Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

new york times 2-6-1929 Θέμα:Ο Νικ δε Γκρηκ συλλάμβάνεται.Με λίγα λόγια ο Νικ συλλαμβάνεται ώς ύποπτος διαφυγής της αστυνομίας του Σικάγου και βγαίνει με εγγύηση 2.000δολ.Είναι 43 ετών γράφει η εφημερίδα .Υποτίθεται ότι υπέργραψε άκυρη επιταγή 100δολ. Επίσης γράφει ότι απέκτησε μεγάλη φήμη όταν τίναξε την μπάνκα της ρουλέτας στο Μόντε Κάρλο πριν από δέκα χρόνια και ήταν ο μόνος παίκτης που μπορούσε να νικήσει επανελειμμένα τον ΄Αρνολντ Ρόθσταιν ο οποίος πυροβολήθηκε θανάσιμα πριν έξι μήνες. ΄Οποιος ενδιαφέρεται για μία έρευνα για τον Νικ μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο email harryvoi&yahoo.com

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Kaλημέρα ,επιστροφή από το Απολλώνια με περισσότερες εμπειρίες και ανανεωμένη διάθεση για το πόκερ.Πρέπει να οργανώσω τον φάκελλο για τον Νικ δε Γκρηκ ,πιστεύω μέχρι τέλος εβδομάδας να τον έχω στείλει.

Δημοσίευση

Aγαπητό Πόκερλαντ ,έχω στείλει τον φάκελλο για το Νικ την Τρίτη,εξπρές συστημένο μέσω ΕΛΤΑ και ανησυχώ μήπως δεν έχει φτάσει,παρακαλώ ενημερώστε με όταν τον παραλάβεται.Λείπει η προτελευταία σελίδα του Κολλίερς ,θα την στείλω την Δευτέρα.Ευχαριστώ.

Δημοσίευση

Γεια σου φίλε μου, χάρηκα πάρα πολύ με τη γνωριμία σου στη Γευγελή.

Δυστυχώς δεν έλαβα κάποιο ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ, οπότε Δευτέρα πρωί θα πάω από το τοπικό κατάστημα να δω τι συμβαίνει.

Το αφιέρωμα στον Δάνδολο πιστεύω θα βγει πολυ καλό και είναι κάτι το οποίο θα μείνει.

Επειδή όμως Δευτέρα απόγευμα φεύγω για μία εβδομάδα, θα μου δώσεις λίγο χρονικό περιθώριο να μελετήσω το υλικό και να σκεφτούμε πως θα το διαχειριστούμε καλύτερα.

Θα το συζητήσουμε άλλωστε και μαζί, αφού εσύ είσαι ο "πατέρας" της όλης ιδέας και γνωρίζεις καλύτερα από όλους τη ζωή του Nick the Greek.

Δημοσίευση

Aγαπητέ Σταύρο.Το σημαντικό είναι να λάβεις το υλικό .Θα χρειαστεί οπωσδήποτε αρκετό χρονικό διάστημα για να μελετηθεί και να οργανωθεί κατάλληλα ώστε να αλληλοσυμπληρωθούν οι διάφορες πληροφορίες κ.λ.π. Με χαρά θα βοηθήσω έτσι ώστε να έχουμε ένα πολύ καλό αφιέρωμα.Σε πρώτη φάση το email μου είναι HARRYVOI@YAHOO.COM.Εάν δεν το λάβεις μέχρι αρχές Φλεβάρη θα το ξανατυπώσω και θα το στείλω με κούριερ.Εάν θα περάσεις από το ept dortmund προσπάθησε να πάρεις μερικές δηλώσεις από κάποιον πόκερσταρ ώστε να μας πει τις προτάσεις του για την ανάπτυξη του ελληνικού πόκερ.Μακάρι σε κάθε ept να έχουμε όλο και περισσότερες συμμετοχές Ελλήνων.

Δημοσίευση

Τα emails είναι σε utf8, αλλά δε στείλαμε κάποιο eamil σήμερα... Μήπως είχες κάνει Συνδρομή σε αυτό το θέμα ώστε να ενημερώνεσαι για τυχόν απάντηση μέσω mail;

Τότε σε αυτή την περίπτωση το μήνυμα αναφέρει το παραπάνω ποστ.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε το υλικό στα χέρια σου.Λείπει το τελευταίο επεισόδιο του Πόκερ άφτερ ντάρκ που είναι τελικός μεταξύ Φίλ Χέλλμουθ και Σων Σεικάν.΄Οποιος δεν ξεκαρδιστεί στα γέλια ή δεν ξέρει πόκερ ή δεν ξέρει πως γελάνε.Θα σου το στείλω μαζί και με κάποιες ιδέες για το αφιέρωμα.Προς το παρόν θέλω να μελετήσω και εγώ τον τρόπο παρουσίασης και αν σου είναι εύκολο για άμεση και εύκολη επικοινωνία δώσε μου το e-mail σου.΄Οποιος ψάχνει βρίσκει λοιπόν και προτείνω να συμμετέχει και ενεργά ο silencio σε όλο αυτό ,είναι παθιασμένος και τελειομανής πιστεύω.΄Εχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας ,θα κάνουμε το καλύτερο.

Δημοσίευση

Φίλε θέμη έχω σε μορφή avi τα τελευταία 5 επεισόδια στα οποία παίζουν phill hellmuth,mike matusow,shan sheikan,gavin smith μεταξύ άλλων.΄Εχω στείλει τα τέσσερα πρώτα στον poliscas και θα στείλω και το πέμπτο.Το πρώτο επεισόδιο έχει πολύ γέλιο αλλά το πέμπτο είναι το κάτι άλλο.Δεν πρέπει να το χάσει κανείς πίστευσέ με.Προτείνω να τα ανεβάσετε στο σάιτ.Περιμένω απάντηση από τον poliscas στο προσωπικό μήνυμα που του έστειλα.Θα βοηθήσει πολύ ώστε να οργανωθεί η παρουσίαση του αφιερώματος στον Νικ.Θέλω να βοηθήσεις και εσύ για ένα καλό αποτέλεσμα.΄Οτι θέλεις στη διάθεσή σου και με προσωπικά μηνήματα άμα θέλεις.

Δημοσίευση

Τώρα που το θυμήθηκα είχα και τελικά τραπέζια του WSOP MAIN EVENT μεταξή johhny moss kai pirson αλλά ένα τεχνικό πρόβλημα στον σκληρό τα κατέστρεψε .Τα είχα κατεβάσει από το emule αλλά αμέλησα να τα αντιγράψω.Αυτός ο τελικός άξιζε,στο τέλος ο Πήρσον είχε αν δεν κάνω λάθος ανώτερο ζεύγος και έλεγε συνέχεια στον Μός,δεν νομίζω ότι έχεις κέντα μός(πήγαινε για κέντα πάνω κάτω όμως ο Μός)Τελικά δεν την έκανε και ο Πήρσον κέρδισε.Ο Μος όμως φαινόταν πολύ κουρασμένος.