kasspav Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Καλοι και οι δυο αντιπαλοι. 16/15/4 και 17/13/6.5 ο 3μπετορ Θεωρησα πολυ περιεργα τα στακ, και η αληθεια ειναι οτι αρχικά νομιζα οτι αυτος που φλαταρε παγιδευε με δυνατο φύλλο περιμενοντας squeeze από τα blinds και μετα το 3bet με φοβησε. Δεν αισθανομαι καλα γενικα ομως με το πασο μου και θα ηθελα γνωμες.PokerStars No-Limit Hold'em, 55 Tournament, 60/120 Blinds 15 Ante (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comMP1 (t5860)Hero (MP2) (t9550)MP3 (t2515)CO (t3903)Button (t10776)SB (t2701)BB (t2050)UTG (t4975)UTG+1 (t12710)Hero's M: 30.32Preflop: Hero is MP2 with 10, 103 folds, Hero bets t300, MP3 calls t300, CO raises to t840, 5 foldsTotal pot: t1215 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 το 1010 είναι αρκετά δυνατό φύλλο για να πας πάσο πριν το φλοπ όμως όντος έχει περίεργη δυναμική το hand .λόγο των μικρών στακκ των αντιπάλων δεν νομίζω να παίζουν με αδύναμο φύλλο, μάλλον με monster σε παίζουν (λογικό να σκεφτείς πω ο πρώτο παγιδεβει με τόσο μικρό στακκ ) και δυστυχώς δεν έχουν επαρκές στακκ που να σου δίνει τα implied odds για να κανείς απλά καλλ πίσω τους περιμένοντας σετ η κανα φλοπ του τύπου 689... Δεν είναι λάθος το πάσο εκεί. . το καλλ δεν το συζητάμε καν γιατί είναι λάθος,τώρα για αλλ ινν εξαρτάται από τους αντιπάλους αν και δεν φαίνεται καλή ιδέα εδώ. Τέτοια σποτ παίζονται ανάλογα με τον αντίπαλο και της πληροφορίες που έχεις για τον τρόπο παιγνιδιού τους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Νοεμβρίου, 2011 Το μέγεθος του Rais σημενει για μένα ότι ο αντίπαλος θέλει το κολ , που σημενει ότι κατά 80% είσαι πίσω , η στην καλύτερη περίπτωση έχεις να αντιμετωπίσεις ΑΚ ( ίσως με επιφύλαξη AQ ) 1..Fold και αποφεύγεις περετερο μπλεξίματα.2. Τα βλέπεις και περιμένεις 10 με κίνδυνο μπλεξιματος αν πέσουν μικρά φύλλα ( χωρίς δεκάρι ). 3.όχι ρελάνς σε αuτο το σημείο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bust3d_dr@w Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 όχι κολ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greggr Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Σε έναν ιδανικό κόσμο, που με τα stats αυτά οι 2 villain έιναι σχετικά σκεπτόμενοι παίχτες και όχι άσχετοι, το range του ΜP3 είναι ΤΤ+ και όχι ΑΚ,ΑQ, ΑJ,99- καθώς με αυτά θα shoveαρε. To CO τώρα, θα το έβαζα σε ΑJ+, 99+.To πρόβλημα με τα stacks που έχουν είναι ότι και call να κάνεις για set mining (που έτσι και αλλιώς είναι λάθος λόγω effective stacs) μάλλον το shortstack θα σπρώξει και το co δεν θα μπορεί να πάει και αυτό πάσο. Οπότε fold και πάμε να βρούμε καλύτερο σποτ με τα 30 μας Μ.Αν είχες τα μισά chips θα τα έβαζες? Τα διπλά? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
bits10 Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Σε έναν ιδανικό κόσμο, που με τα stats αυτά οι 2 villain έιναι σχετικά σκεπτόμενοι παίχτες και όχι άσχετοι, στον ιδανικό κόσμο δε θα ήταν άσχετοι και όχι σκεπτόμενοι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stikis Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Σε έναν ιδανικό κόσμο, που με τα stats αυτά οι 2 villain έιναι σχετικά σκεπτόμενοι παίχτες και όχι άσχετοι, στον ιδανικό κόσμο δε θα ήταν άσχετοι και όχι σκεπτόμενοι? +1 RESPECT !!!!και για μένα fold και να αισθάνεσαι και πολύ πολύ καλά.. Αν δεν είναι δαιμόνια που απλά πλακώθηκαν στις μπύρες είσαι εύκολα πίσω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 call , ο MP3 shovarei αν κάνει flat ο 3betot jam εμείς αν shovarei τότε easy fold Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 ANETA ALL INNER τους καλύπτειςπίστευW είχαν 2-2 , AQ , AK , ΚQ - 3 wAY COIN φλιπ...BEBAIA έχεις 76-77 ΒΒ - ρισκάρεις τα MISA σε COIN FLIP άρα από την άλλη μάλλον KALO TO FOLD εγώ το γιδι αλλ ιν θα έμπαιναGIAFTO είσαι PRO και εγώ απλά ένας DONK Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Το 17/13/6,5 είναι το 3βετ από ότι κατάλαβα. Πόσα χέρια τους έχεις τους αντιπάλους ? Εμένα μου μοιάζει καλό σημείο για squeze από το 3betor. Επίσης ο mp3 συνηθίζει τα flat call ? Σε καμοιά περίπτωση δεν μπορείς να πεις οτί είναι κακό το πάσο σου. Με reads θα το σκεφτόμουνα και λίγο πιο extreme Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Ο παίκτης που κάνει το squeeze μένει με 25bb μετά, θεωρητικά δεν μπορούμε να κάνουμε set mining ; ΄Εστω αν δεν υπάρχει αλλός παίκτης ενεργός. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 GIAFTO είσαι PRO και εγώ απλά ένας DONKνα σαι καλά ρε φίλε.είχα καιρό να ακούσω τόσο καλό ανέκδοτο.fold παύλο και συνεχίζουμε το τουρ μας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΜΑΝ....ΔΟΝΚ ΕΊΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΔΊΝΩ ΣΤΟ ΠΌΚΕΡGOOD GAME ΜΑΝ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos21 Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Το 17/13/6,5 είναι το 3βετ από ότι κατάλαβα. Πόσα χέρια τους έχεις τους αντιπάλους ? Εμένα μου μοιάζει καλό σημείο για squeze από το 3betor. Επίσης ο mp3 συνηθίζει τα flat call ? Σε καμοιά περίπτωση δεν μπορείς να πεις οτί είναι κακό το πάσο σου. Με reads θα το σκεφτόμουνα και λίγο πιο extreme 17/13/6.5 = VP/PR/AFΑπό PT3:VP$IP Voluntary put money in the pot measured as a percentage of total handsPFR Pre-flop raise frequency measured as a percentage of total handsAF Aggression Factor compares how aggressive or passive the player isΓια το τελευταίο υπάρχουν 2 δείκτες:α) AF (Aggression Factor)-A measure of how aggressive or passive the player is across all post-flop streets.-Formula: ( Total Times Bet + Total Times Raised ) / (Total Times Called )β) AFq (Aggression Frequency)-The measure of how frequently a player is aggressive across all post-flop streets.-Formula: [ ( Total Times Bet + Total Times Raised ) / (Total Times Bet + Total Times Raised + Total Times Called + Total Times Folded ) ] * 100 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greggr Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Σε έναν ιδανικό κόσμο, που με τα stats αυτά οι 2 villain έιναι σχετικά σκεπτόμενοι παίχτες και όχι άσχετοι, στον ιδανικό κόσμο δε θα ήταν άσχετοι και όχι σκεπτόμενοι? Ο ιδανικός κόσμος που εννοώ είναι αυτός όπου τα stats αντικατοπτρίζουν 100% το παιχνίδι του άλλου, όχι το τι θα ήθελα εγώ να είναι οι άλλοι ως παίχτεςΕννοείται σε 2 villain με 50% vpip τα βάζαμε και παρακαλάγαμε και για call μάλιστα.Βέβαια ίσως και να κατάλαβες τι εννοώ και απλώς να κάνεις πλάκα, np anyway Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Νοεμβρίου, 2011 3B είναι το τρίτο στατιστικο, σορρυ που δεν το διευκρινησα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 LOUKAS34 έγραψε:GIAFTO είσαι PRO και εγώ απλά ένας DONKνα σαι καλά ρε φίλε.είχα καιρό να ακούσω τόσο καλό ανέκδοτο.fold παύλο και συνεχίζουμε το τουρ μας.αχαχαχα lua love ur posts eise πάντα eki στο katalilo post την katalili stigmi και ποστάρης την κατάληλη apantisi με όπλο φυσικά την analisi Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 lol. Μόνο εγώ θα το pushαρα ευχαρίστως αυτό; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 HA HA EGO O DONK TO EIPA ALL IN Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 giorgio gia pes Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Νοεμβρίου, 2011 lol. Μόνο εγώ θα το pushαρα ευχαρίστως αυτο προφανώς κ όχι αν δεν pusharis το ένα τρίτο του στακκ σου με ΤΤ epita από φλατ και co 3bet απλά xaplonis mpenis ιτμ με αυτό fold και το proi ανοίγεις τον client να dis ποσά πήρες γύρο στο 1,5-,2,2 χ bi prepi να είναι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HPanigma Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Νοεμβρίου, 2011 Έπειτα από παρότρυνση να το δω.... Τέλιο σποτε Gia τον ξβετωρ ... Για λιγητ 3 βετ . Και position wise Kai stack wise ! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgio Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 Μου φαίνεται εξωφρενικά υπερβολικά τραγικά ξεκάθαρο αλλά ας το δούμε λίγο από την πλευρά του squeezer που παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον. Αν ανοίγεις εκεί με 25% περίπου και βλέπεις flop με JJ+ φολντάρεις 92,8% (απλά τραγικό). Ελπίζω να μην εννοείτε ότι φολντάρεις και παραπάνω. Προφανώς λοιπόν, στο button και στα blinds θα βλέπατε το πολύ αυτά τα flop καθώς έχετε και τον initial raiser να μιλήσει. Ακόμα λοιπόν και αν βλέπατε flop με JJ+ σε όλες τις περιπτώσεις το action θα έφτανε στον caller στο 90,7% των περιπτώσεων. O squeezer έβαλε 840 για να πάρει 1710. Του αρκεί λοιπόν να τα πετάξει ο caller 54,2% (πολύ λιγότερο από το πραγματικό παρά το feeling του kasspav) για να είναι profitable το move με any hand χωρίς να δει flop. Ας μην το προχωρήσω postflop και τρελλαθούμε τελείως. Πάρα πολύ value που ως γνωστόν δεν δημιουργείται από το πουθενά αλλά το αφήνουν οι λοιποί παίκτες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
w0undy Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Νοεμβρίου, 2011 Μου φαίνεται εξωφρενικά υπερβολικά τραγικά ξεκάθαρο...♥ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts