kapakostas Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Μαρτίου, 2012 καλησπέρα σας έχει κάποιος διαβάσει καποιο απο τα βιβλια αυτά. ενδιαφέρομαι για τουρνουα νολιμιτ. αξίζουν? αν οχι εχετε να προτείνετε κατι αλλο εκτος απο χαρρινγτων .ευχαριστω Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
BigSlickGR Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 Προσωπικα παιζω μονο cash και απο βιβλια τουρνουα εχω μονο την τριλογια του harrington .Επίσης εχω ακουσει καλα λογια για τοTournament Poker For Advanced Players Expanded Edition David Sklansky Απο cash αμα ποτε σε ενδιαφερει να ασχοληθεις πρεπει να διαβασεις οπωσδηποτε τα παρακατω απο Sklansky και οχι μονο:No Limit Hold'em Theory and Practice David Sklansky, Ed Miller Professional No Limit Hold'em Volume 1 Ed Miller, Matt Flynn, Sunny Mehta Small Stakes ΝΟ-LIMIT HOLD'EM Ed Miller, Matt Flynn, Sunny Mehta Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kapakostas Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 Ενδιαφέρομαι για τουρνουα μόνο. για βιβλιο του σκλανσκυ που μου λές διάβασα κάπου οτι αναφέρεται μόνο σε λιμιτ χολντεμ. ισχύει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
AcesHigh Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2012 Όχι φίλε μου, αναφέρονται σε ΝLΗΜ. Για τουρνουά, θα πρέπει να διαβάσεις την τριλογία του Harrington. Το Tournament Poker For Advanced Players Expanded Edition του David Σκλανσκυ είνσι κσλό, αλλά τα περισσότερα που αναφέρει καλύπτονται ήδη από τον Harrington. Διάβασέ το αν θες αργότερα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Mar0cR3am Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2012 Και το "Kill Everyone" για τουρνουά NLHE. Μπορείς να το βρείς κ σε δωρεάν ηλεκτρονική μορφή... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts