astego_fish Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Λουκά ... εσύ καλά τα λες φίλε .... απλά... με τον Ήλιο ΈΧΕΙ ΠΑΡΑΓΊΝΕI TO ΠΡΆΓΜΑ ...περιμένουν στην γωνία κάποιοι να γράψουν την κακία τους ... μάλλον... θα τους έχει πάρει πολλά λεφτά ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 καλά κάνει χα χα χα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TOREADOR Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι μαγκιά να επιλέγεις τους αντιπάλους σου για να είσαι κερδοφόρος και μεγάλη μ*****α να παίζεις με μεγαθήρια τύπου Galphond εκτός αν το κάνεις για training και θεωρήσεις τις όποιες απώλειες ως "δίδακτρα"...Συμφωνω αλλα που κολλάει αυτο??Το σχόλιο λοιπόν του αρχικού πόστερ απλά επιβεβαιώνει ότι ο Καματάκης επιλέγει +EV καταστάσεις... σορρυ dont get it , μπορεις να το αναλυσεις λιγο αυτο ?Καθήστε και εσείς σε ένα τραπέζι και όταν κάτσει ο Galphond παίξτε μαζί του για να αποδείξετε ότι είστε ποιο μάγκες και ηθικοί από τον Ήλιο ...τον παλιοχαρακτήρα....ασε και εγω τα ίδια λεω για τον γιεστε αλλά δε με ακούνε,αντε με τους ξερολες λες και εχουν παιξει στην μπαρτσελονα και ξερουν.τολμανε και κριτικαρουν, ελεος . (σορρυ για το ποδοσφαιρικο παραληρημα ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ksanthos3 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 First Γονίδης 3bets Moorman Then Taramas finishes third on EPT Now Iliodwros tilts Galfond WTF :o :o :obest comment ever .congrats fara . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι μαγκιά να επιλέγεις τους αντιπάλους σου για να είσαι κερδοφόρος και μεγάλη μ*****α να παίζεις με μεγαθήρια τύπου Galphond εκτός αν το κάνεις για training και θεωρήσεις τις όποιες απώλειες ως "δίδακτρα"...Συμφωνω αλλα που κολλάει αυτο??Το σχόλιο λοιπόν του αρχικού πόστερ απλά επιβεβαιώνει ότι ο Καματάκης επιλέγει +EV καταστάσεις... σορρυ dont get it , μπορεις να το αναλυσεις λιγο αυτο ?Καθήστε και εσείς σε ένα τραπέζι και όταν κάτσει ο Galphond παίξτε μαζί του για να αποδείξετε ότι είστε ποιο μάγκες και ηθικοί από τον Ήλιο ...τον παλιοχαρακτήρα....ασε και εγω τα ίδια λεω για τον γιεστε αλλά δε με ακούνε,αντε με τους ξερολες λες και εχουν παιξει στην μπαρτσελονα και ξερουν.τολμανε και κριτικαρουν, ελεος . (σορρυ για το ποδοσφαιρικο παραληρημα ) Μίλησε μου για τον Alexis. Όπως επίσης και για τη φωτοβολίδα Neymar. Congrats Lionel btw. gg. ..Καιρός για τιμητικό all time βραβείο MVP όμως για Xavi +Iniesta. Andres Iniesta Hall of Fame FTW. PS: Πότε θα πάμε Barcelona να ανάψουμε φωτο στο Camp Nou? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 First Γονίδης 3bets Moorman Then Taramas finishes third on EPT Now Iliodwros tilts Galfond WTF :o :o :o Επικός. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alikaki19 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 http://www.pokertableratings.com/stars-player-search/ΙΛΙΟΣ72100.000 ΠΑΝΩ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ με αντιπάλους τουσ καλύτερους στον κόσμοπονάει σε μερικούς ή ιδέα μου? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 100.000 ΠΑΝΩ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ με αντιπάλους τουσ καλύτερους στον κόσμοπονάει σε μερικούς ή ιδέα μου?Παντρεμένοι είστε? 2 post έχεις κάνει και τα δύο για τον ΗΛΙΟ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
alikaki19 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 απλα τον γνωριζω, και εχουμε μιλησει για ποκερ.Το αντικειμενο το γνωριζει άριστα , όπως φαίνεται και από τα κέρδη του. Στα τουρνουα δε τα πάει κάλα όμως έχει κερδίσει μόνο 300.000 και τα σταματησε.!http://www.officialpokerrankings.com/po ... &rc=422408 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
milonao27 Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 απλα τον γνωριζω, και εχουμε μιλησει για ποκερ.Το αντικειμενο το γνωριζει άριστα , όπως φαίνεται και από τα κέρδη του. Στα τουρνουα δε τα πάει κάλα όμως έχει κερδίσει μόνο 300.000 και τα σταματησε.!3 στα 3. άντε να τα εκατοστήσεις. καλή συνέχεια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kourasmenos Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 απλα τον γνωριζω, και εχουμε μιλησει για ποκερ.Το αντικειμενο το γνωριζει άριστα , όπως φαίνεται και από τα κέρδη του. Στα τουρνουα δε τα πάει κάλα όμως έχει κερδίσει μόνο 300.000 και τα σταματησε.!http://www.officialpokerrankings.com/po ... &rc=422408Ποιο σκυλάκι του είσαι εσύ? νούμερο 1,2,3,4,5? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
sir Achil Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 300.000$?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 και μόνο που ασχολησται τόσο πολύ με τον Ήλιο δείχνει πόσο πετυχημένος παίκτης είναι, έχει τόσο μεγάλη αναγνωρισημότητα .... που ... μάλλον... πολλοί από εδώ μέσα θα ήθελαν να την έχουν .....αλλά.... μπααααα.... είστε.... λίγο....ΧΛΩΜΟΊ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 kourasmene .... εσύ... πιανού σκυλάκι είσαι ? θα μας πεις ?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Kourasmenos Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Εμένα δεν με στακάρει κανείς να τον έχω για θεό. Γιατί πλέον μόνο από αυτούς βγάζει λεφτά. Εσύ ποιος είσαι ο νουμερο 1? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 μπα..... ποιος να ..."στακάρει" εμένα? άστεγο ψάρι είμαι ... συνήθως ... τους καλούς παίκτες .... "στακάρουν" ... οπότε.... είσαι και εσύ .... "παικταράς μεγάλος" ποιος είσαι εσύ είπαμε που θες να κρίνεις τον Ήλιο?? ο mr ...... kourasmenos ο γνωστός ... κανονικά για να κρίνετε έναν παίκτη ΠΟΥ ΌΛΟΙ TON ΞΈΡΟΥΜΕ .....θα έπρεπε να γράφετε είμαι ο .... ΦΟΎΦΟΥΤΟΣ και θέλω να πω ότι ο Ήλιος ...έχει κάνει αυτό ... η έπαιξε χάλια ... η είναι παλιοχαρακτήρας ... η ότι άλλο θα θέλατε να του προσάψετε .... γιατί .... ΚΡΥΜΈΝΟΙ πίσω από την ΑΝΩΝΥΜΊΑ ΌΛΟΙ ΜΆΓΚΕΣ ΕΊΣΤΕ ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 17 Ιανουαρίου, 2012 και ΠΟΛΎ ΚΑΚΏΣ το pokerland αφήνει να γράφει ο κάθε ένας ΆΓΝΩΣΤΟΣ θέματα με ΕΠΙΚΕΦΑΛΊΔΑ .... ΡΌΜΠΑ ο Καματάκης .... και κάποιους να αφήνουν υπονοούμενα ...για τον χαρακτήρα του ... αυτά ΚΎΡΙΟΙ ΤΟΥ POKERLAND είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΊΚΙΑ που εσείς αν MH TI ΆΛΛΟ τα ΑΝΈΧΕΣΤΕ!! μη χάσουμε .... και τα ... πελατακια...... ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΌ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΊΠΟΤΑ... "ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΣΑΣ..." ΚΑΙ ΤΟ FORUM ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΚΑΦΕΝΕΊΟ ΤΗΣ ΚΑΤΊΝΑΣ .... ΠΟΥ ... ΔΥΣΤΥΧΏΣ .... ΟΙ ΚΑΤΊΝΕΣ ΠΛΈΟΝ ΠΟΥ .... ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ... ΞΕΜΑΛΙΑΣΤΟΎΝ .... ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΑΝΤΡΙΚΌ" nick .... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
JeanJK Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 e-katinies. Καθε παιχνίδι έχει κανόνες. Αυτό που κάνει ο Καματάκης είναι μέσα στους κανόνες. Ποιο είναι το γ.... πρόβλημα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kasspav Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 Μερικες φορες, κρινουμε ενα χερι, και χωρις να γνωριζουμε το history , βγαζουμε λανθασμενες απόψεις. Καπως ετσι ειναι η περιπτωση του Καματακη VS the rest ... προφανως κατι εχει γινει στο παρελθον που εμεις οι υπόλοιποι δεν μπορει να γνωριζουμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 απλά να πω ότι το δικό μου πρόβλημα είναι ο τίτλος του θέματος ..... και ότι ο κάθε ΆΓΝΩΣΤΟΣ πίσω από την ανωνυμία του ΚΡΊΝΕI και γράφει ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΆ ΣΧΌΛΙΑ για παίκτες ΠΑΣΊΓΝΩΣΤΟΥΣ στην ποκερική κοινώτητα... ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΏΤΟΝ .. ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΚΑΤΙΝΙΆ... 2) ΜΕΓΆΛΟ ΛΆΘΟΣ ΤΟΥ POKERLAND ΠΟΥ ΤΟ ΔΈΧΕΤΑΙ!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 e-katinies. Καθε παιχνίδι έχει κανόνες. Αυτό που κάνει ο Καματάκης είναι μέσα στους κανόνες. Ποιο είναι το γ.... πρόβλημα?σωστότατος!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 EGO σύμφωνο - εφόσον ήταν μεςα στους κανόνες του εκάστοτε POKER ROOM ΟΚ.TORA μην ξεχνάτε και ότι υπάρχουν οι αγραφτοι κανόνες για να υπάρχει και ο SEVASMOS μετάξι τον ατόμων ειδικά όταν μιλάμε για HIGH ΣΤΑΚΈΣ. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 @JeanJK Κανείς δεν είπε ότι δεν είναι μέσα στους κανόνες, ούτε ο Galfond. Την ηθική πλευρά του θέματος κοιτάμε.@astego_fish Κατ' αρχάς ηρέμησε.Δεύτερον, όταν είσαι ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο σε μία κοινότητα, όπως είναι ο Ήλιος, πρέπει να περιμένεις και καλά και κακά σχόλια δημοσίως. Αν κάποιος δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει αυτό, τότε πρέπει να σταματήσει να θέλει να γίνεται γνωστός. Έχω μιλήσει με τον Ήλιο και από ότι κατάλαβα φαίνεται να ανταπεξέρχεται μια χαρά στα κακεντρεχή σχόλια πολλών. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
astego_fish Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 1) είμαι ηρεμοτατος 2) ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΉ ΣΧΌΛΙΑ ..... καλύφθηκα .....καλό απόγευμα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fkdat Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Ιανουαρίου, 2012 ο Galfond τον εκραξε πιο πολυ γιατι πηγε σε τραπεζι 50/100 που ήταν το ψαρι, εμεινε σιτουτ χωρις να παιξει καθολου και αρχισε να λεει στο ψαρι (που είχε και λεφτα στο τραπεζι) να πάει να παίξει σε 25/50 όπου ο καματακης θα ένιωθε πιο ανεταποσο γυφτια μπορει να είναι αυτό..ισως εκτος απο ποκερ που ξερει πρέπει να μαθει να μη συμπεριφερεται σα βλσχοελληναρας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts