dmelissourgos Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Παίζουμε Pot Limit Omaha με blinds 0.50/1 και βρισκόμαστε σε 6-max τραπέζι αλλά παίζουμε 4-handed αυτή τη στιγμή. Οι player 1 και player 2 είναι normal παίχτες με TAG στυλ παιχνιδιού και μέτριες γνώσεις PLO. Ο player 3 είναι πολύ επιθετικός, αλλά φαίνεται να γνωρίζει το παιχνίδι αρκετά καλά. Η παρτίδα έχει ως εξής:Hero is seated with €214.03Player 1 is seated with €72.28Player 2 is seated with €93.40Player 3 is seated with €89.93Player 1 Posts small blind of €0.50Player 2 Posts big blind of €1.00Dealing cardsHero: Τc 8c 9d 5d Player 3 Calls €1.00Hero Calls €1.00Player 1 Calls €0.50Player 2 Raises to €5.00Player 3 Calls €4.00Hero Calls €4.00Player 1 Calls €4.00Flop: 9c 9h 3s Player 1 ChecksPlayer 2 Bets €13.50Player 3 Raises to €60.50Hero ??Θα ήταν σωστότερο το fold preflop; Και έτσι όπως πήγαν τα πράγματα τι πρέπει να κάνω εδώ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 preflop raise twra call μπας και μπει με το 2outer overpair kai o player2 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Preflop raise; Αυτό μπορώ να πω πως δεν το περίμενα φίλε TOREADOR. Γιατί να κάνω preflop raise με drawing hand; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 mix your raising hands με raise σε βάζουν αυτόματα σε big cards/pair, έχεις position και ένα hand τελείως εκτός του range που σε βάζουν. Λογικά they check the flop to u, και σε any flop που κάνεις total miss or hit hard cbetareis και σε marginal μπορείς ακόμα και να πάρεις free card. Με το hand σου από button σε πιο deep stack όμως όχι μόνο δε foldarw αλλά 3betarw most of the times για τους ίδιους λόγους που ανέφερα. o αντιλογος λεει οκ κανω απλα call αφου εχω position και τιποτα φοβερο σαν hand,το θεμα ειναι ομως οτι σε unraised pot το πρωτο bet δε θα μπορεις να ξερεις τι εχει(just a stab?2pair?set?draw? και θα πρεπει να foldareis most marginal hands σου.ολα βεβαια ειναι σε απολυτη συναρτηση με το τραπεζι και τους αντιπαλους σου. ενα correct play se ενα table μπορει να ειναι τραγικο λαθος σε αλλο . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Συμφωνω απολυτα με toreΕπειδη ετοιμαζομαι για ταξιδι εν συντομιαTo φυλλο σου ειναι καλο και αξιζει ειτε να κανεις raise τον limper ειτε να κανεις balance το range σου με 3bets με position κλπ.."mix your raising hands""όχι μόνο δε foldarw αλλά 3betarw most of the times""ενα correct play σε ενα table μπορει να ειναι τραγικο λαθος σε αλλο" Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Συμφωνό με τα παραπάνω. Στο φλοπ μου φαίνεται εύκολο πάσο. Δεν νομίζω οτί θα δεις εύκολα χειρότερο φυλλό. Αν είχε Αχ9χ θα δυσκόλευε λίγο (για μένα τουλάχιστον). Αλήθεια αν είχαμε Αχ9χ τι θα κάνετε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Ε, νομίζω αυτόματο all in. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
glykobo Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 αυτοματο αλλ ιν δεν ειναι γιατι μπορει καποιος απο τους αλλους 2 εχει φουλ 333 99 και ο αλλος εχει το αλλο 9 με πιθανον μεγαλυτερα συνοδευτικα απο μας λεω μπορει αλλα και γω μαλλον θα τα γυριζα ρεστα τον 2 παιχτη τον βαζω για μεγαλα φυλλα αλλα ο 3 αν και επιθετικος θα με φοβιζε λιγο το ραισε αλλα θα τα εβλεπα μαλλον Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2011 Αυτόματο all in είπα αν κρατούσαμε Α9xx. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Μπαίνουμε με ένα φύλλο που μόνο μπελάδες μπορεί να προσφέρει ...... βρίσκουμε ιδανικό flop και ετοιμαζόμαστε να το πετάξουμε (σωστά μάλλον ) άρα γιατί να μπούμε και τη να κυνηγήσουμε από την αρχή.Auto fold από την αρχή και σωστό fold post flop Αυτή είναι η άποψη μου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Μόνο μπελάδες δεν μπορεί να φέρει ένα τέτοιο φύλλο. Είναι double suited και μπορεί να φλοπάρει πολλά wraps straight + fd + αυτά που είπαν τα παιδία παραπάνω.Ειδανικό φλοπ πάντως δεν είναι αυτό. Ιδανικό φλοπ θα ήταν : 67x r , 67x dd ή cc , 68x , 8Tx , QJ; JTx κτλπ Τετοιου στυλ πάντως. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Μπαίνουμε με ένα φύλλο που μόνο μπελάδες μπορεί να προσφέρει ...... βρίσκουμε ιδανικό flop και ετοιμαζόμαστε να το πετάξουμε (σωστά μάλλον ) άρα γιατί να μπούμε και τη να κυνηγήσουμε από την αρχή.Auto fold από την αρχή και σωστό fold post flop Αυτή είναι η άποψη μουΟ TOREADOR και ο Σταύρος που λένε raise με αυτό το φύλλο, είναι για να πιάσουμε straight (περισσότερο) και flush (λιγότερο), όχι για τα trips προφανώς. Γενικά είναι ένα heavy draw hand, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πιάσαμε trips με μέτρια προς κακά kicker.Edit: Με πρόλαβες laxmana Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Χε χε ξαναέκανα edit και διαβάζω με την μια το ποστ σου οπότε μάλλον εσύ με πρόλαβες στη συγκεκριμένη περίπτωση πιάσαμε trips με μέτρια προς κακά kicker.+1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Δεν εξέφρασα άποψη για το reraise pre flop σωστό είναι , απλά είπα πως η σκέψη με ένα τέτοιο hand μετά από action pre flop είναι το πάσσο .Φίλε Laxmana όχι και δεν φέρνει μπελάδες ένα τέτοιο call ,δεν ξέρω πως εξελίχτηκε το παραπάνω hand αλλά στα χέρια ενός απείρου παίχτη αυτό το hand με αυτό το flop κάνουν φτερά τα δολάρια πολλές φορές Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Δεν εξέφρασα άποψη για το reraise pre flop σωστό είναι...Μα δεν μίλησε κανείς για reraise preflop. Αυτό που μου είπαν ότι είναι λάθος στο line μου είναι το ότι δεν έκανα εγώ το raise πρώτος preflop ώστε να κάνω represent μεγάλα ζευγάρια και γενικότερα φύλλα που δεν είναι στο range μου. Από τη στιγμή μου έκανα το λάθος και έκανα call τα blinds, θα κάνω και call στο raise preflop. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Χμμμμ τώρα που ξαναδιάβασα του Toreador το post έχεις δίκιο για raise μιλάει και όχι για reraise .....παντός γενικά η άποψη μου για τόσο χαμηλής αξίας φύλλα δεν αλλάζει Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astakos Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 raise preflop . τώρα έτσι όπως το έπαιξες με ολλα αυτά που μου έχεις πei για τον αντίπαλο σου , στο raise toy paixti apo το big blind εγώ προσωπικά θα έκανα 3 bet γιατί το χέρι σου πεζει καλά εναντίων του range του αντιπάλου και συν της άλλης θα τον έχεις και με θέση .τώρα όσο αφορά το φλοπ κάνε ότι νομίζεις κανένας θα θα σου πει τίποτα!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουλίου, 2011 Ένα είναι σίγουρο, ότι πάω για full house. Όσο επιθετικός και να είναι ο παίχτης που κάνει postflop raise δεν μπορεί να μην έχει ήδη full house ή τουλάχιστον Α9xx. Έχω τα odds για να το κυνηγήσω; Μάλλον όχι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 καμία πάσα από 1000 plo που κυκλοφορούσες σήμερα έχουμε ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 Sorry δεν σε κατάλαβα. Τι εννοείς; Γιατί θες hand που έπαιξα στο PLO1000; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 Sorry δεν σε κατάλαβα. Τι εννοείς; Γιατί θες hand που έπαιξα στο PLO1000;μου φενεται standard το πάσο σου με trips εδώ , η ερώτηση μου έχει να κάνει κυρίως με το αν συνάντησες κάποιο πιο ενδιαφέρον - δύσκολο χέρι σε ψηλότερο limit . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Ιουλίου, 2011 Ναι η αλήθεια είναι ότι έχω μερικά χέρια από πιο ψηλά όρια και με δύσκολες αποφάσεις. Θα ανεβάσω και αυτά τα χέρια αν και το PLO1000 είναι εκτός bankroll management οπότε δεν παίζω και πολύ εκεί. Αφού καταλήξαμε πιστεύω για το πως έπρεπε να παίξω το χέρι και τι απόφαση πρέπει να πάρω στο flop ετοιμάζω το επόμενο χέρι το οποίο είναι και το μεγαλύτερο που έχω παίξει. Arourel ελπίζω να σχολιάσεις και εκεί Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts