Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Απόφαση στο flop με QQ

dmelissourgos

Recommended Posts

Παίζουμε σε ένα τουρνουά 1.10 6-max turbo της Pokerstars. Ο Villain είναι πολύ loose και παίζει κάπου 30/10. Έχει πάρα πολύ μικρό δείγμα σε MTT (20 παιχνίδια) και έχει καταφέρει να τα χάσει όλα (ABI $1.44, total profit -$28.75). Επίσης παίζει και micro SnG's με λίγο μεγαλύτερο δείγμα (407) και όπου είναι κι εκεί χαμένος (ABI $1.02, total profit -$115.87). Εμείς παίζουμε TAG γύρω στο 15/14.

PokerStars No-Limit Hold'em, 1.1 Tournament, 60/120 Blinds 15 Ante (6 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP (t2745)

Hero (CO) (t8040)

Button (t1975)

SB (t6300)

BB (t7275)

UTG (t8895)

Hero's M: 29.78

Preflop: Hero is CO with Qclub.gif, Qdiamond.gif

UTG bets t240, MP calls t240, Hero raises to t840, 4 folds, MP calls t600

Flop: (t2190) 6spade.gif, 3heart.gif, Aclub.gif(2 players)

MP bets t1890 (All-In), Hero ???

Είναι call ή fold σύμφωνα με τα pot odds; Ποιο είναι το range του και ποιες οι πιθανότητες να κρατάει άσο; Κι αν τον έχει θα τα έβαζε από μπροστά;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιστεύω πως το χέρι είναι fold .. πρέπει να έχεις beat το 1/3 του range του που κάνει αυτό το play για να είναι call εδώ.. εμπειρικά τελείως οι κακοί παίκτες εδώ κάνουν αυτό το play με Ax ή με κάποιο draw και εδώ δεν υπάρχει άλλο από το 54 .. αν είχε και flushdraw κάτω ίσως να πήγαινα προς το call αλλά σε αυτό το φλοπ είμαι υπέρ του fold .. αν τώρα βέβαια πιστεύεις πως εκεί τα βάζει με οποιαδήποτε επαφή τότε είναι call αλλά δε νομίζω πως θα τα βάλει εκεί με 34 65 πχ..

Πιστεύω πως το χέρι είναι fold .. πρέπει να έχεις beat το 1/3 του range του που κάνει αυτό το play για να είναι call εδώ.. εμπειρικά τελείως οι κακοί παίκτες εδώ κάνουν αυτό το play με Ax ή με κάποιο draw και εδώ δεν υπάρχει άλλο από το 54 .. αν είχε και flushdraw κάτω ίσως να πήγαινα προς το call αλλά σε αυτό το φλοπ είμαι υπέρ του fold .. αν τώρα βέβαια πιστεύεις πως εκεί τα βάζει με οποιαδήποτε επαφή τότε είναι call αλλά δε νομίζω πως θα τα βάλει εκεί με 34 65 πχ..

+1

Thanks για την απάντησή σου φίλε stiki. Και εγώ προς το fold κλείνω γιατί πραγματικά πάνω από το 1/3 του range του έχει άσο. Επίσης δε νομίζω να είναι τόσο κακός ώστε να κάνει call σε μεγάλο 3bet με 34 ή 56.

νομίζω πρέπει να βάλεις και όλα τα pp στο range του .Συνήθως αυτά περιμένω να δω εκεί

Ναι αλλά με pocket pair δεν κάνει check / fold ο ίδιος κακός παίχτης;

Ευκολο call vs the $1.1 6max Turbo field.

Πες μου το range που τον τοποθετείς για να το κάνω στο pokerstove.

Μιλαμε για ενα tour που σ αυτα τα σταδια το 80% των παικτων freelorarei, ειδικα απεναντι σε παικτη με τα stats που περιγραφεις δε κανω fold ποτε.

Τον τοποθετω σε τοσο μεγαλο range που και στο pokerstove λογικα μπροστα ειμαστε (αν εχει σημασια εδω).

είναι όλο φανερό το range του .να μην ξανά ποστάρω για ένα μήνα αν δεν είναι αυτό το range του στο φλοπ :lol: . { 99-77, 55-44, 22, ATs-A7s, A5s-A4s, A2s, ATo-A7o, A5o-A4o, A2o }

Φολδ, για τους λόγους που αναφέρθηκαν. Πόσα χέρια τον έχεις ? άλλα reads δεν έχεις ?

Όχι πολλά, όπως βλέπεις τα blinds είναι ακόμα μικρά (5ο-6ο level). Είναι το τραπέζι που παίζω από την αρχή οπότε μιλάμε για περίπου 50-100 χέρια.

είναι όλο φανερό το range του .να μην ξανά ποστάρω για ένα μήνα αν δεν είναι αυτό το range του στο φλοπ :lol: . { 99-77, 55-44, 22, ATs-A7s, A5s-A4s, A2s, ATo-A7o, A5o-A4o, A2o }

Γιατί είναι έξω από το range του όλα τα 2pair και τα set; Πιστεύεις δε θα είχε κάνει all in από μπροστά αν τα είχε;

Όχι, με 2 pair η set θα έκανε check /all in μετά από το cbet σου.φενετε ότι φοβάται στο φλοπ και θέλη να τελειώσει την παρτίδα εκεί, το all in θα το έκανε και με 77-99 και με Αχ . παίζω σε αυτά τα στακές και το συναντάω καθημερινά αυτό γιαυτό στο λέω. αυτοί οι παίχτες...δεν ξέρω αλλά νομίζω πως όλοι διάβασαν το ίδιο βιβλίο.

Το θέμα, λοιπόν, είναι: θεωρείς πως το range του δεν είναι κατά το 1/3 Ax; Γιατί ακόμα και σε αυτό που έδωσες εγώ νομίζω ότι είναι...