Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Live 5/10: Deep stacks με τον αντίπαλο να μας βαζει all in

Vasilis

Recommended Posts

Βρισκόμαστε σε live τραπέζι 5/10 και έχουμε 2.000 ευρώ μπροστά μας όταν διεξήχθη η ακόλουθη παρτίδα.

Limp δύο άτομα, limp και εμείς από το button με εξάρια, μέσα και τα blinds .

Flop Κ-9-6 rainbow

Check οι limpers και bet εμείς στα 30 ευρώ (50 pot). Call ο ένας απο τους δυο limpers , ο οποίος είναι μεγάλης ηλικίας και παίζει κυρίως loose passive (stack 2.500 ευρώ). Πάσο τα blinds .

Το turn άνοιξε 7 και ποντάρουμε 100 ευρώ ευρώ σε pot 105. Call και πάλι, το river ανοίγει 9.

Ποντάρουμε 300, όσα περίπου είναι στο pot, και μας γυρνάει all in εχοντας περιπου 2.000 ευρώ πίσω του. Εμείς έχουμε περίπου 1.500 ευρώ ακόμα.

Τι κάνουμε? Μπορούμε να παμε πασο εδω το full house μας?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατά την γνώμη μου κάνεις το κολ κατευθειαν..θεωρώ απίθανο να είχε καρε απο 9 και σε τετοιες καταστάσεις παρακαλαω προσωπικά να έχω απεναντί μου άτομα μεγάλης ηλικίας τα οποία έχοντας δει μια μπλόφα στην τηλεόραση κ έχοντας όλο τον μισθο τους μάζι νόμιζουν οτι πετυχαίνει παντα.! έλπιζω σε κάλα νέα, περιμένω ενημέρωση φίλε μου.

Σου εκανε δηλαδη check raise all in στο river? Snap call φιλε.

Ξερω πολλα τα λεφτα, παραλογο παιξιμο αλλα με το ελαχιστο προφιλ του μπαρμπα που εδωσες + οτι αυτος λογικα θα θεωρει και το KJ εκει nuts, snap call.

imo επειδη το εχω δει πολλες φορες, στις 10 φορες που θα γινει, τουλαχιστον τις 7 θα δεις 8-10 για gutshot, Kx για randomia που θεωρησε οτι θα foldareis, και 9x.

Ισως τις 3 να δειξει κατι παραπανω αλλα και παλι οσο το σκεφτομαι δεν θα τσεκαρε ΠΟΤΕ το river. Θα σου εκανε κατι παραλογο απο μπροστα πχ bet 2 φορες το pot με Κ9 κλπ.

Και στη τελικη εκανες 3 φορες bet pot για να foldareis σε check raise( all in) στο river?

Πραγματικα παιζει ρολο το all in? Αν ηταν 1000-1200 το check raise τι θα εκανες?

Αν επαιζε σεναριο να foldareis σε C/R γιατι δεν τσεκαρες η γιατι δεν πονταρες λιγοτερα?

Ο συγγραφέας έχει δείξει παρά πόλη μεγάλη δύναμη σε flop turn και river για να κάνει check raise shove με top pair ο παππούς, εκεί ξέρει ότι θα πάρει call παρά πόλη συχνά και αυτό επιδιώκει. Όσο άσχετος και αν είναι τα βασικά πρέπει να τα ξέρει δεν γίνεται να αντιμετωπίζεις τους αντιπάλους ως καθυστερημένους για να δικαιολογήσεις μια απόφαση, αν είχε top pair πες μου που παίζεις να έρθω και εγώ. Tο μόνο που παίζει να κερδίζουμε εκεί είναι 8T το οποίο είναι δύσκολο (αλλά όχι απίθανο) να έχει κάνει call στο flop και επίσης δύσκολο να κάνει shove σε paired board με 150bb effective stack. 9x (εκτός από 97,96 και Κ9) είναι ακόμα ποιο δύσκολο να φτάσουν στο river και μάλλον απίθανο να κάνουν shove. Επίσης υποτίθεται είναι loose passive, δεν έχω δει πολλούς passive να κάνουν μπλόφα υπό αυτές της συνθήκες.

Συνολικά χάνουμε από 97,96,Κ9,77,ΚΚ,99 από τα οποία τα ΚΚ και 99 είναι απίθανα τα 96 και 77 είναι λίγο ποιο πιθανά αλλά πάλη λίγο δύσκολο να τα έχει, το Κ9 είναι πόλη πιθανό αλλά κάπου θα το έκανε raise και το 97 μου κολλάει γάντι. Κερδίζουμε μόνο 8T . Συνολικά μόνο αν υποθέσουμε ότι θα έπαιζε με τον ίδιο τρόπο και τα trip 9s μπορούμε να κάνουμε call και νομίζω η υπόθεση αυτή είναι λάθος. Άρα πάσο.

Νομίζω ότι από τη στιγμή που μιλάμε για live παιχνίδι, και για ηλικιωμένο αντίπαλο, το range του είναι λίγο πιο ευρύ και περιλαμβάνει όλα τα εννιάρια και όχι μόνο τα 9-7 και Κ-9. Δηλαδή εδώ ένα Α9 μου κάνει πολύ πιθανό. Πάντως όπως και να έχει είναι καλλ. Αν έβγαλε μεγαλύτερο φουλ, nh και πάμε παρακάτω.

Μια παρατήρηση μόνο. Καλό είναι ο υπολογισμός στο μυαλό μας να γίνεται σε blinds και όχι σε χρήματα. Δηλαδή αν είχαμε ο καθένας μπροστά σας 30 ευρώ είναι εύκολο call ενώ τώρα που μιλάμε για χιλιάδες ευρώ είναι δύσκολο; Από τη στιγμή που αυτό επηρεάζει την απόφασή μας, σημαίνει ότι καθόμαστε σε λάθος τραπέζι. Ο φόβος δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος

Νομίζω ότι από τη στιγμή που μιλάμε για live παιχνίδι, και για ηλικιωμένο αντίπαλο, το range του είναι λίγο πιο ευρύ και περιλαμβάνει όλα τα εννιάρια και όχι μόνο τα 9-7 και Κ-9. Δηλαδή εδώ ένα Α9 μου κάνει πολύ πιθανό. Πάντως όπως και να έχει είναι καλλ. Αν έβγαλε μεγαλύτερο φουλ, nh και πάμε παρακάτω.

Μια παρατήρηση μόνο. Καλό είναι ο υπολογισμός στο μυαλό μας να γίνεται σε blinds και όχι σε χρήματα. Δηλαδή αν είχαμε ο καθένας μπροστά σας 30 ευρώ είναι εύκολο call ενώ τώρα που μιλάμε για χιλιάδες ευρώ είναι δύσκολο; Από τη στιγμή που αυτό επηρεάζει την απόφασή μας, σημαίνει ότι καθόμαστε σε λάθος τραπέζι. Ο φόβος δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος

+1

Όταν ο fish, loose passive παππούς σου κάνει check / call, check / call, check / all in, μόνο ένα χέρι μπορεί να κρατάει... nuts (ή κάτι πολύ κοντά σε nuts).

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες fold ... δύσκολα ένας τέτοιος παίκτης βάζει όλο του το stack χωρίς τα σχεδόν nuts ( μάλλον limp με k9s θα μας δείξει )

Είναι δυνατό το φύλλο μας δε λέω αλλά και 1500 για το όνειρο του κάθε πεθαμένου που από τον κούκο μόνο αβολοντε πέρασε ξαφνικά στο big game της pokerstars σαν πολλά δεν είναι?

Δεν έχει τόση σημασία ότι είναι 1500 ευρώ ως προς την αγοραστική τους αξία. Περισσότερη σημασία έχει ότι είναι 1500 για 600 pot.

Συμφωνώ με DuKe ,7/10 είσαι μπροστά στην συγκεκριμένη περίπτωση.Ένας τέτοιος αντίπαλος με αυτό το line δείχνει είτε nuts είτε αέρα. Πιο πιθανό να δεις 78/8T κυνηγώντας φανtασματα και να χρεισιμοποιεί το river card ασκώντας μεγάλη πίεση για να πετάξεις TPHK .Όσο για Α9 λίγο δύσκολο να το επεζε έτσι θα ποντάρε από μπροστά της περισότερες φορές.Θα με ανησυχούσε περισότερο αν είχαμε bet all in από μπροστά θα ήταν καθαρά για max value , ενώ τώρα μυρίζει busted

γενικα παντως οι παππουδες δεν εχουν την ταση να κανουν trapping.οποτε το θεωρω λιγο απιθανο να εκανε check /allin για value.μαλλον μπλοφα ειναι,τουλαχιστον εγω call θα εκανα.και το πιθανοτερο total air.με Κ θα ειχε βαρεσει απο μπροστα.βασικα οσο πιο πολυ το βλεπω,τοσο πιο call μου φαινεται παντα δεδομενου του αντιπαλου.

συγνωμη ρε παιδες που τα ειδατε τα check raise και τα check raise all in ?

ο ανθρωπος ηταν ξεκαθαρος εκανε bet απο την αρχη και ο παππους ακολουθουσε και στο ριβερ μετα το bet 300 που εκανε του τα γυρισε ο παπους all in .

αν δεν τον εχω δει πως παιζει δε μπορω να εχω αποψη οπως και να το κανεις ειναι δυσκολη αποφαση ακομα και με φουλ εγω θα εκανα πασο απο τη στιγμη που λες οτι ηταν και παθητικος παιχτης.

1)"συγνωμη ρε παιδες που τα ειδατε τα check raise και τα check raise all in ?"

Εδω...

"Limp δύο άτομα, limp και εμείς από το button με εξάρια, μέσα και τα blinds.. :shock:"

2) "ο ανθρωπος ηταν ξεκαθαρος"

Συμφωνω απολυτα. :ugeek:

For με το λάθος είναι που πόνταρες στο river.. αστο να πάει τσεκαριστώ θα χασίς bet αλλα (σε όλα τα bet ο γερος μέσα και αέρα να έχει είναι πολλά για all in.)που πεζή να είναι και διπλός και να μην έχει καταλάβει το το full house σου !!!(τον έχω για a,9 η k,7)