antre ntenie Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2011 Ongame Network $3,000 NL Holdem No Limit Hold'em Tournament - t200/t400 Blinds + t40 - 9 players - View hand 1530333DeucesCracked Poker Videos Hand History ConverterUTG+2: t9476 M = 9.87MP1: t7497 M = 7.81MP2: t15480 M = 16.12CO: t17352 M = 18.07Hero (BTN): t6520 M = 6.79SB: t4399 M = 4.58BB: t10909 M = 11.36UTG: t3184 M = 3.32UTG+1: t5794 M = 6.04Pre Flop: (t960) Hero is BTN with 4 folds, MP2 calls t400, 1 fold, Hero raises to t6480 all in Ξερω γενικα οτι αν ειχα raiser και οχι limper δεν εχω και πολυ folding equity.Εδω ο MP2 ξερουμε οτι ειναι weak με open limp αφου το εχει ξανακανει αρκετες φορες νωριτερα.Για τα blinds δεν θυμαμαι κατι μιας και το χερι ειναι παλιο.Ειναι το 4ο level με antes.Τhis is +Ev,right?*Δεν καταφερα να βρω κανεναν αλλο converter να υποστηριζει ongame χωρις να δειχνει και results..Edit Moderator: Αν δε μπορείτε να μετατρέψετε το χέρι με τον hand converter παρακαλώ χρησιμοποιήστε τα "περισσότερα εικονίδια" στα αριστερά του πεδίου γραφής για να εισάγετε τα εικονίδια των φύλλων. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kampanario Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2011 marginal αλλά πιστεύω έστω και οριακά +ev ...αν δεν shovarei κάποιο από τα blinds τότε πολλές φορές θα δεις τον limper να σε κάνει call και με φύλλα τύπου qt ,qj κλπ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2011 Νομίζω είναι υπερβολικό το shove αν και δεν παίρνεις έυκολα call. Πρέπει να έχω στοιχεια από τον limper για να το κάνω, δλδ να έχει στατς κάτι σαν 35/8 και να τον έχω δει κάνα 2 φορές να κάνει Limp/fold. Σε άγνωστο δεν θα το προτιμούσα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 25 Νοεμβρίου, 2011 Στη συγκεκριμένη περίπτωση σε ενδιαφέρει πιο πολύ τι πιθανότητες έχεις να δεχτείς call από τα blinds παρά από τον limper. Βέβαια υπάρχουν τέτοιοι limpers που κάνουν τέτοιο παίξιμο και μετά σε βλέπουν με AJo, ΤΤ, 88 κλπ. Προτιμώ τα dead money σε συνδυασμό με το stack που έχω να αξίζει το ρίσκο ενός τέτοιου light shove. Το Μ που έχεις είναι αρκετά μεγάλο για να ρισκάρεις πιστεύω εδώ. Πέρα από αυτό, ο SB επίσης είναι short stack και θα σε δει με όλα τα μικρά ζευγάρια αν είναι καλός παίκτης (πχ 22-66), φύλλα που παίζουν καλά απέναντί σου, άρα το φύλλο σου δε θα αναγκάσει πολλά φύλλα καλύτερα από τα δικά σου να τα πετάξει και πιστεύω ρισκάρεις αρκετά σε περίπτωση που πέσεις σε φύλλο καλύτερο από το δικό σου. Εδώ προτιμώ το fold. Αν σώνει και καλά θέλεις να παίξεις το φύλλο σου και είναι παθητικοί οι παίκτες μετά από σένα, ειδικά ο SB, θα έκανα κι εγώ limp με θέση απέναντι στον passive limper ειδικά αν ήμουν και suited. Πώς βλέπεις την κίνησή σου σε αντιπαράθεση με το αν δεν υπήρχε κανείς limper πριν από εσένα; Θα τα έβαζες όλα preflop? Δε νομίζω. Εδώ σε pot με έναν μόνο limper και με antes που προϋπήρχαν (οπότε ο ένας μόνο limper δεν το φούσκωσε και τόσο περισσότερο το pot) δε νομίζω πια το Κ7ο να γίνεται shove. Αν είχες κανά δυο ακόμη τέτοιους limpers και Μ κοντά στο 5 τότε το shove θα ήταν σίγουρα καλύτερο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antre ntenie Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 26 Νοεμβρίου, 2011 @kampanario κι εγω marginal το εκρινα γι αυτο το ποσταρα.@grammenoz τα στοιχεια που αναφερεις τα εχω,εκτος απο τα stats.@Sam Αυτος ο limper δεν εκανε limp to induce ποτε αλλα πολλα limp/fold οποτε απεκλεισα τετοια χερια.Σιγουρα μας ενδιαφερει εδω και το calling range των blinds αλλα νομιζω οτι δεν θα κανουν light calls λογω των stacks.Κι εγω ζοριστηκα γιατι αργοτερα καταλαβα οτι το stack μου δεν ηταν τοσο μικρο για το avg της ongame εκει.Αλλα απο την αλλη αν δεν παρουμε call αυξανουμε το stack μας 22-23%.Παρελειψα να γραψω οτι το τουρ βρισκεται στους 100 απο 665 και πληρωνονται 93 οποτε πες μου αν αυτο αλλαζει καθολου την αποψη σου.Εγω και χωρις τον limper εκεινη την ωρα θα τα βαζα αλλα τωρα αμφιβαλλω.Tελικα πηραμε call απο το bb που βρηκε AA. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kampanario Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Νοεμβρίου, 2011 ul obv , +ev for sure , από το btn σε low mtt της ongame με το bubble να πλησιάζει και έχοντας τέτοιο stack κάνεις shove με j9s + , jto , q9s +, qto +, k8s +, κ9ο+ , κ.ο.κ. όλα αυτά βέβαια βλέποντας ότι το sb είναι short και passive και το bb θα foldarei π.χ. a9o (μικρό calling range ), όσον αφορά στον limper ,καλό θα είναι να έχουμε μερικά infos που απότι βλέπω τα έχεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Δεν είπα ότι κάνει Limp to induce. Απλά ότι μπορεί να είναι το είδος του παίκτη που κάνει limp - call με πολλά φύλλα που θα έπρεπε να μπαίνει με raise. Αρκετές φορές φυσικά θα πάει πάσο, από τις οποίες όμως όχι και τόσο πολλές με κάτι καλύτερο από το φύλλο σου. Αν τα έβαζες όλα preflop και χωρίς τον limper, νομίζω πως για το field του συγκεκριμένου τουρνουά αυτή η επιλογή είναι λανθασμένη (υπερβολική επιθετικότητα). Ειδικά αν οι αντίπαλοί σου έχουν πολύ μικρό 3-bet, το raise - fold από την πλευρά σου είναι η βέλτιστη επιλογή. Και να αυξήσεις το stack σου 22% δεν αξίζει το ρίσκο που εμπεριέχει η κίνησή σου να μείνεις εκτός συνέχειας του τουρνουά από τώρα, ειδικά όταν απέναντι σε ένα κακό field θα βρεις σίγουρα καλύτερες ευκαιρίες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts