Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειμαστε στο 5.50$ 1000 cap έχουμε μείνει 15 άτομα και έχουμε 20bbs .Ποια κίνηση θεωρείτε καλύτερη σ αυτό το spot call - fold - shove - raise ? Sorry για το μη convert της πασάς...

PokerStars Παιχνίδι #71195307363: Τουρνουά #472452271, $5.00+$0.50 USD Hold'em Χωρίς Όριο - Επίπεδο XXVII (3500/7000) - 2011/11/27 3:45:19 EET [2011/11/26 20:45:19 ET]

Τραπέζι '472452271 77' 9-max Θέση #9 είναι το button

Θέση 1: Intex2000 (112119 σε μάρκες)

Θέση 2: xamini (137937 σε μάρκες)

Θέση 3: profiteur86 (175018 σε μάρκες)

Θέση 4: 905thuggin (489904 σε μάρκες)

Θέση 5: zdenan (210388 σε μάρκες)

Θέση 6: dragonhart74 (230749 σε μάρκες)

Θέση 8: morflers (168472 σε μάρκες)

Θέση 9: Anthony MD (76418 σε μάρκες)

8 x ante 875

Intex2000: βάζει το small blind 3500

xamini: βάζει το big blind 7000

*** ΚΡΥΦΑ ΦΥΛΛΑ ***

Μοίρασε στο xamini :Aheart::Tdiamond:

profiteur86: πάει πάσο

905thuggin: κάνει ρελάνς 7840 to 14840

zdenan: πάει πάσο

dragonhart74: calls 14840

morflers: πάει πάσο

Anthony MD: calls 14840

Intex2000: πάει πάσο

---xamini: ?????????

Edit Moderator: Αν δε μπορείτε να μετατρέψετε το χέρι με τον hand converter παρακαλώ χρησιμοποιήστε τα "περισσότερα εικονίδια" στα αριστερά του πεδίου γραφής για να εισάγετε τα εικονίδια των φύλλων.

Δημοσίευση

λογω στακς βρισκεσαι σε φαση push/fold.

αν ο initial ανοιγει πολλα (ειναι και cl στο table) και δεν περιμενω trap απο τους αλλους δυο τοτε push.. επιπλεον δεν μας ενοχλει να παιξουμε coinflip με τα dead money που υπαρχουν μεσα οποτε προς το push τεινω.αν δεν εχουμε εικονα για τους αντιπαλους εγω pushαρω αλλα ισως υπαρχουν και συντηρητικοτερες αποψεις

το call δεν υπαρχει ποτε

Δημοσίευση

Εγώ πιστεύω ότι εξαρτάται από τον αρχικό raiser.. το min raise σ' εκείνο το σημείο και απ' αυτή τη θέση τι σημαίνει??monster?? μικρό pair??? τώρα τα call απ' όλους σ' εκείνο το σημείο είναι νεκρά λεφτά και το stack σου ικανοποιητικό για να διώξει μέτρια φύλλα...αν και η δομή των επάθλων είναι του τύπου o 15 παίρνει 80 δολάρια κι ο πρώτος 2k τότε καρφωτά και καλή τύχη:)))

****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklish

Moderator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ.

Τα greeklish μετατρέπονται αυτομάτως σε ελληνικά. Για να μην μετατραπεί μία λέξη (πχ blinds), γράψτε την και πατήστε SHIFT+SPACE. Για να απενεργοποιήσετε εντελώς τον μετατροπέα πατήστε CTRL+ G (⌘+G σε Mac

Δημοσίευση

ωραια πασα, αν ξερουμε οτι θα παιξουμε μονο με τον raiser, μαλλον push, ανοιγει νταμες και gg.

To fold παντως δεν ειναι τοσο τραγικο οσο φαινεται εκ πρωτης οψεως, εχουμε ενα συμπαθες stack και βλεποντας το επιπεδο παικτων (αυτος ο antony flatarei πχ με 9 blinds) μας δινει το δικαιωμα να περιμενουμε ενα πιο ξεκαθαρο spot που θα μας φερει πιο κοντα στο final.

Δημοσίευση

Γενικά είναι ένα χέρι που για να υπάρξει απάντηση πρέπει να ξέρουμε τι παίχτες είναι οι άλλοι. Το call πάντως δεν υπάρχει σαν επιλογή. Το πρόβλημα είναι ότι ο antony λογικά θα πάει all in . Επίσης στο flop μιλάς πρώτος με άλλους τρεις ακόμα να μιλήσουν. Τείνω προς το fold αλλά όπως είπα θα έπρεπε να ξέρουμε και τους αντιπάλους για μια πιο σίγουρη απάντηση

Δημοσίευση

Προφανως ειναι push /fold και θα αποφασιζα αναλογα αν ειμαι μπροστα από το range των αντιπάλων. Δεν εχεις δωσει καμια πληροφορια εκτος των στακσ και της φασης του τουρνουα για να απαντησουμε σιγουρα...

Δημοσίευση

Αν και συνήθως είμαι συντηρητικός στις απαντήσεις μου, εδώ μάλλον χτυπήσαμε jackpot. Κατ'αρχήν, call δεν υπάρχει όχι για τίποτα άλλο, αλλά λόγω του ότι το φύλλο μας δεν παίζει καλά post flop, αλλά και λόγω του ότι παραέχουμε καλό spot για push.

O chipleader πιθανότατα είναι light, και τρώει μεγάλο squeeze γιατί ο επόμενος από αυτόν έχει τις μισές του μάρκες οπότε δύσκολα θα θελήσει να μπλέξει. Επίσης εξαιρετικά light πρέπει να είναι και το call του button, καθώς με οτιδήποτε μας κερδίζει θα 3bettaρε και λόγω θέσης και να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο, δηλαδη να μην callαρουν και 1-2 ακόμα.

Επίσης, έχουμε μέινει 15 άτομα και δεν έχουμε stack να πιέσουμε στο bubble του FT. Έτσι, εδώ είναι το σημείο που ακόμα και αν μας παίξουν πρέπει να ρισκάρουμε προκειμένου να έχουμε μάρκες στα 10-12 άτομα που είναι σημαντικό και να μπουμε FT με αξιοπρεπείς μάρκες.

Ανακεφαλαιόνωντας, αν ο initial δεν πάιζει "τσιμέντα" του τύπου 10/10 θα shovara σίγουρα.

Δημοσίευση

δύσκολο spot ,..εγώ θα διαφωνήσω με τους περισσότερους και θα πω ότι το push δεν μου αρέσει σε αυτό το σημείο!!! ο short που callarei με τέτοιo stack ,επίσης δ μου αρέσει καθόλου ..

γιατί οι άλλοι δύο σε καλύπτουν οπότε παίζεις τουρναμεντ life ,αλλά και αν καταφέρεις να τους διώξεις με το push και φας call από το short μένεις με 6-7 blind

fold !!και περιμένω να τα βάλω σε καλύτερο σημείο