dani filth Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2011 :@ θέμης ρε φίλε εγώ είμαι νέος δεν έξω πολλά χρήματα (385$) και προσπάθω να τα κάνω 500$ για να ανέβω στακές τη να κάνω να τα βγαλωω?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 @dani : αποψη μου, βγαλτα και απλα ασε ενα ποσο μεσα για να συνεχισεις στα ιδια stakes για λιγο διαστημα. Δε χρειαζεται να ανεβεις απο τη μια μερα στην αλλη.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dandan.de Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 δυστυχώς έχω αρκετά χρήματα στην FT , αλλά για κάποιο λόγο είμαι αισιόδοξος.Ανεστάλη η άδεια τους για ένα μήνα μέχρι να τελειώσουν οι ανακρίσεις, δε σημαίνει αυτόματα ότι δε θα δικαιwθουνε.Ακόμα και να τους πάρουν την άδεια μπορούν να αλλάξουν νομικό τρόπο διοίκησης , πχνα υiοθετήσουν το μοντέλο της PS και να συνεχίσουν ίσως με άλλο όνομα.Τα λεφτά μας δε θα κατασχεθούν από κάποιον (θα πληρώσουν σίγουρα πρόστιμο) και θα επιστραφούν έστω και με καθηστέρηση.Αυτό που με κάνει αισιόδοξο είναι ότι παίζεται η υπόληψη πολλών γνωστών παικτών καιδεύτερον ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρία με σημαντικά κέρδη που σίγουρα θέλουν νασυνεχίσουν να λειτουργούν.Στο θέμα των Αμερικανών δεν είναι ότι κάθονται με σταυρωμένα χέρια, ψάχνουν λύσειςμέσω επενδυτών και περιμένουν και την ψήφιση περί νομιμοποίησης (και φορολόγησης)του online πόκερ που λογικά θα περάσει.Και στην UB είχα λεφτά που τα ξεγραψα από την πρώτη μέρα μετά την BF .Στην περίπτωση της FT όμως νομίζω τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μακάρι...@poliscas : η Moneybookers είχε σταματήσει τη συνεργασία με FT από την BF , είχα δοκιμάσει να κάνω τότε ανάληψη και μου στείλανε το σχετικό mail , δεν είναι κάτι καινούργιο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 τίποτα δεν είναι τυχαίο. όλα είναι κατά του πελάτη και αυτό είναι λογικό . τεσπα προσοχή και με την κρίση πάρτε τα χρήματα σας pisw Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geopaok4 Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 τους έστειλα μαιλ χτες για το ποιος ο λόγος που είναι κάτω στο σύστημα τους και ποτέ θα είναι διαθέσιμο ξανά το παιχνίδι και μ απάντησαν σήμερα το παρακάτω είναι τουλάχιστον ενθαρυντικό ότι απάντησαν Hi, We apologise but the system is currently down. Please check back later.ThanksRegards,MarkFull Tilt Poker support Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Havalencia Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Εσύ βλέπεις ενθαρυντικό δηλαδή ότι έστειλες "γιατί δεν λειτουργείτε" και πήρες απάντηση "καλησπέρα σας, δεν λειτουργούμε. ευχαριστούμε" ;;;; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
melancholy Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 εγώ κέρδισα στην φυλλτιλτ 2300 την δευτέρα τα έκανα αμέσως ανάληψη και μου γράψε σε μαιλ ότι εγκρίθηκε.θα τα πάρω τη λέτε?αν είναι σε κάρτα νομίζω έχεις ελπίδες, αν είναι εμβασμα το βλέπω χλωμό...ειναι με τραπεζικη εταφορα....χλωμο το βλεπεις???δηλαδη τα εχασα πανε???Αν το mail λέει APROVED τότε τα λεφτά έχουν φύγει από tilt και θα είναι στην τράπεζα η όπου άλλου τα έκανες ανάληψη σε λίγες μέρες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dandan.de Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 και η UB έστειλε mail "approved " αλλά ακόμα να έρθουν. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
geopaok4 Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουνίου, 2011 Εσύ βλέπεις ενθαρυντικό δηλαδή ότι έστειλες "γιατί δεν λειτουργείτε" και πήρες απάντηση "καλησπέρα σας, δεν λειτουργούμε. ευχαριστούμε" ;;;; δν είπα αυτό ούτε ευχαριστήθηκα από τον τρόπο που απάντησαν apla από το να μην απαντούσαν καθόλου κάτι είναι και αυτό.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonios1984 Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 http://www.latimes.com/business/la-fi-o ... 4543.story Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 $2200Κάτι μου λέει ότι δεν θα τα χάσεις φίλε !!! * Θυμηθείτε την πρόβλεψή μου... Πριν την εκκινηση του WSOP main event θα ξαναλειτουργήσει με νέους επενδυτές η Full Tilt και ο Ivey θα συμμετάσχει πανηγυρικά στο WSOP κάνoντας τρελή διαφήμιση !!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker770 Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Καλησπέρα σας,δεν θα θέλαμε να καταχραστούμε το συγκεκριμένο πόστ στο οποίο αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία που επικρατεί σε όλους τους ενεργούς παίκτες του "F Τ P ", παρόλα αυτά κρίνουμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε για μια προσφορά την οποία έχουμε δημιουργήσει ως Poker770 και η οποία στην ουσία προσφέρει στακάρισμα σε όλους τους "ενεργούς" παίκτες του FTP ώστε να συνεχίζετε να παίζετε ξανά και δίχως κανένα ρίσκο στα τραπέζια του Poker770 !Η προσφορά ονομάζεται “$100 Stake” και απευθύνεται στους "ενεργούς" παίκτες του FTP . Υπό ορισμένες προϋποθέσεις οι παίκτες μπορούν να λάβουν μεγαλύτερο στακάρισμα. Για να λάβετε ειδικά stakes, θα πρέπει να επισημάνετε το “Special case” στο email που θα στείλετε στο: promotions@poker770.co.υκ Παρακαλούμε διαβάστε ολόκληρη την προσφορά μας στο http://www.poker770.gr/promotions_el/promo/71 στην οποία και αναγράφονται οι Όροι και Συνθήκες στο τέλος της σελίδας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ανακαλύψετε και να συνεχίσετε να παίζετε σε ένα απολύτως ασφαλές Poker Room το οποίο είναι μέλος του μεγαλύτερου 100% νόμιμου και ασφαλούς Ευρωπαϊκού δικτύου iPoker !Φιλικά,Η Ομάδα του Poker770 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2011 θα μπορούσατε να ανοίξετε ένα καινούριο thread . δν μου φαίνεται σωστό να το ποστάρετε σε αυτό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts