Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

AA V KK :Ποσο πιθανο να συμβει στο ft ( 7 π )

takisnik

Recommended Posts

Δυστυχως για μενα συνεβη σημερα το βραδυ στην 3η αγωνιστικη του GPC ενω ειχα μπροστα μου 15000 chips (ημουν 4 η 5ος )!!

Το πιο σημαντικο βεβαια ηταν... πως ο παικτης που κρατουσε τους ΑΑ ηταν ο cheap leader του τουρνουα!!!

(δηλ. για να μη γλυτωνω με τιποτα).!!!

Επισης σημαντικο και το γεγονος οτι λιγο μετα οι ΑΑ εχασαν απο... ΚQ που κρατουσε αλλος παικτης ( με περισσοτερα chips) και αποκλειστηκαν!!!

Α...ναι για να μην το ξεχασω ο παικτης που εσπασε τους ΑΑ με ΚQ στη συνεχεια κερδισε και το τουρνουα και μαζι και την προκριση για το GPC ( επισης σημαντικο ειναι και το γεγονος πως απολαμβανει της ευνοιας της αιθουσας...με δικα της εξοδα βρεθηκε προσφατα στη Πραγα χωρις να εχει κερδισει την προκριση του...!!! )

Ολα αυτα εμενα ξερετε σε τι συμπερασμα με οδηγουν ...Πως το προγραμμα της αιθουσας ειναι Σ Τ Η Μ Ε Ν ΟΟΟΟ !!!!!

Προφανως καποιοι παιζουν με τη νοημοσυνη μας ,αλλα ως εδω!

Αν νομιζετε πως θα το αφησω να περασει στο ντουκου ειστε γελασμενοι ...θα δουμε ποιος θα γελασει τελευταιος ...***

Oσοι εμπλεκονται σ'αυτο το ψεμα ..διοτι για ψεμα προκειται ας ετοιμαζονται να δωσουν εξηγησεις ( ...και θα τις δωσουν εκει που πρεπει...):angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τάκη σου είπα τη γνώμη μου και στο ΠΜ που σόυ έστειλα, όμως πρέπει να την καταθέσω και δημόσια για να γίνει ένας διάλογος πάνω στην πολύ σοβαρή καταγγελία την οποια κάνεις.

Φυσικά η άποψή μου είναι προσωπική και δεν εκφράζει κανέναν άλλον παρά μόνο τον εαυτό μου

Επίσης θέλω να ξέρεις ότι σε σέβομαι και σε εκτιμώ - νομίζω ότι το γνωρίζεις αυτό.

Λοιπόν η δική μου γνώμη είναι ότι τα διάφορα skins των μεγάλων πόκερ networks δεν έχουν καμία μα καμία πρόσβαση στο λογισμικό της μαμάς εταιρίας. Το μοναδικό τμήμα στο οποίο έχουν πρόσβαση είναι το μάρκετινγκ κι αυτό μαζί με την εξυπηρέτηση των πελατών τους είναι η βασικη τους ασχολία.

Ακόμη κι όταν θέλουν να κάνουν set-up ένα τουρνουά συμπληρώνουν μία φόρμα και την αποστέλλουν στο αρμόδιο τεχνικό τμήμα της μαμάς εταιρίας η οποία είναι υπεύθυνη για το "τρέξιμο" του λογισμικού.

Κατά συνέπεια δεν πιστεύω ότι έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν έστω κι ελάχιστο τα αποτελέσματα. Αν είχαν μία τέτοια δυνατότητα τότε ορισμένοι θα μπορούσαν να γίνουν πολύ γρήγορα πλούσιοι...

Για παράδειγμα η OnGame έχει γύρω στα 40 skins. Άραγε έστω κι ένας υπεύθυνος από κάθε μία από αυτές τις 40 αίθουσες είναι σε θέση να "στήσει" ένα αποτέλεσμα?

Για ποιο λόγο να έκανε κάτι τέτοιο η μητρική εταιρία? Γιατί να αναλάβει ένα τόσο μεγάλο ρίσκο? Άραγε δεν θα φοβόταν ότι κάποιος από όλους αυτούς θα μπορούσε να βγει έξω και να αποκαλύψει την κομπίνα?

Εντάξει ξέρω ότι όλα αυτά που λέω είναι υποθέσεις, όμως υποθέσεις που στηρίζονται στην κοινή λογική.

Κανένας μα κανένας στον κόσμο δεν μπορεί να αποδείξει ότι ένα λογισμικό είναι 100% τίμιο και ασφαλες, μα αυτό δεν μπορεί να συμβεί ούτε και στο offline πόκερ....

Θα ήθελα φυσικά να ακούσω και άλλες γνώμες πάνω στο ζήτημα...

Taki oi pithanotites den einai kai liges pantos:

oi pith gia AA = 1/221. gia 6 antipalous 6* 1/221 = 6/221 = 1/37, peripou

apo tis 52 kartes xereis tis 2. ara apo tis 50 pou menoun yparxoun C(50,2) sindiasmoi karton = 1225 kai 6 tropoi na parei kapoios AA ara gia 6 exoume pithanotites na exei enas AA einai

6/1225=0.0048 i 0.5% peripou alla gia 6 antipalous vgainei peripou 3%.

Pou simainei oti stis 100 fores pou tha pareis KK tha peseis se AA 3 fores an einai 9 antipaloi tha peseis se AA peripou 5 fores stis 100. Tora an kapoios exei pesei poli perisoteres fores (an milame gia 100 KK kai pano gia na yparxei statistiki significace) tote mporeis na paraponetheis isos?

An exeis pokertracker i kati tetoio isos tha mporouses na to tsekareis. I ousia pantos einai oti den einai toso apithano oso fenetai.

Είναι πραγματικά ένα πολύπλοκο θέμα που δύσκολα βάζεις το χέρι σου στη φωτιά για το τι συμβαίνει..

Χωρίς φυσικά να εννοώ κάτι για το poker.gr, μετά το σκάνδαλο του Absolute όλα είναι πιθανά..

Προσωπικά αν ένοιωθα ότι εξαπατούμαι σίγουρα δεν θα ξανάπαιζα σε μια ύποπτη για μένα αίθουσα..

Αλλά αν έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας σενάρια συνομωσίας, καλύτερα να σταματήσουμε την ενασχόληση μας με το online poker, γιατί παντού και πάντα θα βλέπουμε φαντάσματα..

Προχθές έπαιζα cash σε room της Boss media και έχασα 90 euro από έναν ανισόρροπο, που σε flop 47j rainbow καλούσε 25 bet δικά μου ως το river, για να σπάσει τελικά το set JJ μου από 36 off με 5 στο river..

Τι να κάνω δηλαδή, να κατηγορήσω το Mermaid Poker ότι είναι rigged επειδή ο γελοίος τζογάριζε ή να βλασθημήσω την κακή μου τύχη που χαίρεται τα ευρουλάκια μου - όχι ότι θα τα κρατήσει και πολύ.. - ο καραγκιοζάκος;

Τελοσπάντων.. Αυτό πάντως που είναι σίγουρα αντιαισθητικό είναι οι κατηγορίες ότι το room πριμοδοτεί συγκεκριμένου παίκτες..

Δηλαδή δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος παρακολουθεί και πατάει κουμπάκια για να σμπρώξει τα pot στον tavernari..

Και ειδικά για τον Αντώνη, επείδή βρεθήκαμε στα ίδια τραπέζια στο gpt2, θεωρώ ότι είναι ένας πολύ αξιόλογος παίκτης -οι offline επιτυχίες του το επιβεβαιώνουν- και δεν χρειάζεται βοήθειες τέτοιου είδους.

Να δεχτώ ότι ήταν πιο τυχερός στο συγκεκριμένο final table, αλλά ως εκεί..