gkoun Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2011 μετά την τελευταία season μου στη πάρνηθα άρχισα να σκέφτομαι πως πρέπει να επισκεφτώ το λουτράκι και ο λόγος είναι πολύ απλός... ενώ είχα συνηθίσει να κάθομαι στο τραπέζι με pasive παπούδες , maniac tzogadorous και παιδιά που έπαιζαν με πιθανών scared money και το ελάχιστο bui in ξαφνικά πριν μερικές μέρες όλα αλαξαν και δν πίστευα στα μάτια μου αυτό που έβλεπα! ήταν αργά το βράδυ και στο τραπέζι δν είχα τα fish που έγραψα παραπάνω αλλά τους εκλεκτούς κύριους τους οποίους σέβομαι απόλυτα : ΣΚΙΑΔΑ ΧΑΤΖΗ ΜΠΟΥΖΑΛΑ και έναν νεαρό καλό παίχτη που βλέπω συχνά εκεί. και τέλος ήρθε στη παρέα ο xalkidas !!!μπορεί κανείς να μου πει κανείς τη πεζει στο loutraki ? Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2011 WOW τρόμαξα ούτε στο τελεφερίκ δε πάω Παράθεση
ALL IN??? Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2011 χααχαχαχαχαχαα.....αφού ήρθε και ο χαλκίδας!!!!!!!!έκλεισε το kare Παράθεση
ALL IN??? Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2011 Ο ΙΒΕΥ ΤΗ ΏΡΑ ΈΡΧΕΤΑΙ?????ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΈΤΥΧΕΣ?????Ο ΔΥΡΡΡΡ ΠΆΝΤΩΣ ΕΊΝΑΙ ΤΑΞΣΊΔΗ!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΈΡΘΕΙ ΑΥΤΉ ΤΗΝ BVOMADA Παράθεση
zam Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2011 ξαφνικά πριν μερικές μέρες όλα αλαξαν και δν πίστευα στα μάτια μου αυτό που έβλεπα![youtube:plm5tcoe]b47S6Vg3jS4[/youtube:plm5tcoe] Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2011 ήταν αργά το βράδυ και στο τραπέζι δν είχα τα fish που έγραψα παραπάνω αλλά τους εκλεκτούς κύριους τους οποίους σέβομαι απόλυτα : ΣΚΙΑΔΑ ΧΑΤΖΗ ΜΠΟΥΖΑΛΑ και έναν νεαρό καλό παίχτη που βλέπω συχνά εκεί. και τέλος ήρθε στη παρέα ο xalkidas !!!Θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα... [youtube:30j9movm]kKR1rrjvq-I[/youtube:30j9movm] Παράθεση
LaB Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 φίλε μου δν ξέρω ποιος είσαι από το κασινο αλλά αν είσαι σεβαστός παίχτης δε νομίζω ότι θα βλέξεις σε pot ούτε με το σκιαδά ούτε με το χατζή ούτε με το μπουζαλά ούτε με το νεαρό παίχτη. btw το 50% από αυτούς που ανέφερες είναι άκακοι στο table . Παράθεση
aytoxeiras Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Οκτωβρίου, 2011 φίλε μου δν ξέρω ποιος είσαι από το κασινο αλλά αν είσαι σεβαστός παίχτης δε νομίζω ότι θα βλέξεις σε pot ούτε με το σκιαδά ούτε με το χατζή ούτε με το μπουζαλά ούτε με το νεαρό παίχτη. btw το 50% από αυτούς που ανέφερες είναι άκακοι στο table .+1 Παράθεση
Recommended Posts