dmelissourgos Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Είμαστε σε full ring και ο Villain είναι αρκετά aggressive. Εμείς έχουμε εικόνα solid παίχτη.Villain BTN ($127.68)Hero BB ($140.00)Hero is dealt Pre-Flop: ($1.50)fold, UTG+1 calls $1, 4 folds, BTN calls $1, SB calls $.50, Hero raises to $5, UTG+1 calls $4, BTN calls $4, SB foldsFlop: ($16) Hero bets $12.25, UTG+1 folds, BTN calls $12.25Turn: ($40.50) Hero checks, Villain bets $20.25, Hero calls $20.25River: ($81) Hero checks, Villain bets $90.18 and is All In, Hero ??Από τη μία είναι επιθετικός και θέλω να κάνω call. Από την άλλη τον έχω δει να κάνει σχεδόν pot bet στο river με πολύ καλά φύλλα. Αυτό όμως είναι τεράστιο overbet. Τι θα κάνατε εδώ; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
the-man Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου, 2011 I guess i fold it .Πάντως δεν μου αρέσει που αφήνεις το lead στο turn .Και μπορούμε να πάρουμε value ,και θα πάρουμε περισσότερα info για το hand του αντιπάλου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 ^^^+1Επίσης για μένα είναι καλύτερο να βαρέσεις το turn και το ρίβερ αλλά σε οποιοδήποτε raise θα πήγαινα πάσο . Υπάρχουν πολύ χειρότερα φύλλα που θα σε κάνουν call και το χέρι παίζεται πιο εύκολα. Έτσι όπως παίχτηκε μάλλον θα το πέταγα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Johnny22 Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 River: ($81) Villain bets $90.18 Αυτό όμως είναι τεράστιο overbet.no it's not Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2011 I guess i fold it .Πάντως δεν μου αρέσει που αφήνεις το lead στο turn .Και μπορούμε να πάρουμε value ,και θα πάρουμε περισσότερα info για το hand του αντιπάλου+1River: ($81) Villain bets $90.18 Αυτό όμως είναι τεράστιο overbet.no it's not +2 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takearisk2 Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2011 call river αν και πιθανότατα θα ακολουθούσα πολύ διαφορετικό line Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts