ADMIRAL Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Καλημέρα σε όλους,θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορω να δώσω ενα πακετο EPT Loutraki 6.400 € καθότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην μπορέσω να παρευρεθώ....Πώς γίνεται η διαδικασία,ξέρει κάποιος να με διαφωτίσει????Ευχαριστω προκαταβολικά... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stikis Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Καλημέρα και σένα φίλε.. Από ότι ξέρω το πακέτο ούτε μπορεί να πωληθεί ούτε να μεταβιβαστεί ούτε να εξαργυρωθεί.. Επομένως η συμβουλή μου είναι αν δεν μπορείς να το παίξεις στείλε ένα μήνυμα στο support της pokerstars μήπως μπορείς απλά να παίξεις κάποιο άλλο EPT στο οποίο θα μπορείς να πας...Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά νομίζω πως είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ADMIRAL Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Κατ'αρχην ευχαριστώ για την απάντηση.από την άλλη όμως διάβασα εδω πως στο GREEK ΠΌΚΕΡ CUP ΙΙ του Λουτρακίου, ενας παίκτης κέρδισε 4 πακετα απο την ποκερσταρς.Τα υπόλοιπα τι τα έκανε?και στο Λουτράκι που ρωτησα μου είπαν -με επιφυλαξη-ότι μπορει και να εξαργυρώνεται...Τι λέτε? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Ηταν παλιοτερα regular στα multientries mtt στην tilt και απο συνηθεια εκανε 4xφορες buy in στο τουρνουα..Πλακα κανω αλλα νομιζω οτι αν εχεις κερδισει μονο 1 τοτε δεν μπορει να το αλλαξεις με τιποτα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AAAA on flop Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 δηλαδή επεξε σε 4 τραπέζια.... αλλά πως προλαβαίνει να παίζει ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ADMIRAL Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Εχεις δει να παιζουν ταυτόχρονα σε 8 (!!) τραπέζια???Εγω μέχρι εκεί εχω δει,υπάρχουν κι αλλοι που παιζουν και σε περισσοτερα..Τα παιδια εδω μέσα ξερουν τετοια παραδειγματα.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 admiral πλακα κανει ο ΑΑΑΑonflop ο καθενας μπορει να κανεις massive multitabling την σημερινη εποχη..gl παντως με το ept ελπιζω να βγει ακρη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ADMIRAL Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 ναι γιατί θα ειναι μεγάλο σπασιμο να πάω και να φυγω στο καπάκι χωρίς να παίξω! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pantelisAA Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου, 2011 Φίλε μου, το 1ο πακέτο δυστυχώς είσαι υποχρεωμένος να το παίξεις.Από κει και πέρα, αν κερδίσεις πεισσότερα από 1 πακέτο πιστώνονται άμεσα στον λογαριασμό σου στην pokerstars σαν tournament $. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ADMIRAL Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2011 Φίλε μου, το 1ο πακέτο δυστυχώς είσαι υποχρεωμένος να το παίξεις.Από κει και πέρα, αν κερδίσεις πεισσότερα από 1 πακέτο πιστώνονται άμεσα στον λογαριασμό σου στην pokerstars σαν tournament $.Εννοείς ότι αν κερδίσω δεύτερο πακέτο ( )μου πιστωνονται μετρητά??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
plzd2cu Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2011 νομίζω πως εάν είσαι πλατινουμ σταρ μπορείς να το εξαργυρώσεις... στείλε ένα μέιλ στην εταιρία να ρωτήσεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
name Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου, 2011 Εννοείς ότι αν κερδίσω δεύτερο πακέτο ( )μου πιστωνονται μετρητά???Σου πιστωνετε το αντιτιμο το οποιο μπορεις να το χρησιμοποιησεις μονο για τα παιχνιδια στο σιτε τους.Εναλλακτικα μπορεις το ποσο αυτο, η μερος του, να το ανταλλαξεις για χρηματα με αλλον παικτη, με καποια προμηθεια εις βαρος σου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsiou_tsiou Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2011 Φίλε μου, το 1ο πακέτο δυστυχώς είσαι υποχρεωμένος να το παίξεις.Από κει και πέρα, αν κερδίσεις πεισσότερα από 1 πακέτο πιστώνονται άμεσα στον λογαριασμό σου στην pokerstars σαν tournament $.Εννοείς ότι αν κερδίσω δεύτερο πακέτο ( :D )μου πιστωνονται μετρητά???όχι, τουρναμεντ ticket . δλδ ισιτήριο για κάποιο event που θα έχει αυτήν την αξία. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts