Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα σε ολους.θα ηθελα να ρωτησω κατι αν και δεν ειμαι συγουρος αν πρεπει να βαλω την ερωτηση μου σε αυτη την ενοτητα.θα ηθελα αν ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να μπορει να μου βγαζει αλλα και να μου αποθηκευει ολα τα στατιστικα μου για να μπορω να παρακολουθω ανα πασα στιγμη οτι αφορα το παιξιμο μου και οχι μονο τα χαντ,πχ τα κερδη,τα λεπτα που εδωσα για συμμετοχη,τα τουρνουα που επαιξα,σε ποια ειχα κερδος.στα cash παιχνιδια σε ποσα μπηκα σε τι limit, τι κέρδη είχα κλπ.ενημερωτικά σας αναφέρω ότι παίζω paradise poker και θα ηθελα ενα προγραμμα για αυτην την πλατφορμα.ευχαριστω πολυ και καλες επιτυχιες σε ολους

Δημοσίευση

Τα 2 καλύτερα προγράμματα που κάνουν όλα όσα ανέφερες είναι το Pokertracker και το Holdem Manager (προσωπικά προτιμώ το 2ο).

Αν δεν κάνω λάθος η Paradise ανήκει στο iPoker Network οπότε υποστηρίζεται.

Edit: Μάλλον κάνω λάθος για το Network...

Δημοσίευση

παιδια επαιξα ενα τουρνουα στην paradise εστω και freeroll, εχω κανονικα το Holdem Manager και δεν περνουσε χερια...μαλλον δεν υποστηριζεται...ισως εχω λαθος στα settings βεβαια αλλα αν ξερει καποιος καλυτερα ας ενημερωσει..

Δημοσίευση

ναι εχεις δικιο φιλε αλλα εγω ψαχνω ενα προγραμμα οχι για να βλεπω λαθος παιξιμο σε hand αλλα απλα στατιστικα δικα μου σε συμμετοχες μου σε τραπεζια πχ σε ποσα μπηκα ποσα πληρωσα,συνολο κερδους,σε τι limit ειχα τα περισσοτερα κερδη ή την χασουρα κλπ.ευχαριστω παντως για την απαντηση σου

Δημοσίευση

Δυστυχώς αν κανένα από τα παραπάνω προγράμματα δεν υποστηρίζει το site που παίζεις δεν υπάρχει κάτι αλλό. Μπορείς φυσικά αλλά είναι λίγο χρονοβόρο να περνάς τα στοιχεία που θέλεις μόνος σου σε ένα excel .

Δημοσίευση

Δουλεύει στο paradise το Holdem Manager, απλά δε δουλεύει εύκολα το HUD σε κάποια Sit'n'Gos. Δουλεύει όμως στα ΜΤΤ (εκτός των freeroll για κάποιο λόγο). Στο cash ελπίζω να δουλεύει, αν και δεν έχω παίξει τελευταία. Πάντως, δείχνει δε δείχνει το HUD, οι παρτίδες περνιούνται στη βάση δεδομένων και μπορείς να αναλύσεις το παιχνίδι σου όπως θες με βάση αυτά που ζητάς.

Δημοσίευση

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.μπορεις να τσεκαρεις αν ειναι ευκολο αν δουλευει και σε cash και να με ενημερωσεις?το εχω δοκιμασει σε excel ειναι παρα πολυ χρονοβορο καθως και πολυπλοκο για ολα τα στοιχεια που θελω.ευχαριστω και παλι ολους για τις απαντησεις