Drowace Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Γεια χαρά σε όλους!! Μόλις έγινα μέλος!! Με λένε Νίκο και είμαι αρχάριος στο πόκερ!! Ελπίζω να μάθω πολλά μέσα από το φόρουμ. Παρακολουθούσα την επικαιρότητα του πόκερ καθώς και πολλές συνομιλίες στο φόρουμ και είπα να ασχοληθώ πιο ενεργά μιας και τώρα θα ξεκινήσω τα πρώτα μου βήματα στο ονλάιν πόκερ!! Ελπίζω να με βοηθήσετε όσο μπορείτε (ειδικά για τεχνικά θέματα στην αρχή γιατί δεν έχω ξαναπαίξει στο ίντερνετ και πχ δεν ξέρω τι χρειάζομαι, πως θα κάνω αναλήψεις κτλ). Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να είμαι λιγότερο κουραστικός στο μέλλον. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 welcome nick Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
christos21 Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Καλώς ήρθες νίκο Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 welcome Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
argentinos6 Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου, 2011 καλός ήρθες φιλαρά ....... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tsikw Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 ουυυ έχουμε πολλά τζιμάνια εδώ θα μάθεις τα πάντα .. λιγότερο κουραστικός ? αν πρόκειτε να μάθεις κάτι.... πλανήτες θα μας τα κανείς στο μέλλον αλλά δε γ***ί... εε λουκά ?? εε? ε?? ε?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Χα χα όχι ρε δεν θα σας τα κάνω πλανήτες!! χα χα ! Δεν θα αφήσω τα ερωτηματικά μου να γεμίσουν το φόρουμ!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
filosofos82 Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 welcome to HELL ..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gamer0044 Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 ! Με λένε Νίκο και είμαι αρχάριος στο πόκερ!! Ελπίζω να μάθω πολλά μέσα από το φόρουμ.Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κανείς, αν θέλεις να μάθεις καλό πόκερ είναι να διaγράψεις από τη μνήνη σου οτιδήποτε έχεις διαβάσει εδώ μέσα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
noble Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Φίλε Drowace νομίζω ότι αυτό το link θα σε βοηθήσει να μάθεις τα βασικά:http://pokerland.gr/forums/on-tilt Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Νοεμβρίου, 2011 Φίλε Drowace νομίζω ότι αυτό το link θα σε βοηθήσει να μάθεις τα βασικά:http://pokerland.gr/forums/on-tilt Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts