moderator Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: EPT Πράγας, Side Event €1000+€70 **Μπράβο Άκη, συγχαρητήρια για την επιτυχία σου!Άντε και με την πρωτιά τώρα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takisnik Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 O Ακης ειναι στο FT και στους 2 πρωτους chip leaders...Του αξιζουν πολλα μπραβο...και ευχομαι να καταφερει να σηκωσει την κουπα (...ενταξει και τα 48000 ευρω δεν ειναι ασχημα :woohoo: )Σηκωσε τη παιχταρα μου κ ετοιμαζεται τρελλο γλεντι !!!FORZA "THE NUTS" :7d :2c Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stefanos78 Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ FINAL TABLE ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ Κ ΤΗ ΤΥΧΗ!!!ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kkouis Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 VAMOS VAMO$$$$$$ Aki Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 ELA RE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKHHHHHHHHHHHHH! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 O AKHS APOKLEISTHKE 7OS ENW HTAN FAVORI 86-14!KAI EINAI STENOXWRHMENOS, ENW DEN PREPEI!KALW OLO TON KOSMO POU ASXOLEITAI ME TO POKER NA EKDHLWSEI KAI STA 2 FORUM KAI STA 52, 102 FORUM, TA SYGXARHTHRIA TOU STO FILO MAS! NA GYRISEI TO PAIDI STO DWMATIO KAI NA DEI SYMPARASTASH, GIATI PANW APO OLA MIA PAREA EIMASTE! KAI STIS DYSKOLES STIGMES PREPEI NA YPARXEI ALLHLOVOH8EIA!O AKHS EINAI XRYSO PAIDI KAI POLY KALOS PAIKTHS TOU POKER. POKER PAIZOUME! SYMVAINOUN AYTA! TA LEFTA KAI OI EPITYXIES EINAI MPROSTA TOU. KAI AYTH TH STGMH O AKHS EINAI O DHMIOURGOS AKOMH MIAS MEGALHS EPITYXIAS GIA TO ELLHNIKO POKER! KAI EIS ANWTERA AKH! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takisnik Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Ακη μου ,συγχαρητηρια για την εντυπωσιακη, ομολογουμενως,εμφανιση σου και την καταληψη της 7ης θεσης στο side event 1000+70 του EPT !Ειναι μια μεγαλη επιτυχια και για σενα και για το ελληνικο poker που διψαει για τετοιου ειδους νικες.Ειμαστε ολοι πολυ χαρουμενοι ,ακομη περισσοτερο οι "Τhe Nuts" και να εισαι σιγουρος πως στο εγγυς μελλον θα φερεις πολλες και μεγαλες επιτυχιες γιατι εισαι ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!Ψηλα το κεφαλι,δεν θελω στενοχωριες μετα απο τετοια τεραστια επιτυχια και καλη διασκεδαση μαζι την υπεροχη παρεα που εχετε εκει!( ..πωπω πως ζηλευω ..!!!)Α...και μην ξεχασεις πως στις 30 Δεκ εχουμε το CHRISTMAS POKER TOURNAMENT και σε περιμενω για να σε τρελλανω στα bad beats :laugh: " FORZA THE NUTS " :7d :2c Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
takisnik Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Eπισης πολλα μπραβο στον Αντωνη για την πολυ καλη παρουσια του και το πλασσαρισμα του στην 18η θεση "in the money", στον Σωκρατη για την επισης πολυ καλη παρουσια και την 19η θεση,στη Νατασα που στην 1η της εμφανιση σε διεθνες τουρνουα ηταν εξαιρετικη και εφτασε στην 36η θεση ,στον Αντωνη και το Γιωργο των "The Nuts" που προσπαθησαν πολυ αλλα αυτη τη φορα δεν τα καταφεραν ..next time better luck,καθως επισης και σε ολους τους συμμετεχοντες που δημιουργησαν αυτη την πολυπληθη ομαδα Ελληνων που σιγουρα εκανε αισθητη την παρουσια της στην ομορφη Πραγα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Θερμά συγχαρητήρια στον Άκη από όλο το team του Poker.gr! Πάντα τέτοια...Τσούκου τσούκου το πήγαινες και λίγο έλειψε να το κάνεις το κόλπο Άκη.Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες που είχαν την τύχη να αγωνιστούν και να αποκομίσουν την εμπειρία ενός ΕΡΤ και πολλά μπράβο στον Άντωνη Ταβερνάρη που μπήκε στα λεφτά προσφέροντας άλλη μια διάκριση στην Poker.gr Team!Στο Σωκράτη απλά να πω κάτι που του είπα και κατ'ιδίαν: Είναι μόνο η αρχή!!!Καλό βραδυ σε όλους σαςΠάνος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Πολλά μπράβο στον Άκη για την επιτυχία του!Το χει το άθλημα και τα αποτέλεσματα του το επιβεβαιώνουν.Συγχαρητήρια και στον Αντώνη (tavernari) για ακόμη μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση.. Και σε όλα τα παιδιά που βρεθήκαν Πράγα, χορτάσαν πόκερ και περάσαν super είμαι σίγουρος, ότι θέση και αν πήραν.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Ta sinxaritiria kai apo emena AKI gia auti tin megali epitixia, xero apo idian peira tou GPT, oti otan ftaneis toso konta kai eisai vhip leader, oti dipote allo apo heads-up einai apogoiteusi. Omos ena final table den pavei na einai megali epitixia. Sta final table i tixi paizei megalo rolo, alla an emfanizomaste se polla final table i tixi mia apo autes den tha mas girisei tin plati.Episis congrats se ola ta paidia pou mpikan sta lefta alla kai tous ypoloipous pou palepsan alla i tixi den tous voithise.itan mia poli kali emfanisi kai an se kathe side event exoume 20 ellines apo 150 sinolo, tote statistika kai mono tha exoume panta toulaxiston ena sto final table.Finally i Ellada einai ston pokeriko xarti!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Paralipsi mou na po sinxaritiria ston Basili kai ton themi, giati pragmatika ekanan mia polli kali douleia stin kalipsi tous kai tou main event alla kai tou side event. Ego prosopika kathe 3-4 lepta pou ekana ananeosi tis selidas evlepa kainourgio update. I perigrafi tous me efere poli konta sta alla paidia pou edinan tin maxi sta trapezia. Kai an lavoume ypospin oti itan kai i proti fora pou kaliptan toso megalo event me tosous pollous ellines na paizoun tautoxrona, pistevo oti tous axizoun sinxaritiria! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Δεκεμβρίου, 2007 Σας ευχαριστω όλους γιά τα καλα σας λογια,ήταν μία μεγαλη επιτυχια για εμενα,και ιδιαιτερα από τη στιγμη που καποια στιγμη ειχα μεινει με 800chips.Η ατυχη αυτη στιγμη στο τελος ίσως τελικα να μου στοιχησε και το τουρνουα αφου αυτος που με κερδισε ειχε λιγο περισσοτερες μαρκες από εμενα και αφου με απεκλεισε πηρε και το τουρνουα μεσα σε 20 λεπτα.Ας ειναι όμως παμε γιά το επόμενο.....Πολυ καλα επίσης πήγα και στα cash στα οποία το επίπεδο των παιχτων δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.Πολλα συγχαριτηρια και στους καματακη και ταβερναρη γιά τις μεγάλες επιτυχίες τους,όπως φυσικά και στα παιδια του pokerland για την συνεχη ενημέρωση.Τέλος να ευχαριστήσω το ASTERIA γιά την ευκαιρία που μου έδωσε.Ήταν μια αξέχαστη εβδομάδα για εμενα και όσους είμασταν στην Πραγα και ελπίζω στο επόμενο να ειμαστε ακόμη περισσοτεροι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
PsssT Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2007 Bravo Aki!! Sygxaritiria kai apo mena, kai eyxomai apo dw kai pera na exeis kai megaluteres epityxies. Ante kai sto WSOP!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tavernari Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Δεκεμβρίου, 2007 sygxarhthria se swedenfish k vergitsi ,polla BRAVO sto vasili kai themh toy pokerland kai eyxaristw to poker.gr gia thn yposthrixh toy. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2007 Μπράβο Άκη.Για τους λίγους Έλληνες(5 παρακολουθούσαν την προσπάθεια του Άκη) που ζήσαμε απο κοντά αυτή την πορεία μας μένει μια πίκρα. Γιατί όλοι ξέραμε(είμασταν βέβαιοι) οτι μπορούσες την πρωτιά.Κρίμα, κρίμα. Δεν πειράζει. ΜπράαααααβοΕνα τεράστιο μπράβο στον Βασίλη και στον Θέμε για την ακούραστη προσπάθεια που έκαναν να προλαβαίνουν τις προσπάθειες όλων των παικτών.Ειλικρινά δεν θα ξεχάσω την φιγούρα του Βασίλη, στο τέλος της ημέρας, εντελώς καταβεβλημένο με κατακόκκινα μάτια και ρωτώντας γεμάτος με αγωνία εαν ειχε κάνει το μεγάλος λάθος...... Δεν πειράζει Βασίλη οτι έγινε έγινε. Μια χαρά τα κατάφερες.Ηταν αδύνατο να παρακολουθήτε ολες τις παρτίδες.Ας κάνω σωστό πως έφυγα εγώ γιατί δεν εφυγα με ΑΚ vs QQ. ΟΛά εγιναν πολύ γρήγορα.Εχω 15500chip leader του τραπεζιού και κάνω limp-in απο utg me :Ac :Kc call callraise 1.800 stack 13.000ολοι fold.Οταν ερχεται η σειρά μου και ξέροντας τον παίκτη πολύ κάλά καθώς την προηγούμενη μέρα παίζαμε πάνω απο 6 ωρες cash. Πολύ σφικτός παίκτης και ξέρω οτι έχει μάλλον σίγουρα ζευγάρι (9-9 10-10 J-J) και σκέφτομαιπολύ πιθανόν oti θα πάει πάσο σε πιθανόν re-raise μου γνωρίζοντας πως περίπου παίζω και τα πολύ καλά μου χέρια (τα ειχε πληρώσει αρκετά στα cash)ΤΟυ κάνω all-in και αυτός είναι ο 2ος chip leader του τραπεζιού με 12.500 μάρκες.Πάσο οι άλλοι δύο και μένει η απόφαση σε αυτόν."Οοο έχω μεγάλο φύλλο. Αλλα το ξέρω οτι έχεις και εσύ". Ωχ κατάλαβα. (Q-Q ή K-K ή J-J)Αρχίζει και το σκέφτεται και ζητάω time.ΤΟυ δίνει ενα λεπτό και στα 30΄ κάνει call άνοίγoντας :Qc :Qd και περίμένει με αγωνίατι θα ανοίξω. Και οι δύο απογοήτευση. Δυστυχώς μάλλον επιλέξαμε να παίξουμε το τελικό τραπέζι σε ένα 50-50 (8ος ο φίλος ο Ιταλός) κάτι που κα΄νενας δεν ήθελε.Ποτ 27.425 :laugh: :laugh: περπατητά στο τελικό τραπέζι. το χάνω και μένω με 2,500 και στο επόμενο χέρι κάνω check απο BB με :Ac :4d Το flop εχει Α κάνω check ολοι check και ο button κάνει bet 600 ΤΟν ξέρω και αυτόν (μπορεί να βαράει με οτιδήποτε) σπρώχνω τις τελευταίες μου μάρκες 2300 κάνε το call και ανοίγει :As :8s και η σεμνή τελετή ελαβε τέλος. :laugh: :laugh: Φοβερή εμπειρία και ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον Scoty1000 (Nansyyy) και το Αsteria για την βοήθεια που μου έδωσαν, για να πραγματοποιήσω το ταξίδι αυτό. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
nanasta Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2007 den peirazei Antoni, eipame an den kerdisei kapoios 2-3 coin flips kai isos kai 2-3 xeria me xeirotero fillo , vlepe sweedenfish,xoris na thelo na mioso tin epitixia tou) teliko trapezi den vlepeis eukola. Tin epomeni tha eimaste ola ta "nuts" mazi kai tha exoume kaliteri tyxi. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
skoty1000 Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2007 mpravo se olous gia to oraio triimero pou perasame.xsexorista se tavernari kamataki kai aki.mravo se themi kai basili gia tin prospathia pou kanane.ego den ekana kati sto toyrnoua pou itan TOYRMPO.sta cash ta kopanisa ta psaria.viva the NUTS OLO TELIKA TRAPEZIA EXOUME PERIME NOUME PROSFORES. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
moderator Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Δεκεμβρίου, 2007 skoty άκουσα κάτι ιστορίες ότι υπήρχαν πολύ μεγάλες ψαρούκλες στα cash games. Αληθεύουν ή είναι υπερβολές? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts