Grammenoz Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Poker Stars $0.02/$0.05 No Limit Hold'em - 9 players - [url=http://www.handconverter.κομBTN: $7.13SB: $5.00Hero (BB): $11.61UTG: $8.55UTG+1: $3.00UTG+2: $4.34MP1: $2.21MP2: $5.00CO: $5.21Pre Flop: ($0.07) Hero is BB with A :diamond: A :spade:2 folds, UTG+2 calls $0.05, 2 folds, CO calls $0.05, 1 fold, SB calls $0.03, Hero raises to $0.20, 1 fold, CO calls $0.15, 1 foldFlop: ($0.50) 2 :spade: 4 :heart: Q :club: (2 players)Hero bets $0.38, CO raises to $0.90, Hero calls $0.52Turn: ($2.30) 2 :diamond: (2 players)Hero bets $1.75, CO raises to $4.11 all in, Hero?Ο vilain έχει στα 100 χέρια (17/4/56) (vpp,raise,agro)κάνω call to raise που μου κάνει στο φλοπ για να κάνω reevaluate turn. Το γεγονός οτί δεν κάνει reraise preflop μου λέει οτί δεν έχει qq,kk μάλλον. Το raise sto flop μπορεί να το κάνει με Tp-Tk , όμως με το all ιν στο turn δείχνει πολύ δυνατός και με προβληματίζει. Πως θα το παίζατε εσείς ? Είναι συντηρητικό το πάσο εκεί ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
iJustRiveredYou Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 QQ και εγω δυσκολο το βλεπω, 44/22 ειναι πιθανα αλλα το raise σε τοσο dry flop δεν εχει νοημα εκτος αν μπλοφάρει η παιζει σαν καθυστερημενος κανενα AQ/KQ. Κανεις call για να re-evaluate τι πραγμα?? Η εισαι πολυ μπροστα η πολυ πισω εκει, αν πιστευεις το δευτερο κανε fold στο flop αλλιως κανε raise και οχι call με προθεση να τα βαλεις ολα μεσα εκει. Εγω προσωπικα εκανα auto-raise στο flop χωρις να σκεφτω τιποτα και αν πετυχε set μαγκια του.. Αν πιστευεις οτι εισαι μπροστα καλο ειναι το call για να του δωσεις την ευκαιρια να μπλοφαρει ξανα αλλα τοτε δεν θα επρεπε να σκεφτεσαι για fold, υπαρχει περιπτωση να χασεις καποιο value αν το παιξεις οπως θα εκανα εγω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alchemist Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 ολα τα λεφτα μεσα.αν χασεις τα 2,5 ευρω, θα πιεις εναν καφε λιγοτερο την αλλη εβδομαδα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takearisk Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 σμε όπλο την ανάλυση Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HPanigma Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 από τη στιγμή που σε κάνει raise στο flop (και κανείς just call ) γιατί κανείς lead στο turn ? όπως και να έχει είσαι commited πλέον (ιδικά σε τέτοια stakes που μπορεί να κάνει value raise με tp ) ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Συμφωνώ με HPanigma για το lead.Είπες ότι δεν ήθελες να τα βάλεις όλα στο flop και ήθελες να δεις και το turn. Γιατί; Ποια φύλλα στο turn σε βοηθούν να τα βάλεις όλα μέσα; Μόνο ένας άσσος θα σε βοηθούσε πιο πολύ από το φύλλο που έπεσε. Θέλω να πω ότι αν σκέφτεσαι να πας πάσο μετά και από αυτό το turn, τι νόημα έχει το re-evaluate; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 άρα προτείνετε shove flop ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Ναι. Όπως το έπαιξες όμως, είναι call. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 29 Ιουλίου, 2011 Διαφωνώ με το shove flop γιατί πιστευώ ότι τις περισσότερες φορές θα σε κάνει call ότι χάνεις και θα πάει πάσο ότι κερδίζεις.Συμφωνω ότι σε αυτά τα στάκες θα μπορούσε να κάνει ραισε στο φλοπ με Qx και να κάνει call τα ρέστα του αλλά έτσι και αλλιώς θα μπουν τα λέφτα μέχρι το ριβερ γιατί θα βαρέσει από μόνος του turn και ρίβερ , οπότε δεν χάνουμε κάτι. Το πλεονέκτημα με το call είναι ότι κρατάς και τις μπλόφες του μέσα και ότι θα μπορέσει να συνεχίσει να κάνει value bet χειρότερο φύλλο.Δεν λέω να πάμε πάσο απλά πιστεύω ότι είναι πιο αποδοτικό το call . Όπως παίχτηκε τώρα θα το πέταγα στο turn γιατί δεν πιστευώ ότι θα το έκανε με κάτι χειρότερο τέτοιος παθητικός παίκτης. Επίσης είναι και ένα board που δεν υπάρχουν και πολλές μπλόφες. Δεν είμαστε commited αν είναι σχεδόν σίγουρο ότι χάνουμε και τα μόνα μας outs είναι 2. Μπορούμε να γλιτώσουμε ~50ΒΒ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2011 Διαφωνώ με το shove flop γιατί πιστευώ ότι τις περισσότερες φορές θα σε κάνει call ότι χάνεις και θα πάει πάσο ότι κερδίζεις.Συμφωνω ότι σε αυτά τα στάκες θα μπορούσε να κάνει ραισε στο φλοπ με Qx και να κάνει call τα ρέστα του αλλά έτσι και αλλιώς θα μπουν τα λέφτα μέχρι το ριβερ γιατί θα βαρέσει από μόνος του turn και ρίβερ , οπότε δεν χάνουμε κάτι. Το πλεονέκτημα με το call είναι ότι κρατάς και τις μπλόφες του μέσα και ότι θα μπορέσει να συνεχίσει να κάνει value bet χειρότερο φύλλο.Δεν λέω να πάμε πάσο απλά πιστεύω ότι είναι πιο αποδοτικό το call . Όπως παίχτηκε τώρα θα το πέταγα στο turn γιατί δεν πιστευώ ότι θα το έκανε με κάτι χειρότερο τέτοιος παθητικός παίκτης. Επίσης είναι και ένα board που δεν υπάρχουν και πολλές μπλόφες. Δεν είμαστε commited αν είναι σχεδόν σίγουρο ότι χάνουμε και τα μόνα μας outs είναι 2. Μπορούμε να γλιτώσουμε ~50ΒΒ.Άρα θα το έπαιζες με τον ίδιο τρόπο που το έπαιξα και εγώ και 8α foldares στο shove στο turn ? Επειδή με μπέρδεψες λίγο, ανάλυσέ μου πως θα το έπαιζες εσύ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2011 Στο φλοπ θα το έπαιζα με τον ίδιο τρόπο που το έπαιξες και εσύ αλλά στο turn θα έκανα check , αντί για lead , για να τον αφήσω να συνεχίσει να βαράει και με τον αέρα του ή με την εμπνεύση της ημέρας.Θα έκανα c / c turn , c / c river. Έτσι και χάνεις όσα πιο λίγα μπορείς , αν χάνεις , αλλά και κερδίζεις το μέγιστο συνολικά αν μπλοφάρει. Σίγουρα χάνουμε κάποιο value αν έχει Q αλλά νομίζω οι αποφάσεις είναι καλύτερα να τις παίρνεις με βάση range και αντιπάλου φυσικά. Δεν λέω ότι το lead στο turn είναι λάθος. Δεν το είχα σκεφτεί να σου πω την αλήθεια και με έβαλε σε σκέψεις απλά δεν του αφήνεις χώρο να κάνει βλακεία και αναγκάζεται να παίξει ειλικρινά ( πάντα σε αυτά τα στακες ). Όπως παίκτηκε θα το πέταγα στο turn γιατί για μένα δείχνει πολύ δύναμη και δεν πιστευώ ότι μπλοφάρει κάνεις εκεί ούτε το κάνει με χειρότερο από ΑΑ. Σκέψου κάνεις call στο raise του και στην συνέχεια κάνεις lead . Αυτό δείχνει δύναμη και παρόλαυτα δεν τον ενδιαφέρει και σε βάζει αλλ ιν. Υπευνθημίζω ότι ο παίκτης είναι αρκετά passive και πιστεύω ότι την Qx παρόλο που μπορεί να την έκανε ραισε στο φλοπ , στο turn δεν θα έκανε shove αλλά call . Με agro fish δεν το πέταγα.Ελπίζω να έγινα κατανοητός γιατί καμιά φορά δυσκολεύομαι να βάλω τις σκέψεις μου σε τάξη ώστε να γίνουν κατανοητές. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Ιουλίου, 2011 Σκέφτηκα να κάνω lead στο turn με σκοπό να κάνω πάσο στο shove του. Γενικά η αίσθηση που είχα ήταν οτι με το agression που είχε η παρτίδα είμαι πίσω. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ψάρια που δεν πασάρουν με τίποτα TPTK , όμως έτσι όπως παίχτηκε η παρτίδα δεν βγάζει νόημα να κρατάει ο villain κάτι άλλο από σετ ή τριπς.Μπορεί να έχω επηρεαστεί από το bad run που έχω από τότε που ξεκίνησα εντατικά cash session, αλλά και τη μικρή περίοδο ενασχόλησής με το cash. (έπαιζα sng kai tour) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2011 όμως έτσι όπως παίχτηκε η παρτίδα δεν βγάζει νόημα να κρατάει ο villain κάτι άλλο από σετ ή τριπςΚαι εμένα αυτό μου βγάζει. Μπορεί να είμαι και λάθος.Δεν μου φαίνεται δηλαδή συντηριτικό να κάνει κάποιος πάσο εκεί. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alchemist Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 Τριπς????πως ακριβως? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alchemist Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 σμε όπλο την ανάλυσηπου ακριβως διαφωνεις?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 Τριπς????πως ακριβως?Το board είναι διπλωμένο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ifestos1984 Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 Συμφωνώ με HPanigma για το lead.Είπες ότι δεν ήθελες να τα βάλεις όλα στο flop και ήθελες να δεις και το turn. Γιατί; Ποια φύλλα στο turn σε βοηθούν να τα βάλεις όλα μέσα; Μόνο ένας άσσος θα σε βοηθούσε πιο πολύ από το φύλλο που έπεσε. Θέλω να πω ότι αν σκέφτεσαι να πας πάσο μετά και από αυτό το turn, τι νόημα έχει το re-evaluate; συνφωνο απόλυτα +1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alchemist Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 Τριπς????πως ακριβως?Το board είναι διπλωμένοαυτο το βλεπω.πως θα εχει τριπς δε βλεπω...δηλαδη μας ακολουθει πριν το φλοπ με δυαρι, στο φπολ επισης και στο τερν μας τα γυρναει???το βλεπεις πιθανο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 Τριπς δύσκολα όντως. Δεν 8α έκανε raise φλοπ. Το re -evaluate που έγραψα αναφέρεται στο οτί αναθεώρησα για το χέρι του τη στιγμή που μου έκανε raise στο turn και ήταν λάθος εκφραστικό. Δεν εννοούσα ότι έκανα call για να αναθεωρήσω ανάλογα με το φύλο στο turn, αλλά με το εαν συνεχίσει να είναι agrresive o αντίπαλος παρόλο που είμαι ο αρχικός raiser και δείχνω δύναμη κάνοντας lead flop - turn. ? Τι κάνω represent εγώ με το line μου ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alchemist Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 ωραια λοιπον.κατα την ταπεινη μου γνωμη ρεσταρεις από το φλοπ και αν εχει σεταρει gg το μπετ απο μπροστα στο τερν σιγουρα τον παραξενευει και δειχνει αδυναμια.και βεβαια δεν ειναι απιθανο να επεσες σε σετ, αλλα ειναι εξισου πιθανο να κανει ο παικτης οβερπλαυ ενα Α Q .σε καθε περιπτωση με τα λεφτα που εχει μεσα δεν πετας ποτε ασσους εκει.γνωμη μου παντα.τελικα τι εγινε???αν καταλαβα καλα πηγες πασο, ετσι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2011 Πήγα πάσο τελικά, αλλά μάλλον δεν έκανα καλά. Χαίρομαι που μπήκατε στον κόπο να γράψετε όλοι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts