zorbasovoudas Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2007 :Με ενθουσιασμό ανακάλυψα το σάιτ του pokerland αν και παίζω online περίπου 2 χρόνια.΄Εχουμε πολλά να πούμε.Καλώς σας βρίσκω και εύχομαι να ανθίσει το πόκερ στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα.Καλή επιτυχία για το 2008 σε όλους. Μπάμπης Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Themis Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2007 Χρονια σου πολλα και καλή χρονιά με υγεία Μπάμπη. Καλώς ήλθες στο pokerland Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2007 Καλώς όρισες Μπάμπη και καλή σου χρονιά!υ.γ Ωραίο το nickname σου.. Αν δεν κάνω λάθος είναι η άποψη του Osho περί του ιδεατού τρόπου προσέγγισης της ζωής.. Σωστός! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
zorbasovoudas Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2007 Είσαι και ο πρώτος εκτός από καλός στο πόκερ είσαί και καλός στην εσωτερική αναζήτηση.Πιστεύω ότι η εμπειρίες στο πόκερ βοηθάνε στην αυτογνωσία.Με το nickname μου στα ξένα σάιτ το harryspeed έχω καεί και έτσι προτίμησα κάτι που να με ζεσταίνει ευχάριστα.Διάβασε και το μήνυμά μου για τον Νίκο Δάνδολο.Θέλω να μοιραστώ όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται για μεγάλο αυτό παίκτη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
zorbasovoudas Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 30 Δεκεμβρίου, 2007 Ευχαριστώ φίλε μου .Μου φαίνεται απίστευτο πόσο ώριμα και με ενθουσιασμό αγκαλιάζεται το πόκερ στα πρώιμα του βήματα στην Ελλάδα.Αυτό φαίνεται τουλάχιστον στο σάιτ.Είναι η πρώτη φορά που διαβάζω ελληνικό σάιτ για πόκερ και μου φαίνεται καλύτερο από πολλά ξένα. Ελπίζω να παραμείνουμε έτσι για πολλά χρόνια ακόμη.Καλώς σε βρήκα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Silencio Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2007 Μπορεί να ηχεί παράξενο το "Πιστεύω ότι οι εμπειρίες στο πόκερ βοηθάνε στην αυτογνωσία", όμως είναι τόσο αληθινό..Η υπομονή, η πειθαρχία, η ψύχραιμη αντιμετώπιση των κακών στιγμών, η μη ενθουσιώδης των καλών και άλλα κοινά στοιχεία, είναι απαραίτητα και στα 2 τόσο ανόμοια με μια πρώτη ματιά πράγματα..Και μπορεί να μην χρειάζεται να γνωρίζει κανείς πόκερ για να ασχοληθεί με την αυτογνωσία, αλλά σίγουρα πρέπει να έχει μια στοιχειώδη αυτογνωσία για να προοδεύσει στο πόκερ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
onasis16 Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2007 kalws hlthes sto pokerlandxronia pola Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 31 Δεκεμβρίου, 2007 Καλώς όρισες στο Pokerland και χρόνια πολλά, φίλε Μπάμπη!Η περίοδος των γιορτών έφερε πολλά νέα μέλη στο site (165 από 1η Δεκεμβρίου!). Απόλυτα λογικό, κάπως έτσι είχα γίνει κι εγώ μέλος πριν ενάμιση χρόνο. Γιορτές, πόκερ, αναζήτηση ελληνικού site και Pokerland!Καλως ορίζουμε λοιπόν όλα τα νέα μέλη και καλή χρονιά σε όλους! Απ' ό,τι φαίνεται στη νέα χρονιά θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον του πόκερ στη χώρα. Στο χέρι μας είναι να προετοιμαστούμε και να υποδεχθούμε τα καλά νέα όσο πιο έτοιμοι μπορούμε, μπροστά στις νέες προκλήσεις. Το πόκερ θέλει προετοιμασία, μελέτη και σπουδή. Όσοι έχουν εντρυφήσει στα μυστικά του παιχνιδιού, γνωρίζουν καλά ότι δεν είναι ένα "απλό παιχνίδι της τράπουλας"... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts