Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Οnline Poker και Internet Cafe

Tony_Montana

Recommended Posts

Ξέρετε τι ισχύει με τη νομοθεσία?

Απαγορεύεται?

Έχουν δικαίωμα οι υπεύθυνοι να σου κλείσουν το pc?

Αν σε πιάσει η αστυνομία έχεις κυρώσεις?

Επειδή αυτό τον καιρό δεν μπορώ να παίζω από το σπίτι μου, αν κάποιος ξέρει τι ισχύει θα 'θελα να μου πει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Tony_Montana έγραψε:

Ξέρετε τι ισχύει με τη νομοθεσία?

Απαγορεύεται?

Έχουν δικαίωμα οι υπεύθυνοι να σου κλείσουν το pc?

Αν σε πιάσει η αστυνομία έχεις κυρώσεις?

Επειδή αυτό τον καιρό δεν μπορώ να παίζω από το σπίτι μου, αν κάποιος ξέρει τι ισχύει θα 'θελα να μου πει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

pas mesa zoumpitos an se piasei h astynomia

kai oi ypeythinoi an theloyn thn adeia toys exoyn dikaiwma na sto kleisoyn

Συγνώμη αλλά αν εγω παιζω για πλάκα Solitaire των Windows, μπορει η αστυνομια να με κλεισει μεσα?

Με την ιδια λογικη, αν παιζω για Play money Παω μεσα?

Και τι κανει σε αυτη την περιπτωση η αστυνομια - κοιταει αν παιζεις για κανονικα ή εικονικα χρηματα;...

Themis έγραψε:

Συγνώμη αλλά αν εγω παιζω για πλάκα Solitaire των Windows, μπορει η αστυνομια να με κλεισει μεσα?

Με την ιδια λογικη, αν παιζω για Play money Παω μεσα?

Και τι κανει σε αυτη την περιπτωση η αστυνομια - κοιταει αν παιζεις για κανονικα ή εικονικα χρηματα;...[/quote

DEN KSEREI H ASTYNOMIA APO EIKONIKA XRHMATA

KAI TO SOLITAIRE NA SE PIASOYN NA PAIZEIS PAS NA KANEIS DIANYKTEREYSH SE DROSERO DWMATIO 2X3

NOMIZW EINAI.

PAN OTI EXEI SXESH ME THN TRAPOYLA APAGOREYETAI

KAI AMA THELOYN MAS PIANOYN POY PAIZOYME APO TA SPITIA MAS

Είναι πιθανό να σε κλείσουν μέσα. Αυτό που ξέρω off the record είναι ότι η νομοθεσία της ΕΕ επιτρέπει όλα αυτά τα παιχνίδια μέσω internet (δεν είναι δυνατό ολόκληρη Real Madrid να φορά στη φανέλα διαφήμιση Bwin και τα στοιχήματα και το poker της να είναι παράνομα). Τώρα στην Ελλάδα δεν υπάρχει νόμος που να προβλέπει την ύπαρξη παιχνιδιών με χρήματα μέσω internet, αλλά και να υπήρχε θα έπρεπε να συμβαδίζει με αυτόν του Ευρωπαϊκού Συντάγματος που τα προβλέπει(κι ο οποίος ςίναι ανώτερος από τους νόμους κάθε χώρας-μέλους). Τώρα και να τα πεις αυτά στους αστυνομικούς θα πούνε "δεν ξέρω, αυτά με το δικηγόρο σου".

Αυτό που προβλέπει η ελληνική νομοθεσία με εκείνη την τουλάχιστον παράλογη νομοθετική ρύθμιση περί ηλεκτρονικών παιγνίων, έτσι όπως ήταν διατυπωμένη, κατά το γράμμα του νόμου απαγόρευε ακόμη και σκάκι να παίζεις στον Η/Υ σου!! Απ'όσο γνωρίζω τροποποιητική ρύθμιση γι αυτό δεν υπάρχει (μπορεί όμως απλώς να μην το γνωρίζω). Ωστόσο, οι νόμοι της ΕΕ υπερισχύουν αλλά όπως και ο προλαλήσαντας είπε, άντε να βρεις άκρη αν σε προσάγουν-συλλάβουν!