zaAk Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 τι προτείνεται για να φτιάξω ένα μέτριο bankroll (800-900$) με 150$ αρχικό bankroll ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Μαρτίου, 2012 Μπορείς να ξεκινήσεις με 45 ατόμων 1,5 $ και 90 ατόμων 1 $ μιξάροντάς τα μαζί με ένα δύο 180ρια 2.5 $ ανά session. Εγώ σε ένα μήνα παίζοντας τα με multitablιng 8-12 τραπέζια ανέβηκα μέχρι τα 300 $. Όταν άλλαξα το setup ανεβαίνοντας όρια κυρίως σε 2,5 180 man και 3,5 45 ατόμων έφαγα downswing 200 usd. Από αυτό ανέκαμψα στο τέλος του μήνα κλείνοντας στα 250 κέρδοςΤο γράφημα είναι του Ιανουαρίου που ξεκίνησα το ginding αποκλειστικά sngs Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antreastar Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 ότι ipe το φιλαράκι μου πάνω.. και το πιο σημαντικό να mathis να pezis πρώτα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 Όντως καλή συμβουλή αλλά βασίζεται στο multi-tabling και ειδικά άμα τώρα μαθαίνεις δεν σε παίρνει. Βέβαια παίζεις πιο ABC Poker αλλά πρέπει να ξέρεις κιόλας. Να ρωτήσω κάτι.Εγώ που δεν έχω poker software μπορώ να κάνω multi-tabling??? Γιατί μου φαίνεται ότι άμα κάνεις multi-tabling το HUD είναι ψιλοαναγκαστικό. Κάνω λάθος?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 ο birbilis που δεν παίζει με hud τα πάει περίφημα, όπως και κάποιο κορυφαίοι grinders όπως ο mement mori και ο Σιμάκος . Από τα 30 τραπέζια και μετά είναι λιγότερο χρήσιμο γιατί δεν προλαβαίνεις να το χρησιμοποιήσεις. Εγώ είμαι μεγάλος υποστηρικτής του hud αλλά στο multitabling χρησιμοποιείς 3-4 χαρ/κα του Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
d4ffyd3ck Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 @Zaak: Και εγώ έφτιαξα BR με multi-tabling SNG...@Grammenoz:Να ρωτήσω μπορείς να μου πεις μερικούς καλούς Ελληνες grinders να δω ROI κλπ??Τα 180ρια(2,5$) πώς τα βλέπεις έχουν value? Πιστεύω έχουν πολλούε regs και δε ξέρω πόσο αξίζουν.Εγώ τώρα παίζω 3,5$ STT και σκέφτομαι να αρχίσω τα 180άρια... ή να ανέβω στα 7$STT... το σκέφτομαι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Grammenoz Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 Κοίτα το ROI εξαρτάται από τα παιχνίδια που κάνεις mix. Οι περισσότεροι grinders που παίζουν σε μεγαλύτερα BI από 10 $ παίζουν και ΜΤΤ οπότε δεν τους λες SNG grinders. Εγώ προσωπικά δεν νομίζω να τα σταματήσω τα sng ακόμα και νά χω 20κ BR , γιατί είναι ένας καλός τρόπος να το συντηρείς ώστε να ισορροπήσεις τη διακύμανση. Αν και δεν είμαι ο κατάλληλος για να ρωτήσεις μερικοί Έλληνες Sng grinders είναι ο Birbilis, o Paris dedes. o Potis (δεν θυμάμαι εάν παίζει sng αλλά αν κρίνω από το volume του πρέπει να grindarei), o simakos, kai από ότι έχω ακούσει και ο Johnakos από εδώ (αν και δεν έχω κοιτάξει stats toy) συγνώμη για όποιους αφήνω εκτός αλλά δεν έχω πολλές επαφές με Έλληνες παίκτες πόκερΤα 180ρια έχουν και 8α έχουν ψωμί γιατί οι πρώτες θέσεις δίνουν καλά χρήματα σε σχέση με το ΒΙ οπότε είναι ελκυστικά για όλους τους παίκτες. Στα τελικά στάδια συνήθως βλέπεις αρκετούς grinders βέβαια αλλά μπορείς να προσαρμόζεσαι στο παιχνίδι τους.Ένα 15% ROI είναι εφικτό με 25 τραπέζια στα 180ρια Για τη μετάβαση από τα STT στα 180 κάτσε διάβασε πρώτα για τη στρατηγική τους και δες και κάνα video γιατί δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, και προετοιμάσου για swings των 100 ΒΙ εαν τα grindareis . Θέλουν γερό στομάχι Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
d4ffyd3ck Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 Για τη μετάβαση από τα STT στα 180 κάτσε διάβασε πρώτα για τη στρατηγική τους και δες και κάνα video γιατί δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, και προετοιμάσου για swings των 100 ΒΙ εαν τα grindareis . Θέλουν γερό στομάχι...Ναι ισχύει αυτό για τα swings, γι αυτό δε τα έχω αρχίσει ακόμα σοβαρά, έχω κερδίσει κάνα 2 βέβαια, τώρα θα δούμε, μάλλον στα STT θα συνεχίσω και βλέπουμε....Ναι αυτό με το ROI εννοείται, δε μπορεί να έχει ίδιο ROI ένας στα 16$STT με εναν στα 3,5$STT, προφανώς ο πρώτος είναι μακράν καλύτερος...Όσο για το διάβασμα δε τελειώνει ποτέ.. (αντίθετα με το τι πιστεύουν οι περισσότεροι) περιθώριο βελτίωσης πάντα θα υπάρχει... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Μαρτίου, 2012 Παιδια εμενα η αποψη μου για να χτισεις bankroll ,το οποιο ειναι και σχετικα ευκολο ειναι τα sit and γο 6 μαξ εννοειται με αργα blinds .Τωρα,για το ποσα τραπεζια ταυτοχρονα πρεπει να παιζεις,η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να παιζεις τοσα ετσι ωστε να εχεις διαβασμα των αντιπαλων στο τραπεζι.Εγω προσωπικα μπορω να παιζω μονο 2 ταυτοχρονα,αν καποιος μπορει να παιζει περισσοτερα και ταυτοχρονα να διαβαζει τον αντιπαλο ας παιξει περισσοτερα.Υπαρχει βεβαια και η επιλογη απο μερικους να παιζουν τυφλο ποκερ παιζοντας σε παρα πολλα τραπεζια.Σε αυτην την περιπτωση σιγουρα χανουν παρα πολυ σε ικανοτητα,λογω τυφλου παιξιματος ,αλλα κερδιζουν σε bonus και με μικροτερο roi μπορει να εξισσοροπουν το κερδος,λογω της συχνοτητας παιχνιδιων.Απο προσωπικη εμπειρια με 5 ωρες περιπου την μερα στα 10 με 20 δολλαρια μπορεις ευκολα να βγαζεις σταθερα ενα χιλιαρικο τον μηνα.Ισως αν καποιος εχει απεριοριστο χρονο αξιζουν τα multi tournaments αλλα να πω την αληθεια δεν το εχω ψαξει,γιατι ειναι πολυ κουραστικα.(προυποθεση για τα παραπανω να εισαι καλος παιχτης,για να μην ξεχνιομαστε.) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
puntix Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Απριλίου, 2012 θα συμφωνησω με Grammenoz και εγω καπως ετσι παιζω 2 turbo 2,50 180 και ενα η δύο 45 αρια των 1.50, stilos77gat 5 ωρες grinding δεν παλευεται εκτος και αν εισαι παλαβος η καποιος ιδιαιτερος παιχτης . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Απριλίου, 2012 2 τραπεζια που ανεφερα οτι παιζω προφανως δεν θεωρειται grinding . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts