Drowace Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Θα ήθελα να παραθέσω 2 hands να μου πείτε απόψεις. και τα 2 είναι από το ίδιο freeroll tournament και πολύ νωρίς οπότε δεν έχουμε reads για τους αντιπάλους μας.PokerStars No-Limit Hold'em, 0 Tournament, 10/20 Blinds (10 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comsaw flopUTG+2 (t1500)MP1 (t1078)MP2 (t3180)MP3 (t1270)Hero (CO) (t1470)Button (t4750)SB (t1480)BB (t1480)UTG (t1772)UTG+1 (t2150)Hero's M: 49.00Preflop: Hero is CO with Q, A1 fold, UTG+1 calls t20, UTG+2 calls t20, MP1 calls t20, MP2 calls t20, 1 fold, Hero bets t60, 3 folds, UTG+1 calls t40, UTG+2 calls t40, MP1 calls t40, MP2 calls t40Flop: (t330) A, 2, 8(5 players)UTG+1 bets t60, UTG+2 calls t60, 2 folds, Hero raises to t120, UTG+1 calls t60, UTG+2 calls t60Turn: (t690) 9(3 players)UTG+1 checks, UTG+2 checks, Hero bets t380, 1 fold, UTG+2 calls t380River: (t1450) 2(2 players)UTG+2 checksTotal pot: τ1450Hero: ??????Και το δεύτερο..PokerStars No-Limit Hold'em, 0 Tournament, 100/200 Blinds (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comsaw flopMP2 (t3295)MP3 (t3460)CO (t780)Button (t3315)SB (t3020)BB (t3490)Hero (UTG) (t2285)UTG+1 (t9910)MP1 (t8175)Hero's M: 7.62Preflop: Hero is UTG with A, QHero bets t600, 7 folds, BB calls t400Flop: (t1300) 8, J, 9(2 players)BB bets t2890 (All-In)Total pot: t1300Hero: ???? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου, 2011 Και στα 2 χέρια all in pre. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Και στα 2??? όχι ρε συ. Στο δεύτερο ναι αλλά και στο πρώτο??? υπερβολικό το βρίσκω. Γενικώς και στα 2 έμαθα τι είχανε οι άλλοι άλλα δεν μπορώ να σου πω ακόμα για να μην χαλάσω την συζήτηση.. άμα θες στείλε μου μήνυμα να σου πω άμα έχεις όρεξη για κουβέντα.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
souramaliki Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Και στα 2 χέρια all in pre. +1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 κοίτα.επειδή είναι freeroll ακόμη και all in να κανείς στο 1ο με άπειρα blinds που έχεις,είναι πολύ πιθανό να πάρεις call από worse .ο γενικός κανόνας και oxi σε freeroll είναι ότι,το raise σου μετά τους limpers ,πρέπει να είναι 3*bb +1bb για κάθε limper . δλδ στην προκειμένη το raise σου θα έπρεπε να ήταν (3*20)+80=140.το 3bb raise που χρησιμοποίησες είναι σωστό μόνο όταν ανοίγεις εσύ το ποτ.δλδ να έχουν foldarei όλοι μέχρι εσένα.τώρα στο 2ο hand είναι all in pre γιατί έχεις 10 big blinds .και κάνοντας απλά raise θα μπλέκεις σε καταστάσεις που ακόμη είναι νωρίς και δεν χρειάζεται να μπλέκεις.οπότε easy all in πρέ και το χαντ θα είναι τέλεια παιγμένο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 κοίτα.επειδή είναι freeroll ακόμη και all in να κανείς στο 1ο με άπειρα blinds που έχεις,είναι πολύ πιθανό να πάρεις call από worse .ο γενικός κανόνας και oxi σε freeroll είναι ότι,το raise σου μετά τους limpers ,πρέπει να είναι 3*bb +1bb για κάθε limper . δλδ στην προκειμένη το raise σου θα έπρεπε να ήταν (3*20)+80=140.το 3bb raise που χρησιμοποίησες είναι σωστό μόνο όταν ανοίγεις εσύ το ποτ.δλδ να έχουν foldarei όλοι μέχρι εσένα.τώρα στο 2ο hand είναι all in pre γιατί έχεις 10 big blinds .και κάνοντας απλά raise θα μπλέκεις σε καταστάσεις που ακόμη είναι νωρίς και δεν χρειάζεται να μπλέκεις.οπότε easy all in πρέ και το χαντ θα είναι τέλεια παιγμένο.thanx για τις συμβουλές σου να σαι καλά. Αυτό που μου είπες για το πρώτο χέρι με το raise και πως να το υπολογίζω δεν το ήξερα. Όσο για το δεύτερο χέρι μάλλον ήμουν φοβισμένος γιαυτό δεν μπήκα all in .Ήταν το πρώτο μου τουρνουά . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 να πω κι εγω αποψη..το 2ο ειναι ευκολο..10 blinds, utg που σημαινει οτι αν φας call εισαι εκτος θεσης-επομενως αν δεν βγαλεις κατι καλο εισαι σε δυσκολη κατασταση- , πολυ καλο φυλλο για να μη μπλεξεις= auto all in...τωρα αυτο που λες περι φοβου, αν δεν μπαινεις στα freeroll που δεν σου κοστιζουν κατι τι θα κανεις σε αλλο με χρηματα? πρεπει να παιζεις το ποκερ που ξερεις χωρις φοβο γιατι μονο ετσι μπορεις να διορθωθεις και γνωριζεις πως πηρες τις σωστες αποφασεις..στο 1ο χερι τωρα... 1) οπως λεει και ο lua σε κανονικο τουρνουα επρεπε να κανεις αρκετα μεγαλυτερο raise preflop..στα freerolls τωρα...ηθελε ακομα μεγαλυτερο γτ μπαινουν μ οτι να ναι!!! 2) βγαινει το φλοπ που ειναι πολυ καλο για σενα...εκει λοιπον σε ποτ 390 πριν μιλησεις, θελει imo παλι πολυ μεγαλυτερο raise γιατι ακομα και με το καλο σου φυλλο δεν μπορεις να κρατας το μισο τραπεζι μεσα..250 τουλαχιστον θα εκανα. 3) το παιξιμο στο turn μ αρεσει. 4) στο river 99.9% εχεις κερδισει την παρτιδα οποτε ξαναπονταρεις οσο νομιζεις θα callαρει...μισο ποτ κλπ...αυτα κι απο μενα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Δεκεμβρίου, 2011 Το έχω καταλάβει ότι στο δεύτερο χέρι έκανα λάθος που φοβήθηκα. Ήταν το πρώτο μου τουρνουά. Θα προσπαθήσω να το αποφύγω στο μέλλον. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts