Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Οδηγος στρατηγικης ΜΤΤ - Για τα αλανια που ξεκινανε τωρα.

dfwME

Recommended Posts

Γιαυτούς που ξεκινάνε τώρα αλλά θα παίζουν για πάντα όπως και ο "γεράκος" που θα μελετήσουμε.Οι οδηγίες που θα γράψω θα είναι σε πρώτο πρόσωπο αλλά θα είναι ουσιαστικά αυτά που προτείνει ο Texas Dolly σε αυτά που έγραψε μετά από της τεράστιες επιτυχίες που είχε στα Series του 76 και 77.Κάποιοι λένε πως από τότε το πόκερ άλλαξε,ακόμη και ο ίδιος ο Brunson το έχει πει αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο τρόπος που έπαιξε αυτός ο τύπος και κέρδισε ένα κάρο λεφτά δεν μας ενδιαφέρει.Αν ήμουν ποδοσφαιριστής και ο Maradona μου έλεγε πως θέλει να με μάθει μπάλα δεν θα του απαντούσα πως είναι ένας ντοπαρισμένος γέρος και πως το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει αλλά θα τσιμπαραγα τον εαυτό μου μπας και ξυπνήσω.Ο Brunson δεν μας μιλάει πολύ για μαθηματικά σε αυτό το βιβλίο,κάνει μια ανάλυση για το δικό του τρόπο παιχνιδιού και επικεντρώνετε περισσότερο στο ποια φύλλα παίζει και με ποιον τρόπο.Κάποιοι δεν έχουν καν 25 ευρώ να αγοράσουν αυτό το βιβλίο και εγώ ξέρω καλά από τέτοιες καταστάσεις.Είναι αξιοσημειωτο πως ψάχνοντας όλο το διαδίκτυο δεν βρήκα ποτέ μου κάποιο βιβλίο στα ελληνικά παράνομο σε τορρεντ με μορφή pdf .Δεν το παίζω φωστήρας ούτε είμαι,και η συμβουλή μου είναι να μην μαθαίνετε τους φίλους σας πόκερ εκτός αν πραγματικά το αξίζουν,αυτό το αποφασίζετε εσείς.Εγώ οτν προσπάθησα να εξηγήσω στους δικούς μου φίλους τη είναι το variance το c bet και το lead out μου χτύπησαν την πλάτη και μου είπαν "παιζε ρε μαλακά" και αυτό ήταν πραγματικά αστείο γιατί στο τέλος ήμουν πάντα ο "τυχερός".Αλλά τη σχέση έχουν αλλά αυτά θα μου πείτε τώρα....

Ξεκινάμε!!!!

Πως να παίζετε συγκεκριμένα χανδς,θα χωρίσω τα φύλλα σε τέσσερις κατηγορίες

Α Ζευγάρια

Β μικρά συνεχόμενα φύλλα

Γ Ακραία φύλλα

Δ Άχρηστα φύλλα

Τα ζευγάρια θα τα χωρίσουμε σε 3 υποκατηγορίες,στα μεγαλλα που είναι ΑΑ ΚΚ και ΑΚ σε μεσαία QQ και στα μικρά από JJ -22

Έχουμε βάλει στα μεγάλα ζευγαρα το ΑΚ γιατί είναι ένα πολύ δυνατό φύλλο και το προτιμάμε από τους άσσους,το γιατί θα το πούμε παρακάτω.

ΑΑ&ΚΚ πως να το παίζετε πριν το flop .Με αυτά τα ζεύγη πολλές φορές μπορούμε να κάνουμε limp από αρχικές θέσεις και να περιμένουμε κάποιον που μιλάει μετά από μας να κάνει raise ώστε να του κάνουμε re raise .

Από μεσαίες θέσεις κάνουμε raise αν έχουμε κάποιον limper στο μέγεθος του pot αλλά αν κανείς δεν έχει μπει μπορούμε πάλι να κάνουμε limp .

Από τελευταίες θέσεις προφανώς κάνουμε raise η reraise αν κάποιος έχει ανοίξει και φυσικά θα θα βάλουμε στο κέντρο όλα αν χρειαστεί πριν το flop άσχετα τους αντιπάλους μας.Αν το φλοπ ανοίξει και έχουμε βάλει της μισές μας μάρκες στο pot τότε πάμε all in άσχετα το flop .Υπάρχει μόνο μια περίπτωση να πετάξουμε το ΚΚ μας,αν καταλάβουμε πως ένας παίκτης είναι τόσο σφιχτός που δεν θα μας πιέζε τόσο εκτός και αν είχε άσσους.Είναι αστείο να πιστεύουμε πως μπορεί κάποιος αρχάριος παίκτης με πολύ λίγα reads για τους αντιπάλους να ξεφύγει από αυτό το χέρι.Προσωπικά εγώ αν έχω ΚΚ pre πάντα,αποκλείεται να τα πετάξω.Αν τρακάρω σε άσσους θα έχω μια καλή ιστορία να πω στην γυναίκα μου.Αλλά αν ανοίξει το flop και κάτω έχει έναν άσσο τότε αλλάζουν τα πράγματα,αν πιστέψω πως οι παπάδες μου σπάσαν ίσως μουρμουρήσω λίγα δευτερόλεπτα αλλά θα τα πετάξω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 81
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ

δεν ξερω πως ηταν το ποκερ το 76 και το 77 αλλα εχουμε 2012 κι αυτα που ισως λεει στο βιβλιο του ο brunson(δεν το εχω διαβασει,απο σενα τα βλεπω) δεν υπαρχουν σημερα..πρεπει να προσαρμοζεσαι στις νεες συνθηκες γιατι το ποκερ αλλαζει και μεσα σε 35 χρονια δεν εχει καμια σχεση με το τοτε παιχνιδι...

ΕΠΙ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ

το να κανουν limp ΑΑ η ΚΚ αυτοι που ξεκινανε τωρα αλλα και ολοι γενικοτερα ειναι χασιμο χρονου εκτος αν ξερεις οτι το τραπεζι ειναι πιο loose απ το big game στον αλφα...ωραια κανεις limp εσυ με τα nuts preflop κι αν το τραπεζι ειναι φυσιολογικο, ποσο μαλλον στα μικρα mtts στα οποια μαλλον αναφερεσαι, limpαρουν αλλοι 4 και μετα αντε σε οποιοδηποτε φλοπ χωρις Α η Κ αντιστοιχα να ξεφυγεις η να παρεις μαρκες...το 80-90% των φορων raise λοιπον 4-5 blinds απο early-middle εχοντας limper η μη, 2,5-3 αν ανοιγεις απο late position.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ

δεν ξερω πως ηταν το ποκερ το 76 και το 77 αλλα εχουμε 2012 κι αυτα που ισως λεει στο βιβλιο του ο brunson(δεν το εχω διαβασει,απο σενα τα βλεπω) δεν υπαρχουν σημερα..πρεπει να προσαρμοζεσαι στις νεες συνθηκες γιατι το ποκερ αλλαζει και μεσα σε 35 χρονια δεν εχει καμια σχεση με το τοτε παιχνιδι...

ΕΠΙ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ

το να κανουν limp ΑΑ η ΚΚ αυτοι που ξεκινανε τωρα αλλα και ολοι γενικοτερα ειναι χασιμο χρονου εκτος αν ξερεις οτι το τραπεζι ειναι πιο loose απ το big game στον αλφα...ωραια κανεις limp εσυ με τα nuts preflop κι αν το τραπεζι ειναι φυσιολογικο, ποσο μαλλον στα μικρα mtts στα οποια μαλλον αναφερεσαι, limpαρουν αλλοι 4 και μετα αντε σε οποιοδηποτε φλοπ χωρις Α η Κ αντιστοιχα να ξεφυγεις η να παρεις μαρκες...το 80-90% των φορων raise λοιπον 4-5 blinds απο early-middle εχοντας limper η μη, 2,5-3 αν ανοιγεις απο late position.

+1

Το παιχνίδι έχει αλλάξει από το 2005 μέχρι σήμερα περισσότερο από ότι μεταξύ 1975 και 2005. Έχω διαβάσει και τα 2 βιβλία του Brunson και μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ ξεπερασμένα. Όχι ότι θα χάσει κάποιος αν παίζει σύμφωνα με αυτά στα super micro MTT, αλλά δε μπορείς να περιμένεις να έχει και πολύ καλά αποτελέσματα. Σίγουρα δεν μπορείς να νικήσεις το παιχνίδι στα υψηλότερα buy ins. Έναν εντελώς αρχάριο παίχτη θα τον βοηθήσει. Τουλάχιστον από εκεί που παίζει any two από any position θα τον μάθει να παίζει λίγο καλύτερα, αλλά μέχρι εκεί. Να αιτιολογήσω και γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ ξεπερασμένα τα συγκεκριμένα βιβλία. Ένα πολύ εύστοχο παράδειγμα το έφερε ο tzatzikis4 με το limp με ΚΚ και ΑΑ. Τέτοιο πράγμα στις μέρες μας σχεδόν απαγορεύεται. Κοίτα και τους πολύ καλούς παίχτες πως το παίζουν. Νομίζω κάνουν limp με αυτά τα φύλλα λιγότερο από 0.1% και αυτό σε πολύ ειδικές περιπτώσεις. Πρέπει να έχεις δυνατό read ότι θα ακολουθήσει raise. Επίσης, άλλο ένα ξεπερασμένο θέμα είναι ότι ο Brunson κατηγοριοποιεί τα pocket pairs μόνο σε 3 κατηγορίες. Είναι νομίζω αστείο να βάζεις πλέον το 22 στο ίδιο τσουβάλι με το JJ τόσο σε deep όσο και σε shortstack καταστάσεις. Δεν κάνουμε με όλα set mining. Τέλος, να πω ότι δεν μπορεί κανείς να προτιμάει το AK από το ΑΑ "επειδή αν δεν πιάσει κάτι στο flop θα το ξεφορτωθεί εύκολα" όπως λέει ο Brunson στο βιβλίο του. Έχω πολλά παραδείγματα ακόμα για τα "λάθη" που υπάρχουν στα συγκεκριμένα βιβλία, τα οποία ίσως δούλευαν τότε, αλλά πλέον αν τα κάνεις θα σε κοροϊδέψουν.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ

ΕΠΙ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ

+1

Ή απλά

ΜΠΑΛΕΣ το post σου dfwME

Φιλικά

Πρεπει να γραφονται στρατηγικες για ποκερ σε ενα φορουμ για ποκερ ακομα και αν ειναι

ξεπερασμενες.

Οτι ελεγε ο μπρανσον ηταν για λαιβ τουρνουα και οχι για το ιντερνετ.

+1 Για το αρθρο,που απο οτι καταλαβαινω θα εχει και συνεχεια.

Πρεπει να γραφονται στρατηγικες για ποκερ σε ενα φορουμ για ποκερ ακομα και αν ειναι

ξεπερασμενες.

Γιατί;

Οτι ελεγε ο μπρανσον ηταν για λαιβ τουρνουα και οχι για το ιντερνετ.

Τι διαφορά έχει στο συγκεκριμένο σημείο του διαχωρισμού των φύλλων;

το 80-90% των φορων raise λοιπον 4-5 blinds απο early-middle εχοντας limper η μη, 2,5-3 αν ανοιγεις απο late position

ακόμη και αυτό έχει αλλάξει πλέον. (Το μέγεθος του raise εννοώ προς τα κάτω). :D

πάλι τα ίδια .... παρεμβαλοντε πολλοί και διάφοροι ... και μερικοί που είχαν πει ότι δε θα ξανά σχολιάσουν σε θέμα του dfwME

Τέλος πάντων ...αν κάποιοι θέλουν να σχολιάζουν τα πάντα.... δε πάνε καλύτερα να γράψουν δικό τους θέμα ??

dfwME επειδή εδώ ΌΛΟΙ έχουν γνώμη συνήθως αντίθετη με κάποιον που γράφει ΣΩΣΤΆ πράγματα για το poker μήπως να άνοιγες ένα δικό σου blog να τα λέμε εκεί? γιατί αυτό που γίνετε εδώ με το να παρεμβαλοντε ....διάφοροι PRO "να τους κάνει ο ΘΕΌΣ ... " και μπερδεύουν νέους παίκτες ..... "για τους δικούς τους λόγους προφανώς"

εγώ πάντως AN είχες ένα δικό σου blog θα το παρακολολουθούσα ΠΟΛΎ ΠΙΟ ΕΥΧΆΡΙΣΤΑ

Παίδες το πόκερ έχει αλλάξει από το 2005 όπως είπε κάποιος πολύ σωστά.Το είπα και εγώ το είπε και ο Brunson το είπατε όλοι οκ.Δεν ανακαλιψαμε την αμερική το ξέρουμε,το βιβλίο είναι σε πολύ καλό και εύκολο στο διάβασμα και μπορεί να βοηθήσει κάποιον που ξεκινάει τώρα όπως λέει και ο τίτλος.Astego fish σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι σεβαστή εγώ προσωπικά κοιτάω το κέρδος,αν είναι να κερδίσω περισσότερα θα κάνω λιπμ τους άσσους σε τραπέζι που καθοντε τέτοιοι παίκτες,όχι γιατί το λέει το βιβλίο αλλά γιατί μάλλον δεν θα το περιμένουν.και η ιστορία κάνει κύκλους.Σε δέκα χρόνια μπορεί να παίζουμε πάλι όπως το 70,αυτό κανείς δεν μπορεί να το ξέρει.Αλλά αν μπείτε στο τριπάκι της "διαφωνίας" πάει χάθηκε το τοπικ,ας μείνουμε επί του θέματος.Ευχαριστώ για ταα καλά σου λόγια πάντως.

Ας προχωρήσουμε τώρα...

ΑΑ και ΚΚ πως να παίξετε στο flop

Το flop είναι το σημείο που θα πάρετε της πιο κρίσιμες αποφάσεις,Είναι εκεί που αποφασίζετε τη είναι πιθανών να έχουν οι αντίπαλοι σας.Εγώ παίζω ένα ζευγάρι άσσων η ρηγάδων πολύ προσεκτικά όταν είμαι στις πρώτες θέσεις και κάτω ανοίξει 3 φύλλα που θα κάνουν στο flop μια κέντα η ένα χρώμα.Ιδαιετερα αν συμετέχουν δύο η περισσότεροι παίκτες στο pot μαζί μου.

Από της τελευταίες θέσεις αν μπροστά μου κάνουν check θα ποντάρω ακόμα και με αυτό το flop αλλά αν μου γίνει call τότε μαζεύομαι πάλι.Οι περισσοτεροι παίκτες περιμένουν με ανυπομονησία αυτά τα φύλλα και όταν τα περνούν θέλουν να κερδίσουν ένα μεγάλο ποτ με αυτά,το θέμα είναι πως με ένα ζευγάρι άσσων η παπάδων θα κερδίσετε ένα μικρό ποτ η θα χάσετε ένα μεγάλο.

Έχουμε βάλει στα μεγάλα ζευγαρα το ΑΚ γιατί είναι ένα πολύ δυνατό φύλλο και το προτιμάμε από τους άσσους,το γιατί θα το πούμε παρακάτω.

φαντάζομαι ότι προτιμάμε το ΑΚ γιατί στη θέση ενός φλοπ που κάνει κεντες αν πάρει ένας Α η ένας Κ την θέση τους θα είμαστε πιο ήσυχοι πλέον αφού θα έχουμε πάλι ΑΑ η ΚΚ ζευγάρι πλέον και δυσκολότερη κέντα κάτω.αν έχουμε ΑΑ η ΚΚ στο χέρι είναι το ίδιο αλλά το φλοπ αφήνει περισσότερες πιθανότητες στον αντίπαλο να κάνει κέντα με την απουσία του Α η του Κ οπότε θα μαστε πιο ανήσυχοι για το αν θα έχουμε το winning hand .

@dfwme σωστό το σκεπτικό μου?

σας τσακωσε το αστεγο φισ παλιοπαιδα,παρεμβαλεστε και μπερδευετε τους νεους παιχτες για δικους σας λογους προφανως.ανοιξε μας τα ματια φισσ ξεσκεπασε τη συμμορια των προ :lol:

γιατί ασχολείστε?

πραγματικα εμεις φταιμε που παμε μεσα απο τις διαφωνιες να βγαλουμε πιο optimal line για να βοηθησουμε καλυτερα και οχι φυσικα ραντομαδες τυπου astego fish που δεν νιωθει πως το κανουμε για καλο...καθηστε πειτε τα μονοι σας ολοι οι πουθεναδες λοιπον και περιμενετε να διορθωθειτε επειδη ο brunson εκανε το '75 limp με ΑΑ και ο διπλανος του πηγαινε πασο ΚΚ επειδη ειχε μπει ο cowboης...ηθελα να σχολιασω και στο προηγουμενο αλλα με καλυπταν απολυτα οι υπολοιποι...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΚΕΡ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ...αντε καληνυχτα ελατε να παιξετε στο τραπεζι μας τους ΑΑ με limp και οταν δειτε ΑΚ να χαρειτε περισσοτερο απο τα τυχαια ασσακια....αν γουρλωσετε τα ματια να ξερουμε ΑΚ ειναι...........

πραγματικα dmelissourgos/souramaliki/ofi-snakes/xamini/grammenos και λοιποι αφηστε τον αστεγο στον κοσμο του γιατι θα μας κανει και καμια μηνυση που ειμαστε συμμορια και θα μας βαλουν και μεσα...

γιατί ασχολείστε?

τον αστεγο στον κοσμο του γιατι θα μας κανει και καμια μηνυση που ειμαστε συμμορια και θα μας βαλουν και μεσα...

+1

Άστεγε μην το ξεκινάς πάλι. όχι πάλι τα ίδια..

Αν αφήσουμε πίσω της κακίες και μιλήσουμε για πόκερ,και μιλήσουμε σοβαρά για poker χωρίς να το παίζουμε έξυπνοι ο ένας στον άλλον σαν παιδιά θα σας πο πως το limp από αρχικές θέσεις δεν είναι κακή ιδέα,όπως και το raise να πο πως υπάρχουν σπάνιες καταστάσεις που θα πάμε FOLD τους άσσους μας πρέ flop .Έχει κανείς αντιρηση με αυτά που λέω?Δεν μπορείς να κρίνεις μια κίνηση ενός παίκτη αν δεν δεις ΌΛΗ την πορία του στο τουρνουά και το τι έγινε στα προηγούμενα χέρια,ποιοι είναι οι αντίπαλοι του σε τι κατάσταση βρικοντε,αν έχουν πολλές μάρκες μπροστά τους η αν είναι σε κατάσταση tilt .Αυτά που λέω είναι πράγματα γενικής φύσεως και οι αποφάσεις που θα πάρει κάποιος σε κάποιο τουρνουά θα μπορούσαμε να πούμε αν είναι λάθος η όχι αν γνωρίζαμε σχεδόν τα πάντα που συνέβησαν στο τουρνουά.Άρα γενικά δεν υπάρχουν σωστό και λάθος παίξιμο στο πόκερ,μπορείς να κανείς ότι θέλεις αν οι καταστάσεις ωφελούν το παίξιμο σου.

Όσο για tis μπάλες κύρια μου,οι ΜΠΑΛΕΣ.....μέσα σου!!!!

Φιλικά

ΑΚ Πως να παίξετε αυτό το φύλλο πριν το flop

Έχω ήδη αναφέρει ότι θα προτιμούσα να έχω ΑΚ παρά ΚΚ η ΑΑ.Για πολλούς παίκτες αυτό μπορεί να είναι έκπληξη αλλά δεν είναι.Φυσικά ξέρω πως ποτέ το ΑΚ δεν θα υπερτερούσε του ΑΑ η του ΚΚ αν παίξουν ενάντια.Ένα ΑΚ δεν θα μπορούσε να κερδίσει ούτε ένα 22.Ένα ΑΚ είναι "καλύτερο" φύλλο για 2 πολλούς σημαντικούς λόγους

1)Θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα όταν θα κάνετε ένα φύλλο με αυτά.

2)Θα χάνατε λιγότερα χρήματα όταν χάνατε ένα φύλλο με αυτά.

Ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να βγάλετε περισσότερα χρήματα με ΑΚ είναι επειδή είναι ένα φύλλο τύπου draw ,εννοώ πως δεν έχετε τίποτα εκτός αν κάνετε κάτι στο flop .Έτσι μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό εύκολα,δεν είστε δεμένοι όπως θα ήσασταν με ένα μεγάλο ζευγάρι.

Με αυτό το χέρι από πρώτες θέσεις θα έκανα ένα raise αν μου κάναν re raise θα έκανα call η raise πάλι.

Από μεσαία θέση αν κάποιος ανοίξει από πρώτες θέσεις θα κάνω απλά call ώστε να μπει και κάποιος άλλος παίκτης στο pot

Από της τελευταίες θέσεις θα έκανα raise πάντα,αλλά αν κάποιος από πρώτες θέσεις έκανε raise και υπήρξαν 3-4 callers τότε θα έκανα all in μήπως κλέψω εκείνο το μεγάλο pot αν και αυτός που θα με κάνει call μάλλον θα είναι μπροστά αλλά μπορεί να το πάρω χωρίς αντίσταση.

να πο πως υπάρχουν σπάνιες καταστάσεις που θα πάμε FOLD τους άσσους μας πρέ flop.

Πες μου μία τέτοια περίπτωση σε MTT.

περιπτωση Α.μας κοβεται το ιντερνετ

περιπτωση Β.μισκλικ

περιπτωση Γ.140 βαθμους μυωπια και δεν φοραμε τα γυαλια μας :geek:

και μια ακραια περιπτωση Δ.μας σπαει η γυναικα το λαπτοπ τη στιγμη που εχουμε ασσους γιατι κλεινουμε 47ωρες ονλαιν ποκερ και τα πηρε στο κρανιο

να πο πως υπάρχουν σπάνιες καταστάσεις που θα πάμε FOLD τους άσσους μας πρέ flop.

Αν υποθέσουμε πως ήμαστε τελικό τραπέζι με 8 άτομα και οι 6 πρώτοι περνούν ένα ισάξιο έπαθλο και ο 7ος ένα μικρότερο,πχ οι 6 πρώτοι παίρνουν καλό εισιτήριο και ο εκτός λίγα cash και είσαι 5 στην μάρκες με 4 παίκτες είναι all in 2 σε καλύπτουν και 2 είνι οι πιο μικροί και κρατάς άσσους δεν θα τους κάψεις?Και δε μιλάω μόνο για ΜΤΤ,ακόμα και στα παλιά δίπλα η τίποτα της pokerstars μπορούσες να το κανείς γιατί τα chips δεν είχαν σημασία.

Αν υποθέσουμε πως ήμαστε τελικό τραπέζι με 8 άτομα και οι 6 πρώτοι περνούν ένα ισάξιο έπαθλο και ο 7ος ένα μικρότερο,πχ οι 6 πρώτοι παίρνουν καλό εισιτήριο και ο εκτός λίγα cash και είσαι 5 στην μάρκες με 4 παίκτες είναι all in 2 σε καλύπτουν και 2 είνι οι πιο μικροί και κρατάς άσσους δεν θα τους παίξεις?Και δε μιλάω μόνο για ΜΤΤ,ακόμα και στα παλιά δίπλα η τίποτα της pokerstars μπορούσες να το κανείς γιατί τα chips δεν είχαν σημασία.

στα παλια double or nothing αν ησουν οριακα και ειχαν ηδη μπει all in εμπλεκομενα στη μαχη για 5δα stacks συμφωνω. επισης αυτο που ειπες για το sat ισχυει αλλα μονο αν εισαι τελευταιος και μπουν 3 all in και πανω...αν εισαι 2 θεσεις πανω απ το bubble προφανως και μπαινεις.

στα παλια double or nothing αν ησουν οριακα και ειχαν ηδη μπει all in εμπλεκομενα στη μαχη για 5δα stacks συμφωνω. επισης αυτο που ειπες για το sat ισχυει αλλα μονο αν εισαι τελευταιος και μπουν 3 all in και πανω...αν εισαι 2 θεσεις πανω απ το bubble προφανως και μπαινεις.

Είπα ξεκάθαρα σε πια κατάσταση θα το κάναμε.

Ναι αυτές τις περιπτώσεις τις ξέρω. Δεν έγραψα τυχαία "σε ΜΤΤ". Για τουρνουά δεν είναι το συγκεκριμένο thread άλλωστε;