Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

2 xeria me JJ apo MTTs

geoponos

Recommended Posts

το tour είναι το 5.5 2R 1A 7.5Κ GRD .ο utg είναι fish pou limparei αλλά ανοίγει μόνο 6% οπότε δε βλέπω λόγο να κάνω 3bet (αν κάποιος διαφωνεί ας το πει ).το sb είναι ρώσος αλλά κερδοφόρος κα ιόσο τον έχω δει παίζει καλά .πρώτη φορά κάνει squeeze και παίζει 18/12/5.5(3 bet ) σε 139 χέρια .εκείνη την ώρα τον είχα γύρω στα 80 χέρια να είμαι ειλικρινής .θα θελα γνώμες για το bet μου στο turn και για το check στο river αν πιστεύετε ότι έχω value bet .

PokerStars No-Limit Hold'em, 5.5 Tournament, 250/500 Blinds 60 Ante (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button (t16904)

SB (t49685)

BB (t6187)

UTG (t30527)

Hero (UTG+1) (t53454)

MP1 (t10528)

MP2 (t8203)

MP3 (t17160)

CO (t38676)

Hero's M: 41.44

Preflop: Hero is UTG+1 with Jclub.gif, Jspade.gif

UTG bets t1000, Hero calls t1000, 5 folds, SB raises to t3422, 1 fold, UTG calls t2422, Hero calls t2422

Flop: (t11306) 5spade.gif, 5diamond.gif, Qheart.gif(3 players)

SB bets t6500, 1 fold, Hero calls t6500

Turn: (t24306) 5heart.gif(2 players)

SB checks, Hero bets t7500, SB calls t7500

River: (t39306) 2club.gif(2 players)

SB checks, Hero checks

Total pot: t39306

από το ίδιο τουρνουά λίγο νωρίτερα το bb σε 109 χέρια παίζει 21/17/4.4(3bet ) ειμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει QQ+,aks ,ak .τί θα κάνατε ?

PokerStars No-Limit Hold'em, 5.5 Tournament, 250/500 Blinds 60 Ante (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

CO (t18074)

Button (t57435)

SB (t6857)

BB (t17775)

Hero (UTG) (t26529)

UTG+1 (t17073)

MP1 (t7083)

MP2 (t8920)

MP3 (t38091)

Hero's M: 20.57

Preflop: Hero is UTG with Jheart.gif, Jdiamond.gif

Hero bets t1000, 7 folds, BB raises to t2750, Hero calls t1750

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στο πρώτο χέρι δεν νομίζω να υπάρχει value bet στο river με τόσο επικίνδυνο board και μετά από check/call στο turn. Είναι πολύ δύσκολο σημείο και καλύτερα να μην ρισκάρεις αφού σου έδωσε την επιλογή του check. Και το pot έχει φουσκώσει ήδη αρκετά.

Τώρα στο δεύτερο χέρι τι θα κάναμε?? Ξέρω ΄γω μάλλον θα περίμενα να ανοίξει το flop!!!!!... ;)

Κατ αρχήν μια ερώτηση... Ο UTG που λιμπάρει έχει 6% VPIP? αυτό εννοέις;

Ακόμα και έτσι να είναι, ένα μικρό raise θα το έκανα pre flop, κάτι σε 2500, μόνο και μόνο για να μήν μπούν άλλοι 4 και γίνει γάμος το κόλπο...Έχεις και 40Μ....

Τώρα η πλειονότητα θα σου πεί ότι χώραγε ένα ακόμα value στο river. Στις περιπτώσεις αυτές, το c/r στο river είναι ΤΡΟΜΕΡΑ σπάνιο σε αυτά τα stakes οπότε κάνε το value.

Άκου όμως μια καλύτερη ιδέα. Πες σου κάτι εξευτελιστικά λίγο, inducing a bluff. Παράδειγμα πές του 4500 μόνο και μόνο για να δοκιμάσει να σου κλέψει το pot με ένα μεγάλο bet, και φυσικά snapaρέ τον.

Στο δεύτερο χέρι δεν είμαι τόσο καλός παίχτης ούτε παίζω το 50 rebuys να ψαξω άν το clickback/fold ή το clickback/call είναι καλύτερο οπότε μάλλον θα έκανα call και βλέπαμε, κυρίως όμως για set mining. Έπειτα έχεις 20Μ και fold να πάς στο flop ναι μεν μπορεί να χάνεις value δεν χάθηκε όμως και ο κόσμος...

Θεωρωντας οτι εχουμε περασει την rebuy period σιγουρα προτιμω το smooth call pre και λογω position και λογω των στατιστικων που αναφερεις συν το γεγονος οτι βλεπω 2 shorts που ισως θελησουν να κανουν το squeeze οποτε θα δουμε και πως θα παιξει ο utg.

μετα το 3bet του sb που εδω δειχνει τεραστια δυναμη μαλλον callaroume για set mine.(?) Οχι νομιμα odds αλλα τεραστια implied κ συμφωνω με το call.

Στο flop αν κρινω απο το μεγεθος του cbet ο αντιπαλος δεν ειναι πολυ καλος ή reg etc οποτε θα σκεφτομουν και το fold λογω str8forward villain.

Και παμε turn τωρα. Τι σημαινει το οτι κανεις bet το turn και check το blank river? Για value δεν κανεις bet turn? River αλλαζεις γνωμη για το hand strength σου κ αυτο μου λεει οτι δεν ηταν αρκετα καλοι οι λογοι που turn bet. -Aπο τι να παρουμε value? 1010 only! προτιμω το ch behind ωστε να παρουμε στο river ειτε bet του αντιπαλου ειτε συχνοτερα να κανει call σε δικο μας bet.

Γενικοτερα σαν line καλυτερο το c/c σε τετοια spots και για pot control και για να κραταμε τις μπλοφες στο range του villain.

Στο δευτερο hand εγω κανω fold και απο την στιγμη που λες το read σου δεν καταλαβαινω την ερωτηση. Στο flop o αντιπαλος θα εχει stacκ 15K σε pot 7K.. ποσο συχνα κανει cbet μετα απο 3bet? 6 στα 10 φλοπς θα εχουν overcard και απο στα υπολοιπα δεν θα ξερεις αν εισαι way behind..

fold>shove γ μενα εδω.

*πως παιζεις αυτα τα 2R? τα παιζω συχνα και παντα στο addon φτανω με μικρο stack ενω τα πληρωνω παντα full. υποψιαζομαι οτι κατι κανω λαθος.

Χερι πρωτο,

Λόγω στακ θα ετεινα στο 3b pre. Ειμαστε αρκετά deep, οι περισσότεροι αντιπαλοι ειναι ελάχιστα δημιουργικοί, και θέλουμε να παίξουμε κυριώς HU με JJ, ενω ετσι θα προκαλέσουμε πολύ πιθανών ποτ με πολλά ατομα. Σε τετοια όρια παρα πολλοι μπαινουν να δουν φλοπ με μεγαλο range και οι βαλεδες συχνα βλεπουν overcards στο board. Επίσης σε ενδεχόμενο 3b από πίσω μας θα ειμαστε σε δυσκολη θεση να ελένξουμε το ποτ και το χερι γενικότερα. Αυτην την φορα ειμασταν τυχεροι και 3β ηρθε από τα blinds, οπότε θα παιξουμε με θεση. Σωστό call στο φλοπ, αλλα δεν θα πόνταρα turn (δεν καταφερνεις κατι επι της ουσίας), ουτως ωστε να κανω ευκολο call σε blank river ή αν υπήρχε και σε river check μαλλον θα πηγαινα για Value από τιποτε ΤΤ, 99, εχω δει και με Α high να με κανουν call εκει.

Οπως το έπαιξες δεν θα πονταρα river σε καμία περιπτωση.

Δευτερο χερι,

αφου εισαι σιγουρος για το range των φυλλων του, call το 3β αντε και ενα βαρελι,μεχρι εκει....τοσο deep δεν μπορω να πεταξω βαλεδες.

Στις περιπτώσεις αυτές, το c/r στο river είναι ΤΡΟΜΕΡΑ σπάνιο σε αυτά τα stakes οπότε κάνε το value.

Άκου όμως μια καλύτερη ιδέα. Πες σου κάτι εξευτελιστικά λίγο, inducing a bluff. Παράδειγμα πές του 4500 μόνο και μόνο για να δοκιμάσει να σου κλέψει το pot με ένα μεγάλο bet, και φυσικά snapaρέ τον.

συμφωνώ ότι είναι σπάνιο και δε φοβάμαι κάτι τέτοιο εδώ .επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να του κάνω μικρό bet στο ρίβερ και να αποφασίσει ξαφνικά να blofarei δε κάνει τέτοια επιπόλαια

.

Για value δεν κανεις bet turn? River αλλαζεις γνωμη για το hand strength σου κ αυτο μου λεει οτι δεν ηταν αρκετα καλοι οι λογοι που turn bet. -Aπο τι να παρουμε value? 1010 only! προτιμω το ch behind ωστε να παρουμε στο river ειτε bet του αντιπαλου ειτε συχνοτερα να κανει call σε δικο μας bet.
μετά το check turn τον έβγαλα από ΑΑ,KK .κοίτα το bet που κάνω στο turn μου φαίνεται αστείο για αυτό ρωτάω αν είναι τόσο τραγικό όσο μου φαίνεται εμένα.συμφωνώ ότι με check turn αν δε βγει Α,Κ παίρνουμε value από κάποια φύλλα

*πως παιζεις αυτα τα 2R? τα παιζω συχνα και παντα στο addon φτανω με μικρο stack ενω τα πληρωνω παντα full. υποψιαζομαι οτι κατι κανω λαθος.
δε ξέρω τί να σου πω σε αυτά πάντα θα βρεις και καλούς παίχτες midstakes ακόμα και highstakes .πάντα κάνω τα rebuy και μου αρέσει να παίζω πολλά φύλλα στην αρχή .είναι αρκετοί που δε κάνουν τα rebuy οπότε αυτοί θέλουν να τζογάρουν και σχεδόν πάντα είναι κακοί επομένως όταν παίζω με αυτούς δε θα μπλοφαρω .δε κάνω κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα αλλά τουρνουά ίσως παίζω λίγο πιο πολύ suited connectors

Δευτερο χερι,

αφου εισαι σιγουρος για το range των φυλλων του, call το 3β αντε και ενα βαρελι,μεχρι εκει....τοσο deep δεν μπορω να πεταξω βαλεδες.

τόσο deep δεν eimaste 30 κάτι bbs έχει .αλλά ναι ούτε εγώ μπορώ να τους πετάξω καιδ ε ξέρω τί είναι το πιο καλό fold μου fainetai weak ,4bet πόσο light είναι κάποιος ακόμα και στα ακριβά τουρνουά από τα blinds σε utg raiser ?autoi οι JJ είναι μπελάς megalos :)

Δευτερο χερι,

τόσο deep δεν eimaste 30 κάτι bbs έχει .αλλά ναι ούτε εγώ μπορώ να τους πετάξω καιδ ε ξέρω τί είναι το πιο καλό fold μου fainetai weak ,4bet πόσο light είναι κάποιος ακόμα και στα ακριβά τουρνουά από τα blinds σε utg raiser ?autoi οι JJ είναι μπελάς megalos :)

Στην περιοχή των 20 και κατω τα παιζω ολα, 25 ειναι η πιο δυσκολη αποφαση , περισσοτερα απο 30 τους παιζω καπως ετσι αναλογα την κατασταση.

Αλλα ναι, οι βαλεδες ειναι περιεργοι να τους παιξεις optimal σε τετοια σποτ. Εχω καταλήξει οτι αναλογα την κατασταση να αποφασιζω, όσο πιο loose αντιπαλος τοσο πιο πολυ ανεβαινει η αξία τους.