Kostantinos007 Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2011 καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το νομο περί Φεκ τη υσχυει τώρα το πόκερ είναι νόμιμο στα online rooms , τη παίζει τελικά γτ έχω διαβάσει άπειρα ποστ και δε βγάζω άκρη.. Βοήθεια παρακαλωωωωωωωωPS : δηλαδή το πόκερ online θεωρήτε κακούργημα?..επίσης κάτι άκουσα για τραπεζικό στοπ στις ανάληψης δλδ τη σημενει αυτό , ευροβανκ τράπεζες κύπρου δεν θα δέχονται της ανάληψης μας? η όλα αυτά είναι φήμες? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
crf88 Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2011 είμαι καθαρά σε νόμο περί ΦΕΚ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
panos1978 Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Αυγούστου, 2011 είμαι καθαρά σε νόμο περί ΦΕΚεισαι κακος... χαχαχα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fr3netic Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Αυγούστου, 2011 Τωρα παίζουμε Ποκερσταρς η είμαστε παράνομοι?! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts