Grammenoz Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει σε 60 χέρια 35/10/55 (VPP,PFR.Agression)Ξέρω οτι είναι γενικά καλύτερο να μπαίνω με PFR στα κόλπα, αλλά κάποιες φορές προτιμώ το limp.Στο river ποντάρει από μπροστά, ενώ έχει callarei 2 street πράγμα το οποίο μου φαίνεται περίεργο.Επιλέγω να μπω all in στο river για max value σε αυτή την περίπτωση , μιας και δεν μπορώ να σκεφτώ χέρι που έπαιξε o villain τόσο passive και μας κερδίζει ?. Poker Stars $0.02/$0.05 No Limit Hold'em - 8 players - UTG: $2.00UTG+1: $2.67MP1: $5.00MP2: $5.56CO: $7.91Hero (BTN): $12.36SB: $13.22BB: $3.50Pre Flop: ($0.07) Hero is BTN with 4 :heart: 4 :club:1 fold, UTG+1 calls $0.05, 1 fold, MP2 calls $0.05, 1 fold, Hero calls $0.05, 1 fold, BB checksFlop: ($0.22) 4 :spade: 9 :club: 3 :club: (4 players)BB checks, UTG+1 checks, MP2 checks, Hero bets $0.16, BB folds, UTG+1 calls $0.16, MP2 foldsTurn: ($0.54) T :diamond: (2 players)UTG+1 checks, Hero bets $0.41, UTG+1 calls $0.41River: ($1.36) K :spade: (2 players)UTG+1 bets $0.60, Hero ?????Ακούω απόψεις... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 Αν εξαιρεσουμε οτι εισαι στο button και θα ηταν καλυτερο να κανεις raise τα 4αρια well played απο εμενα.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 Νομίζω σωστό το all in στο river για max value. Το raise θα μπορούσε να στο κάνει με πολύ λιγότερα φύλλα από set. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 Αν εξαιρεσουμε οτι εισαι στο button και θα ηταν καλυτερο να κανεις raise τα 4αρια well played απο εμενα..+1Πάντως είναι αρκετά ακραίο να μην κάνεις isolation έναν loose passive fish από το button .Δεν χρειάζεσαι καν φύλλο, πόσο μάλλον τα 44. Θα σε βοηθήσει πολύ να ανεβάσεις το winrate σου . Νομίζω το αλλ ιν στο ριβερ είναι η καλύτερη κινήση. Υπάρχουν πολλά χειρότερα φύλλα που θα σε κάνουν καλλ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 Είναι ένα μειονέκτημα που έχω επειδή ανέβασα τα τραπέζια που παίζω ταυτόχρονα. Έτυχε να έχω δράσει σε αρκετά τραπέζια ποστ φλοπ εκείνη την ώρα και βιάστηκα να κάνω κολ.BTW όσοι κάνετε mass tabling χρησιμοποιήτε ninja ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Ιουλίου, 2011 BTW όσοι κάνετε mass tabling χρησιμοποιήτε ninja ?Όχι μέχρι τα 12 full ring cash game tables, αλλά αυτό δεν είναι mass multitabling. Για παραπάνω χρειάζεται εκτός κι αν είσαι ο nanonoko Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2011 Ούτε εγώ χρησιμοποιώ αλλά παίζω λίγα 4-6 (6max cash ) . Δεν μπορώ παραπάνω. Για τουρ και 180αρια κτλπ το χρησιμοποιούσα ακόμα και για 4 τραπέζια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Ιουλίου, 2011 6 6max παιζω αλλα δεν μπορω χωρις ninja.. Ενας απο τους λογους που μενω ps ειναι και αυτος, εχω συνηθισει τοσο πολυ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts