Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Cash Games ?BB/100 ???

Drowace

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και να μου απαντήσει κάποιος που παίζει cash. Εγώ γενικά παίζω μόνο SNG ή κανένα ΜΤΤ. Αλλά τώρα τελευταία σκέφτομαι να παίξω κάποια cash για να δω πως τα πάω και τέτοια. Δεν έχω καθόλου εμπειρία σε cash και θέλω να κάνω μια απλή ερώτηση. Πόσα ΒΒ/100 είναι ένα καλό αποτέλεσμα?? Για έναν μέτριο παίχτη δηλαδή. Winning μεν αλλά όχι και να σαρώνει. Θέλω να ξέρω για να μπορέσω να καταλάβω που βρίσκομαι , να έχω ένα μέτρο σύγκρισης. Πχ 2ΒΒ/100 είναι καλά. Είδα και το καινούργιο βιβλίο αυτού του τύπου για τα microstakes και είδα ότι στα 0,01/0,02 έχει 14ΒΒ/100. Αυτό είναι πολύ?? Σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ από 0,01/0,02. Αυτό ευχαριστώ. (Ελπίζω να έβαλα ορθά το θέμα εδώ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για NL2 ενδιαφέρεσαι;

Από 2 έως 5 bb/100 είναι καλά. Άμα μπορείς να ξεπεράσεις τα 7 είσαι πάρα πολύ καλός. Το 15bb/100 του τύπου είναι τρελό νούμερο. Για Pokerstars μιλάμε πάντα έτσι; Αλλού είναι διαφορετικά τα νούμερα.

Για NL2 ναι. (το 2 δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά ΝL Texas Holdem υποθέτω εννοείς)

Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά. Τα νούμερα είναι διαφορετικά αλλού λόγω επιπέδου παιχτών ε?

Το 2 είναι το buy in (100 bb) στο συγκεκριμένο όριο και ναι NL είναι το Texas Holdem. Και ναι σε άλλες εταιρίες είναι μεγαλύτερο το winrate των ίδιων παιχτών λόγω διαφοράς επιπέδου.

Καλα στο NL2 ποση διαφορα να υπαρχει.. Ολοι beginners ειναι..

Ένα μικρό ποσοστό ίσως 10% ξέρω γω είναι grinders, αλλά και πάλι είναι πολύ παραπάνω από άλλα site.