dmelissourgos Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Ειρήνη ημήν. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται προσωπικές κόντρες λόγω ενός χεριού. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου, 2011 Τίποτα προσωπικό φίλε Δημήτρη σε συζήτηση για hand ,μόλις ξεφύγει από το hand η κουβεντούλα ξεκινάνε τα προσωπικά ......Για το hand κάποια γνώμη????? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
pocket10s Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2011 νομιζω οτι τα μονα χερια απο τα οποια παιρνεις value με το cbet στο flop είναι JT και ίσως J9,ΑJ.τα αλλά η πάνε πάσο η κάνουν raise.τι περιμένετε δηλαδή,call από το 8 10?ακριβώς επειδή είναι 200bb deep θέλει pot control. σίγουρα check behind σε αυτό το flop ,no point in betting imo.as played obviously fold.και βασικά το θεωρώ μεγάλο leak το play στο flop... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Δεκεμβρίου, 2011 γιατί να κάνω cbet ρε souramaliki ; σοβαρά μιλάς ; αν δεν πάρω value στα χέρια που είμαι μπροστά ποτέ θα πάρω ;και pot control σε αυτήν την παρτίδα ; για αυτό το γράφω το 200bb , δεν παίζουμε με 30bb ... ανοίγει ένα flop στο οποίο έχω 78% equity και δεν θα κάνω cbet ;δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε μου απλά έχεις ταβάνι και μέχρι εκεί φτάνεις...όταν έχεις 30bb κάνε pot control για να μη τα χάσεις στο cash !ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΆΠΛΕΤΑ ΝΑ ΧΆΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 200!θα κάτσουμε να μάθουμε πόκερ σε ξύλα !με αυτά που λες μην νομίζεις πως θα σε πάρει σοβαρά κανένας αν ξαναποστάρεις την άποψη σου!γίνομαι επιθετικός και αλλαζονας γιατί νυσάφι πια με την κάθε randomia .σε λίγο θα καταλήξετε 5-10 κουλούρια να αλλάζετε απόψεις γιατί όλοι οι σοβαροί άνθρωποι που είχαν κάτι να πουν κάτι σε κάποιο forum αντιμετωπίζουν αυτές της randomies !κ δεν εννοώ τον εαυτό μου το λέω γενικά ...κάντε χώρο για τα trolls !μπενω στο mute και δεν ξαναασχολουμε ..@giorgoskey τι να πρωτοσχολιάσει κανείς σ αυτά που λες δεν ξέρωok εδώ μπορείς να γράφεις ότι θέλεις, δεν βλέπω κανείς να έχει όρεξη για κουβέντα... αλλά το μην κάνω cbet σε pot με 78% equity μην το γράψεις σε κανένα ξένο forum , θα σε πάρουν με τις ντομάτες .. εδώ μέσα παιχτο phill ivey και μπες σε mute , κάντο γαργάρα και μην απαντάς δυστυχώς για εσένα έγραφεσε σε live tour με το nick σου και τις έχουμε δει και live τις randomies σου.. οπότε ότι και να πεις εδώ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
w0undy Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 Επειδή εγώ έγραψα αρχικά για check behind, αναρωτιέμαι αν κάτι από το παραπάνω post αναφέρεται σε εμένα....Either way, έχεις γράψει τόσα πολλά fundamentaly λάθος πράγματα στα posts σου που δε νομίζω ότι έχω όρεξη να απαντήσω σε όλα. 2-3 points πάνω σε κάποια από αυτά.Είπα ότι το check behind είναι απλά μια solid επιλογή και δεν πρότεινα να κάνουμε 100% check behind σε παρόμοια spot, obv είναι opp depended.Το να παίρνεις αποφάσεις χωρίς να έχεις όλες τις πληροφορίες που σου δίνει ο αντίπαλος δεν έχει καμία λογική. Το range ενός αντιπάλου που κάνει check/raise το flop είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που κάνει check/raise και bet/bet στη συνέχεια άρα είναι (σοβαρότατο) λάθος να πάρεις οποιαδήποτε τελική απόφαση στο flop. Όταν γράφεις ότι αποφασίζεις στο flop αν θεωρείς ότι είσαι μπροστά 'η έχει draw (σε rainbow flop με δύο blockers στο χέρι μας...), στην πραγματικότητα απλά μαντεύεις.Ακόμα κι αν για κάποιο λόγο είσαι βέβαιος ότι είσαι μπροστά, για να φουσκώσεις το pot πρέπει να ακολουθήσει και ο αντίπαλος. Ποια/πόσα είναι τα hands που κάνει check/raise, τα κερδίζουμε και ακολουθούν και σε 3bet μας ?Το 78% είναι αστείο random νουμεράκι που έπεσε στο κεφάλι σου από κάπου και καλύτερα να μην γράψεις καν από που το έβγαλες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkoun Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 γιατί να κάνω cbet ρε souramaliki ; σοβαρά μιλάς ; αν δεν πάρω value στα χέρια που είμαι μπροστά ποτέ θα πάρω ;και pot control σε αυτήν την παρτίδα ; για αυτό το γράφω το 200bb , δεν παίζουμε με 30bb ... ανοίγει ένα flop στο οποίο έχω 78% equity και δεν θα κάνω cbet ;πως το βγάζεις 78% το equity ?? :shock: tag reg είναι ο αντίπαλος και όχι το ανιψάκι σου από το δημοτικό ! στο φλοπ είσαι 65% μπροστά με βάση το range ενός tag reg και αυτό τραβηγμένο από τα μαλλιά ( χωρίς κανένα premium μέσα στο range του ) . το 3bet δν το είδες καθόλου ?? μετά το 3bet του σε τέτοιο flop δν έχεις ποτέ πάνω από 33%. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kampanario Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 τις περισσότερες φορές όπως γράφτηκε check behind flop ...as played πάντως, δύσκολη απόφαση ,μιάς και μιλάμε για thinking solid player ...ποντάρει 52 στα 64 στο turn , και 128 στα 168 στο ρίβερ,δύο εξαιρετικά μεγάλα bets , η πρώτη μάτια δείχνει ότι το κάνει για protection /max value κυρίως γιατί τα στα μάτια του μετά το flat στο turn DEN κρατάμε set ,ούτε j8 , πιο πολύ μας βάζει σε str8 draw κι φυσικά σε κάποια τοπ pair aq kq qj ....αλλά φύλλα που μπορεί να κρατάμε jt j9 ...τα qt q9 πιστεύω τις περισσότερες φορές θα είχαμε κάνει raise ...αν λοιπόν το bet του είναι για value και οντως μας κερδίζει :1)αν έχει kj j8 68--> γιατί τόσο μεγάλο bet turn ? προτιμότερο ~42 2)ak aq aj πιστεύω σε 3bet pre ,ακόμα και αν έχει aj πιο mikro bet river 3)set μπορεί να έχει μόνο 77 και πιο δύσκολα 99 (??) απολεσ αυτές τις σκέψεις έστω και οριακά είμαι υπέρ του call ,έστω και crying , πιο πιθανό να θέλει να μας πουλήσει παραμύθι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 κανείς δεν λέει ότι ξέρει , συζήτηση κάνουμε, forum είναι για να αλλάζουμε απόψεις... μπορούσες να μας αναλύσεις και την δική σου αν θες Όπως είπε και ο w0undy έχεις γράψει τόσα πολλά λάθη που για να εξηγήσω πρέπει να πάρουμε τα πράγματα από τα πολύ βασικά. Προσπάθησαν να σου εξηγήσουν και ο w0undy και souramaliki την απόψη τους αλλά το να επιμένεις σε πράγματα τα οποία είναι πραγματικά λάθος απονθαρήνουν και τον άλλον να ασχοληθεί σοβαρά μαζί σου. Δεν λέω ότι είμαστε καλύτεροι παίκτες αλλά μπορείς να σεβαστείς την εμπειρία και τον κόπο που έχει αφιερώσει ο καθένας μας. Ήδη έχουνε μείνει 2-3 το πολύ που δεν λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι και είναι ανοιχτοί στο να σκεφτούν αν αυτό που λένε είναι λάθος. Σε λίγο και αυτοί θα κουραστούν όπως πολλοί από εμάς και το επίπεδο του φορουμ θα είναι πολύ κακό (ήδη είναι).1)αν έχει kj j8 68--> γιατί τόσο μεγάλο bet turn ? προτιμότερο ~42Παίζουνε deep .Επίσης το 78% και 65% που το βρήκατε? Αρκεί να έχει ένα KQ (το αν θα κάνει c / r με αυτό είναι άλλη κουβέντα) και έχουμε 28%. Δοκιμάστε λίγο με το pokerstove να δείτε τι equity έχουμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kampanario Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 Όπως είπε και ο w0undy έχεις γράψει τόσα πολλά λάθη που για να εξηγήσω πρέπει να πάρουμε τα πράγματα από τα πολύ βασικά. Προσπάθησαν να σου εξηγήσουν και ο w0undy και souramaliki την απόψη τους αλλά το να επιμένεις σε πράγματα τα οποία είναι πραγματικά λάθος απονθαρήνουν και τον άλλον να ασχοληθεί σοβαρά μαζί σου. Δεν λέω ότι είμαστε καλύτεροι παίκτες αλλά μπορείς να σεβαστείς την εμπειρία και τον κόπο που έχει αφιερώσει ο καθένας μας. Ήδη έχουνε μείνει 2-3 το πολύ που δεν λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι και είναι ανοιχτοί στο να σκεφτούν αν αυτό που λένε είναι λάθος. Σε λίγο και αυτοί θα κουραστούν όπως πολλοί από εμάς και το επίπεδο του φορουμ θα είναι πολύ κακό (ήδη είναι).+11)αν έχει kj j8 68--> γιατί τόσο μεγάλο bet turn ? προτιμότερο ~42Παίζουνε deep οριακή απόφαση για μένα , και το χω διαβάσει 5-6 φορές το hand ...έχει κάποιος ξεκάθαρη άποψη για το river ...? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
laxmana Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Δεκεμβρίου, 2011 Κοίτα κατά την γνώμη μου είναι fold στο ρίβερ γιατί αυτός ο παίκτης είναι tight και το preflop calling range του χτυπάει αυτό το flop πολύ καλά.Ειδικά αν δεν κάνει και πολλά 3bet . Επίσης δεν πιστεύω ότι το κάνει με κάτι χειρότερο από JJ , ούτε ότι μπλοφάρει εύκολα και ο Α αν το σκεφτείς δεν αλλάζει και τίποτα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts