dmelissourgos Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2012 Είμαστε σε ένα μικρό τουρνουά της Pokerstars, όχι turbo, και παίζουμε 7-handed. Ξεκινήσαμε 3153 παίχτες, έχουμε μείνει 43 και είμαι 10ος στο chip count αυτή τη στιγμή. Το average stack είναι περίπου 250k. Αν αποκλειστώ σε αυτό το σημείο παίρνω ελάχιστα ($6.50) και ο πρώτος παίρνει $500.PokerStars No-Limit Hold'em, 1.1 Tournament, 4000/8000 Blinds 1000 Ante (7 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comUTG (t435627)Hero (MP1) (t343511)MP2 (t179217)CO (t280770)Button (t392747)SB (t82333)BB (t177986)Hero's M: 18.08Preflop: Hero is MP1 with A, Q1 fold, Hero bets t17899, MP2 raises to t56000, 4 folds, Hero ???Τι κάνουμε; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2012 Ξέχασα να γράψω τις πληροφορίες του Villain...Αν και δεν βρίσκομαι πολύ ώρα στο τραπέζι (με άλλαξαν όταν μείναμε 45 άτομα και έτσι είμαι εκεί για κάνα 2 γύρους μόνο) έχω δει ότι άνοιξε 2-3 φορές, αλλά δεν τον έχω ξαναδεί να κάνει 3bet pre.Τα στατιστικά του λένε ότι είναι κακός παίχτης. Σε 201 MTT έχει ABI $1.65 και χάνει $194.54. Έχει και 322 SnG όπου εμφανίζει ένα μικρό profit. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
SamGreek Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2012 Το 3bet range των παιχτών σε αυτά τα stakes και ειδικά απέναντι σε UTG+1 raiser δε σου επιτρέπει να συνεχίσεις την παρτίδα. Έχεις τόσο μεγάλο edge απέναντι στο μέσο εναπομείναντα αντίπαλο του τουρνουά που δε σε συμφέρει να συνεχίσεις εδώ. Grind your way to the top με τις πολλές κερδοφόρες αποφάσεις που πρόκειται να πάρεις στη συνέχεια του τουρνουά και απέφυγε να πάρεις μία και μόνη close decision που πιθανότατα θα σου κοστίσει το τουρνουά αφού λογικά είσαι αρκετά πίσω και εκτός θέσης. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giorgoskey Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2012 συμφωνώ με τον sam .. fold και συνεχίζεις Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2012 Δηλαδή δε θεωρείτε ότι το 3bet range του έχει μόνο QQ+, AK αλλά και άλλα χέρια, απλά δεν αξίζει το ρίσκο. Αν μου δίνατε ένα πιθανό range του αντιπάλου θα με βοηθούσατε πολύ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2012 Quite frankly se tetoia stakes ,, kai apo ton sygkekrimeno antipalo ,, kai se tetoio stage tou tournoua pistevw pws tha doume 9/10 fores JJ+ kai AQ +,, gia na min pw mono ta alla 4. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2012 Κι εγώ έτσι το σκέφτηκα. Για να με 3bettarei ενώ δεν έχω ξανανοίξει από early position σημαίνει ότι το range του είναι πολύ περιορισμένο. Πήγα fold, αλλά δυστυχώς στο bubble του τελικού τραπεζιού η τύχη με εγκατέλειψε και έσπασε το ΑΚ μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts