε όλα τα μαγαζιά με φρουτακια .

λοιπόν παίζαμε ΤΕΞΑΣ 9 παίκτες και εγώ που μοίραζα.

μπαίνοντας στο μαγαζί κάποιος πελάτης φώναξε αστυνομία και πρόλαβαν οι 4 και έκατσαν σε ένα τραπέζι μπιριμπας ακριβός δίπλα μπαίνοντας μέσα αυτοί βρήκαν στο τραπέζι 5 παίκτες όπου μας πήραν τα χρήματα από πάνω μας κατάσχεσαν μάρκες τράπουλες και φυσικά τα φρουτακια

τα χρήματα του κα8ε παίκτη τα έβαζαν σε φάκελο με το ονοματεπώνυμό τα οποία όταν γίνει το δικαστήριό που θα μας αθωώσει όλους 8α τα πάρουμε πίσω !!!

στο τμήμα περάσαμε την βραδιά στο κρατητήριο όπου τα παιδιά εκεί μας είχαν στο γραφείο και μας περιποιούνταν μέχρι να ερ8ει το πρωί όπου δώσαμε κατάθεση ότι και καλά ήμασταν όλοι παρέα και παίζαμε χωρίς χρήματα αλλά για πλάκα και ούτε στον εισαγγελέα δεν πήγαμε απλά επικοινώνησαν τηλεφωνικά και μας άφησαν το πρωί .

από την ασφάλεια μας είπαν ότι μόλις γίνει δικαστήριο θα αθωωθούμε σίγουρα και θα πάρουμε τα χρήματα που μας πήραν ... αυτά !

λοιπόν ούτε δικαστήριο πήγαμε ούτε φυλακή ούτε πρόστιμο !!!!