BigSlick13 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Καλησπεριζω κι εγω με τη σειρα μου το φορουμ..Σας διαβαζω καιρο απλα τωρα πηρα κι εγω την αποφαση να γραφτω και να ποσταρω!Ολο αυτο τον καιρο εχω μαζεψει πολλες πληροφοριες απο το φορουμ καθως πολλα ποστ ειναι πολυ χρησιμα!Παμε τωρα σε εμενα..Ασχολουμαι με το ποκερ εδω και 2 χρονια περιπου(πιο εντατικα τον τελευταιο χρονο)..Οι πιο σημαντικες επιτυχιες μου ειναι τα 2 πακετα που εχω κερδισει μεσω Ποκερσταρς απο satellites για το πρωτο Greek Poker Cup οπου και τερματισα 12 θεσεις πριν τα επαθλα και για το Loutraki Poker Series οπου και αποκλειστικα σχετικα νωρις..Deep runs σε τουρνουα στο ιντεντερ γενικα δεν εχω αλλα ασχολουμαι κυριως με SnG..Σε Live Cash τα παω αρκετα καλα και πιστευω οτι εχω σχετικα βελτιωθει σαν παιχτης αν και στο Online δεν αποδεικνειεται κατι τετοιο...Μεχρι στιγμης εχω διαβασει μερικα βιβλια οπως αυτα του Harrington για τα τουρνουα αλλα και μερικα του Sklansky οπως το No Limit Holdem, Poker Theory κτλ..Το κακο που εχω κυριως στο Online ειναι οτι μετα απο μερικα Bad beats τιλταρω πολυ ασχημα με αποτελεσμα να "δωριζω" μεγαλο μερος της καβας μου...Επισης οσες φορες προσπαθησα να κανω Bankroll Management απετυχα για τον παραπανω λογο αλλα κι επειδη ημουν σχετικα break even με αποτελεσμα να προβληματιζομαι πολυ εντονα...(πχ κερδιζα ενα Sng 18 των 3,50$ και μετα εχανα πολλα συνεχομενα με αποτελεσμα να ερχομαι μια η αλλη και απογοητευομουν για το χρονο που δαπανουσα)..Εφτασα σε σημειο να αμφιβαλω για πολλα πραγματα οπως οι ικανοτητες μου(με τιποτα δεν λεω οτι ειμαι μεγαλος παιχτης απλα προσπαθω, οπως πολλοι πιστευω, συνεχως να βελτιωνομαι) αλλα επισης και την αξιοπιστια των εταιριων του ιντερνετ με αποτελεσμα να τιλταρω απιστευτα..Να πω επισης το εξης:Οταν θα εχω στο λογαριασμο μου πχ. 100$ δε θα παω να παιξω τουρ των 10+ 20+ κτλ..Ο στοχος που βαζω ειναι μεσω SnG να αυξησω την καβα και καποια στιγμη να μπορεσω να ανεβω επιπεδο και που και που να παιζω και κανα τουρ εκτος SnG για καποιο μεγαλυτερο επαθλο πραγμα το οποιο δυστυχως δεν καταφερνω..Θα ηθελα τη γνωμη/συμβουλη σας πανω στο θεμα αυτο δηλαδη τι πρεπει να κανω ωστε να βελτιωθω σαν παιχτης αρχιζοντας απο τα SnG κυριως..(Γνωριζω φυσικα οτι πρεπει να σταματαω οταν τιλταρω..απο κει και περα τι γινεται)Επισης εχω σκεφτει οτι πρεπει να εχω στο περιπου 100buy in για τα sng που παιζω αλλα αν χανω συνεχομενα δεν ξερω αν θα εχει καποιο νοημα..Επισης παρατηρω οτι οσο σωστο παιχνιδι κι αν κανω σε αυτα τα "φτηνα" κατα καποιο τροπο SnG δεν εχω τα αποτελεσματα που περιμενω(τις περισσοτερες φορες τρωω απιστευτα suckouts απο ντονκς οι οποιοι κολαρουν με φαντασματα η ακομα καλυτερα απο αυτους που τα κυνηγανε οσο κι αν εσυ πονταρεις)..Πιστευω οτι σιγουρα εχω ατελειες στο παιχνιδι μου αλλα θα ηθελα πραγματικα την γνωμη σας για το τι πρεπει να προσεχω κτλ..Μπορει να ακουγεται πολυ γενικο αυτο γι'αυτο θα ηθελα μια καθοδηγηση..Αυτα για αρχη! Ευχαριστω προκαταβολικα και καλως σας βρηκα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BigSlick13 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Να προσθεσω και καποια στατς αλλα και το γραφημα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Καλώς ήρθες φίλε! Το bankroll management είναι πολύ σημαντικό και δεν θα πρέπει ΠΟΤΕ να το χαλάς ΕΙΔΙΚΑ επειδή tiltάρεις. Καταρχάς τι κάβα έχεις?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BigSlick13 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Φιλε εχεις δικιο σε αυτο και το γνωριζω απλα εξηγησα τους λογους και τωρα με καθαρο μυαλο μετανιωνω αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που νιωθω το ιδιο ξανα και ξανα..Γενικα αποφευγω να βαζω μεσα μεγαλο ποσο για να μην ξεφευγω(παντα οσο αναφορα το τιλταρισμα)..Επισης οπως ειπα στο online δεν νιωθω τοσο σιγουρος για τις ικανοτητες μου σε αντιθεση με τα live cash και πιστευω οτι μαλον χρειαζομαι βελτιωση ωστε να βαλω και μεγαλυτερη καβα μεσα και να μην κατηγορω την τυχη τη ποκερσταρς η ξερω γω τι οταν χανω με τον τροπο που χανω..Αν δεν υπηρχαν ΟΝΤΩΣ ατομα που κερδιζουν στο ιντερνετ θα το ειχα σταματησει εδω και ΠΟΛΥ καιρο αλλα εχω μια κρυφη ελπιδα οτι αν βελτιωθω και ακολουθησω καποια συγκεκριμενη τακτικη ισως μπορεσω κι εγω να ειμαι στο +... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Τα sng έχουν μεγάλη διακύμανση ειδικά αν είναι τούρμπο. Πρέπει να προσπαθήσεις να έχεις μια καλή διαχείριση κεφαλαίου. Στο γράφημα φαίνεται ότι κέρδισες ένα μεγάλο τουρ και μέτα έχασες αρκετά ανέβηκες stakes ; Αν μπορείς πες τι sng παίζεις , stakes ,αν είναι τούρμπο. Ακόμα πόσταρε παρτίδες απο τα τουρνουά που παίζεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BigSlick13 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Τα sng έχουν μεγάλη διακύμανση ειδικά αν είναι τούρμπο. Πρέπει να προσπαθήσεις να έχεις μια καλή διαχείριση κεφαλαίου. Στο γράφημα φαίνεται ότι κέρδισες ένα μεγάλο τουρ και μέτα έχασες αρκετά ανέβηκες stakes ; Αν μπορείς πες τι sng παίζεις , stakes ,αν είναι τούρμπο. Ακόμα πόσταρε παρτίδες απο τα τουρνουά που παίζεις.Φιλε καλησπερα!Stakes δεν ανεβηκα αλλα επαιζα για ενα διαστημα οτι τουρ εβρισκα με μεγιστο buyin τα 10$ (μπορει και καμια φορα να επαιξα κανα 22αρι deepstack)..Απο τη στιγμη που η καμπυλη στο γραφημα σταθεροποιειται καπως δλδ. οπως φαινεται μετα τα 1000games παιζω ΚΥΡΙΩΣ SnG των 3,5$ με 18 ατομα normal(τα τουρμπο τα αποφευγω ΕΝΤΕΛΩΣ) και μερικες φορες και 27αρια(ενδιαμεσω παιζω και μερικα τουρ των 2,20$ 3,30$ κτλ..Επισης μετα απο ηττες ΚΥΡΙΩΣ το ριχνω στο HU αλλα το πολυ παλι μεχρι 3,50$ και αμα ειμαι σε ασχημη κατασταση αντι να το κλεισω παιζω και των 7$ αλλα ας μην τα υπολογιζουμε αυτα γιατι δεν ειναι το παιχνιδι που μου αρεσει τοσο η θελω να ασχοληθω..Οπως ειπα ο στοχος μου καθε φορα ειναι να χτισω καβα με τα 3,50$ SnG..Ακουω πολλους να λενε(και εχω διαβασει κι εδω) οτι ειναι καλυτερο να παιζεις SnG με 27 ατομα η ακομα και με 45..Και κατι ακομα σαν απορια..Στα μικρα Buyin ειναι λογικο να συναντας πολλους ντονκ και οσο πιο πολλα τα ατομα τοσο και πιο πολλοι οι ντονκ..Στα μεγαλυτερα λενε οτι γινεται πιο νορμαλ παιχνιδι με καλυτερους παιχτες οι οποιο θα σεβαστουν καποια raise σου η δε θα κυνηγανε φαντασματα να δεν παιρνουν τις σωστες αποδοσεις κτλ...Απο την αλλη ομως αν δεν μπορω να κερδιζω αρκετα κοντρα σε ντονκς ειναι δυνατον να τα παω καλυτερα κοντρα σε καλους παιχτες σε μεγαλυτερα buyin?Επισης ειπες για διακυμανση..Μπορεις να γινεις λιγο πιο ακριβης δλδ ποσα sng "δικαιουμαι" να χασω και να μην με κυριευσει πανικος με την εννοια να πω εχω χασει 7 συνεχομενα, δεν το χω παει χαμενος ο κοπος και ο χρονος(οταν λεω χασει εννοω να μην εχω καν μπει στα επαθλα)? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 παίξε όσα 27 atomon non turbo μπορείς .μόλις τα κερδίσεις πηγενε σταδιακά στα 45 μεν 3,5--->2,5 180 μεν turbo αν niothis πως δεν τα κερδίζεις ξανά γυρνά στα 27 ατόμων non turbo .αν έχεις έπειτα το roll μπορείς να πας στα 4.5 non turbo 180 .και αν ανεβασης το ρολλ σου σε καλό επίπεδο τότε μπόρις να ξεκίνησης μια μίξη 2,5-3r turbo αλλά εκεί πρέπη να πεξης πολλά games για να δεις αποτέλεσμα .and stop mtts μέχρι να έχεις ένα ικονοποιητικό ρολλ σε online $ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BigSlick13 Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου, 2012 παίξε όσα 27 atomon non turbo μπορείς .μόλις τα κερδίσεις πηγενε σταδιακά στα 45 μεν 3,5--->2,5 180 μεν turbo αν niothis πως δεν τα κερδίζεις ξανά γυρνά στα 27 ατόμων non turbo .αν έχεις έπειτα το roll μπορείς να πας στα 4.5 non turbo 180 .και αν ανεβασης το ρολλ σου σε καλό επίπεδο τότε μπόρις να ξεκίνησης μια μίξη 2,5-3r turbo αλλά εκεί πρέπη να πεξης πολλά games για να δεις αποτέλεσμα .and stop mtts μέχρι να έχεις ένα ικονοποιητικό ρολλ σε online $Ποιο θεωρεις το σωστο bankroll για να ξεκινησω τα 27αρια?Επισης οταν λες να τα κερδισω για τι ποσοστο ανφερεσαι..Επισης ποιο downswing μπορει να θεωρηθει φυσιολογικο σε αυτα τα SnG ωστε να μη με πιασει παλι η μανια τιλταρισματος?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
john4kos8 Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου, 2012 bankroll γ 27non turbo den ξέρω θεωρώ πως δεν χρειάζεσαι παρά πολλά bi στα συγκεκριμένα.όταν λέω να τα νικήσεις ενοω να διπλασίασεις τουλάχιστον το σταρτνγκ ρολλ.όσο γ swing πιστεύω πως ειναι ίσο με το 1/2 του ρολλ σου το max down όμοια και το max upswing σε αυτή την κατηγορία.χωρίς όμως να γνωρίζω σχετικά πιστεύω πως με 200$ ς αυτά θα εισαι οκ αν πεζεις λίγα tables .αν τώρα θες να grindaris pistevo πως θες στην χειρότερη 300-400 $ χωρίς πάντα να γνωρίζω και πολλά γ τα numbers π ς έδωσα . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Alexandros85 Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου, 2012 Δεν νομίζω οτι μπορώ να σου πω ακριβώς αριθμό μάλλον θα ήταν λάθος. Και για τα sng που παίζεις δεν ξέρω κιόλας. Είναι και διαφορετικό το downswing που αντιμετωπίζει ο καθένας εξαρτάται από το πόσο loose ή tight είναι στο παιχνίδι του. Στα τούρμπου υπάρχει μεγαλύτερη διακύμανση γιατί τα stacks είναι ποιο μικρά όσο προχωράς προ το τελικό τραπέζι ενώ στα non turbo είσαι λίγο deeper . Μια συμβουλή ανέβασε όσα περισσότερα hands μπορείς και σε προβληματίζουν ή κάποιο κρίσιμο hand σε καποιο τουρνουά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BigSlick13 Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 Παιδια δειτε λιγο αυτη τη παρτιδα γιατι μου ηρθε να σπασω την οθονη..Ο Raiser ειναι TaG και μπλοφαρει αρκετα preflop..Θελω τη γνωμη σας καταρχας και μετα θα γραψω και το αποτελεσμα..http://www.flopturnriver.com/Poker-Hand-TsTh-Tournament-SB-1556890.php Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 Γιατί κάνεις flat call pre; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BigSlick13 Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 Σωστη η ερωτηση..Θα πω τη σκεψη μου οπως το ειδα εκεινη τη στιγμη..Καταρχας ειμαστε οι chip leaders του SnG μεχρι εκεινο το σημειο..Εχω κανει 3βετ πιο πριν στον ιδιο παιχτη με ΑQo εφαγα 4bet δυνατο με αποτελεσμα να πασαρω(ισως συντηρητικο)..Αλλγ μια φορα raise εγω με Α9 και απαντηση του ιδιου με allin, πασο εγω και εδειξε 82ο και γελαγε..Με καθαρο μυαλο τωρα σιγουρα ηταν απαραιτητο το 3beτ..Ομως σκεφτηκα πως αν εβλεπα ενα σχετικα ακινδυνο φλοπ θα μπορουσα να του παρω εξτρα μαρκες απο τη στιγμη που σιγουρα θα μπλοφαρει...Οπως ολα δειχνουν η παρτιδα ηταν εντελως λαθος απο την αρχη...Ερωτηση..Ας πουμε οτι εκανα το 3bet και ετρωγα το 4bet μετα οπως εκανε συνηθως..Μετα?Allin?Eγω στο τραπεζι ημουν 28/25 και ο τυπος 14/11... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 Big νομίζω ότι αυτά που παίζεις είναι τα πιο δύσκολα.Πέφτει απίστευτο στήσημο,Αν δεν σε βοηθήσουν οι συμβουλές των πatρτιωτων μας τότε διάβασε ydra , θα καταλάβεις. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BigSlick13 Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 Φιλε υδρα μπορει να μην ποσταρα καιρο στο φορουμ αλλα σε εχω διαβασει και ολα αυτα που εχεις πει ειναι στην ακρη του μυαλου μου και πολλες φορες πσιτευω οτι οντως κατι δεν παει καλα..Απο την αλλη ομως σκεφτομαι πως αν δεχτουμε οτι οντως κατι δεν παει καλα τοτε ποιο το νοημα να συνεχιζουμε να παιζουμε?Οσο αναφορα τα στησιματα τα εχω δει και σε πολλα αλλα σαιτ..Παντως μεχρι στιγμης το μεγαλυτερο το εχω φαει στην σταρς που πιστευω θα μεινει στην ιστορια...ΚΚ εγω UTG raise 450 reraise o MP 1000 all in εγω αλλα 4000 και call ο αλλος με ΑΚ...Φλοπ Κ 10 10..Τερν 10..Ριβερ 10 και καληνυχτα..Υ.Γ Αν εχεις το ιδιο νικ στη σταρς εχουμε παιξει μαζι πολλες φορες στο Greek Poker League που γινοταν ενα διαστημα και εχουμε μιλησει κι εκει(αυτο που κερδισε ο FBCE).. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 27 Φεβρουαρίου, 2012 Big αυτός είμαι , μόνο που δεν ξέρω με ποιο όνομα έπαιζες .Όταν βρω χρόνο θα δούμε κάτι πολύ διαφωτιστικό . Δεν σημενει ότι επειδή χάνουν πολλοί στη σταρς δεν μπορούν να κερδίζουν άλλου.Ας μας δώσουν οι κύριοι του ποκερλαντ τα Nickname τους να δούμε που παίζουν ,που χάνουν και που κερδίσουν .Να αποδείξω και πόσο ψεύτης είναι ο μελισσουργός, η να αποδείξει αυτός πόσο καλός είναι και αξίζει να δίνει συμβουλές στο ποκερλαντ.Τα προγνωστικά μου είναι , ότι είναι μέσα στη χασούρα .Κάποα nick τα ελέγξα ήδη. Ενδιαφέροντα συμβάντα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 grammen1985 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Uploaded with ImageShack.usεχω κονε σε ολα τα σαιτ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Uploaded with ImageShack.usεχω κονε σε ολα τα σαιτΠολύ καλή κίνηση με βοηθάς πολύ.Αν και ελέγχω μόνο τουρνουά , όχι τα κας,Είναι όντος κας? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 που τα ειδες τα κας?μονο τουρ ειναι.στα κας δεν εχω κονε δεν παιζω κας Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 OFI άλλαξες όνομα στη σταρς? Έγινες OFI -schlangen ?Νόμισα ότι το όνομα δεν αλλάζει,Στην partypoker ο girapas έχει τα καλύτερα αποτελέσματα αλλά δεν υπάρχουν τα άλλα ονόματα .Στην σταρς μόνο τον Νοέμβρη 2 καλλές θέσεις και τους άλλους μήνες τίποτα το ιδιαίτερο.Στα τουρ άλλα νούμερα μου βγάζει το οφφικιαλποκερρανγινγς.Δεν ξέρω τη δεν πάει καλά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 να σου πω τι δεν παει καλα?εσυ δεν πας καλα ρε φιλε.φυσικα και δεν αλαξα ονομα τι παπαριες λες?τα αλλα ονοματα δεν υπαρχουν γιατι το OPR δεν εχει την pacific.επισης το OPR φυσικα βγαζει αλλα νουμερα γιατι δεν μετραει τα sit n go που μετραει το sharkscope απο το οποιο ειναι η εικονα.οσο για τις 2 καλες θεσεις το νοεμβρη και τους αλλους μηνες τιποτα,εκει ηθελες να καταληξεις?εκτος απο ασχετος εισαι και μεγαλη κατινα ρε φιλε συνεχισε να γινεσε ρομπα edit:δεν ειδες βρε ντετεκτιβ της συμφορας οτι δεν ειχα παιξει 7μηνες στη σταρς και αρχισα ξανα το νοεμβριο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Μη βιάζεσαι κατινάκη να επιτίθεσαι . Σου είπα ότι το όνομα σου το αντικαθιστά με το OFI -schlingen .Το ότι είσαι καλός παίκτης το ξέρω εδώ και καιρό ,Παίξαμε ως αντίπαλοι .Δεν σου είπα ότι λες ψέματα , απλώς δεν μπορώ να ελεγkσωΣτο κάτω κάτω ζήτησα από τους moderator .συντονιστές , αυτούς που δουλεύουν για την ποκερλαντ , αν θέλουν να μας πουν πουν και με τη ονόματα παίζουν.Εσένα δεν σου απαντώ ξανά , δεν μου αρέσουν οι τρόποι σου.Είσαι καλλός παίκτης , αλλά ο χαρακτήρας σου δεν πaizεται με τίποτα.Ευχαριστώ πάντως για τα αποτελέσματα , μακάρι να το κανουν οι του ποκερλαντ.Το ότι δεν ξέρω από internet σημενει μόνο από άμυαλους ότι αυτός πρέπει να είναι " ηλίθιος ". Ε ρε κούνια που σας κούναγε . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ydra Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Μελισσουργε αγοράκι μου θα μας πεις που παίζεις να δούμε ποσά χάνεις? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Φεβρουαρίου, 2012 ειμαι παλιοχαρακτηρας το ξερω,αλλα στην κατινια δε σε φτανω για κανενα λογο.τι σχεση εχουν τα παιδια που ειναι συντονιστες και δουλεουν στο λαντ?με το δημητρη νομιζω εχεις προβλημα αντε καλη τυχη στο δυσκολο εργο σου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts