Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

μετά την τελευταία season μου στη πάρνηθα άρχισα να σκέφτομαι πως πρέπει να επισκεφτώ το λουτράκι και ο λόγος είναι πολύ απλός... ενώ είχα συνηθίσει να κάθομαι στο τραπέζι με pasive παπούδες , maniac tzogadorous και παιδιά που έπαιζαν με πιθανών scared money και το ελάχιστο bui in ξαφνικά πριν μερικές μέρες όλα αλαξαν και δν πίστευα στα μάτια μου αυτό που έβλεπα! ήταν αργά το βράδυ και στο τραπέζι δν είχα τα fish που έγραψα παραπάνω αλλά τους εκλεκτούς κύριους τους οποίους σέβομαι απόλυτα : ΣΚΙΑΔΑ ΧΑΤΖΗ ΜΠΟΥΖΑΛΑ και έναν νεαρό καλό παίχτη που βλέπω συχνά εκεί. και τέλος ήρθε στη παρέα ο xalkidas !!!

μπορεί κανείς να μου πει κανείς τη πεζει στο loutraki ?

Δημοσίευση
ήταν αργά το βράδυ και στο τραπέζι δν είχα τα fish που έγραψα παραπάνω αλλά τους εκλεκτούς κύριους τους οποίους σέβομαι απόλυτα : ΣΚΙΑΔΑ ΧΑΤΖΗ ΜΠΟΥΖΑΛΑ και έναν νεαρό καλό παίχτη που βλέπω συχνά εκεί. και τέλος ήρθε στη παρέα ο xalkidas !!!

Θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα... :P

[youtube:30j9movm]kKR1rrjvq-I[/youtube:30j9movm]

Δημοσίευση

φίλε μου δν ξέρω ποιος είσαι από το κασινο αλλά αν είσαι σεβαστός παίχτης δε νομίζω ότι θα βλέξεις σε pot ούτε με το σκιαδά ούτε με το χατζή ούτε με το μπουζαλά ούτε με το νεαρό παίχτη. btw το 50% από αυτούς που ανέφερες είναι άκακοι στο table .

Δημοσίευση
φίλε μου δν ξέρω ποιος είσαι από το κασινο αλλά αν είσαι σεβαστός παίχτης δε νομίζω ότι θα βλέξεις σε pot ούτε με το σκιαδά ούτε με το χατζή ούτε με το μπουζαλά ούτε με το νεαρό παίχτη. btw το 50% από αυτούς που ανέφερες είναι άκακοι στο table .
+1