Drowace Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Γεια σας. Αυτό είναι ένα χέρι από αυτό το event που με δυσκόλεψε λίγο. Υπάρχουν και άλλα μα δεν θα τα ανεβάσω τώρα. Ίσως στο μέλλον για να μου πείτε γνώμες. Γενικώς παίζουμε tight. PokerStars No-Limit Hold'em, 1 Tournament, 100/200 Blinds 25 Ante (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comHero (Button) (t14170)SB (t5622)BB (t2835)UTG (t1335)UTG+1 (t43889)MP1 (t13599)MP2 (t2050)MP3 (t15926)CO (t5619)Hero's M: 26.99Preflop: Hero is Button with K, 104 folds, MP3 calls t200, 1 fold, Hero bets t600, 2 folds, MP3 calls t400Flop: (t1725) 2, K, 3(2 players)MP3 checks, Hero bets t600, MP3 calls t600Turn: (t2925) 4(2 players)MP3 checks, Hero bets t2000, MP3 calls t2000River: (t6925) 10(2 players)MP3 bets t4200Total pot: t6925Ηero??? Ακούω γνώμες. (Μπορεί για κάποιους να είναι ένα εύκολο χέρι. ) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 κανεις λαθος πολυ μεγαλο bet turn imo κι επισης θα προτεινα ch back καθως ειναι blank και μαλλον οτι θα σε callαρε φλοπ θα το κανει και τωρα και μαλλον σε κερδιζει..τωρα as played μαλλον απλο call θα εκανα αν και το φοβαμαι πολυ για set...καλυτερo η χειροτερο Κ δεν το πολυπιστευω παντως..limp pre πολλες φορες δειχνει small pairs οποτε παιζει πολυ..βεβαια 1$ τουρνουα ειναι αυτο τι εκτιμηση να κανεις..ps σημαντικο ειναι να δωσεις στοιχεια του αντιπαλου σου..ακομα και χωρις manager αν εισαι, πως επαιζε ως εκεινη την ωρα κλπ.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 bet flop 800-900,bet turn 1800,all in river .έχει στο range του χίλια δύο hands που είμαστε μπροστά .επίσης σε αυτά τα stakes οι παίκτες αδυνατούν να καταλάβουν την αξία του χεριού τους και ίσως σε αυτό το river να προσπαθεί να πάει value με χειρότερα από τα top2 μας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 κανεις λαθος πολυ μεγαλο bet turn imo κι επισης θα προτεινα ch back καθως ειναι blank και μαλλον οτι θα σε callαρε φλοπ θα το κανει και τωρα και μαλλον σε κερδιζει..είναι λάθος το σκεπτικό σου τάσο.όπως έγραψα πιο πάνω το range του περιέχει άπειρα hands που κερδίζουμε. a2 ,a3 ,χειρότεροι kings μικρά pairs 44-77,επίσης σπάνια τα sets θα κάνουν εκτός θέσης ch /c 1/3 pot bet .ειδικά στο turn που όπως λες είναι blank ,εκεί είναι που πρέπει να ξαναπονταρουμε για value .διότι είναι blank στα μάτια και των 2 mas .κάτι που θα τον κάνει να callarei πιο εύκολα 2ο barrel από ότι να έβγαινε πχ Α.τωρα as played μαλλον απλο call θα εκανα αν και το φοβαμαι πολυ για set...καλυτερo η χειροτερο Κ δεν το πολυπιστευω παντως..limp pre πολλες φορες δειχνει small pairs οποτε παιζει πολυ..βεβαια 1$ τουρνουα ειναι αυτο τι εκτιμηση να κανεις..Χάνεις value με το απλό call στο river .για να το καταλάβεις καλύτερα,tis φορές που θα κανείς call και θα χάσεις πιο λίγα,μακροπρόθεσμα θα σου βγει -ev από τις επιπλέον μάρκες που θα πάρεις με το all in ,. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 κανεις λαθος πολυ μεγαλο bet turn imo κι επισης θα προτεινα ch back καθως ειναι blank και μαλλον οτι θα σε callαρε φλοπ θα το κανει και τωρα και μαλλον σε κερδιζει..είναι λάθος το σκεπτικό σου τάσο.όπως έγραψα πιο πάνω το range του περιέχει άπειρα hands που κερδίζουμε. a2 ,a3 ,χειρότεροι kings μικρά pairs 44-77,επίσης σπάνια τα sets θα κάνουν εκτός θέσης ch /c 1/3 pot bet .ειδικά στο turn που όπως λες είναι blank ,εκεί είναι που πρέπει να ξαναπονταρουμε για value .διότι είναι blank στα μάτια και των 2 mas .κάτι που θα τον κάνει να callarei πιο εύκολα 2ο barrel από ότι να έβγαινε πχ Α.τωρα as played μαλλον απλο call θα εκανα αν και το φοβαμαι πολυ για set...καλυτερo η χειροτερο Κ δεν το πολυπιστευω παντως..limp pre πολλες φορες δειχνει small pairs οποτε παιζει πολυ..βεβαια 1$ τουρνουα ειναι αυτο τι εκτιμηση να κανεις..Χάνεις value με το απλό call στο river .για να το καταλάβεις καλύτερα,tis φορές που θα κανείς call και θα χάσεις πιο λίγα,μακροπρόθεσμα θα σου βγει -ev από τις επιπλέον μάρκες που θα πάρεις με το all in ,.ισως εχεις δικιο..στις αναλυσεις ποτε δν τα πηγαινα καλα απο την αλλη μου εχει κολλησει οτι ο αλλος trapαρει με σετ και παει να παρει max value αφου βλεπει 2 βαρελια και αρα μαλλον δυναμη και παει να το παιξει γαιδουροbetας.... δεν σου φαινεται πολυ donkοειδες το bet 2/3 pot απο μπροστα για μπλοφα στο river? η ειναι τρομερα ασχετος η παει για καλο value Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 ο μέσος αντίπαλος αν θέλει να πάρει value με set θα το κάνει στο flop μετά το πολύ μικρό bet ,αλλιώς σίγουρα στο turn που με το 2κ βετ δεν φεύγουμε και πολύ εύκολα.Γενικά πάντως σε τέτοια spots θα πρέπει να τα εκμεταλεύεσαι στο max . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
greggr Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 bet flop 800-900,bet turn 1800,all in river .έχει στο range του χίλια δύο hands που είμαστε μπροστά .επίσης σε αυτά τα stakes οι παίκτες αδυνατούν να καταλάβουν την αξία του χεριού τους και ίσως σε αυτό το river να προσπαθεί να πάει value με χειρότερα από τα top2 μας.Συμφωνω ακριβώς και εγώ. Το check back στο turn θα το έκανα σε πιο ακριβό tour σε πιό καλό παίχτη. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαρτίου, 2012 ..ακομα και χωρις manager αν εισαι, πως επαιζε ως εκεινη την ωρα κλπ..Ήμουνα λίγα χέρια εκείνη τη στιγμή στο τραπέζι. Πάντως γενικά το τραπέζι δεν ήταν loose . Χάνεις value με το απλό call στο river .για να το καταλάβεις καλύτερα,tis φορές που θα κανείς call και θα χάσεις πιο λίγα,μακροπρόθεσμα θα σου βγει -ev από τις επιπλέον μάρκες που θα πάρεις με το all in ,.Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό τόσο πολύ σε τουρνουά. Νομίζω στα τουρνουά οι μεμονωμένες "σωστές" αποφάσεις είναι αυτές που κρίνουν πολλά και όχι αυτές που είναι "σωστές" με την έννοια του +ev. Ίσως λέω και βλακείες αλλά θα προσπαθήσω να το εξηγήσω. Καταρχάς στα τουρνουά επειδή υπάρχει αλλαγή τραπεζιών, αύξηση blinds , και στην ουσία είναι ένας αγώνας δρόμου κάπως, το "μακροπρόθεσμο" παίξιμο δε νομίζω ότι είναι σωστός τρόπος σκέψεις. Το pot εκείνη την στιγμή σου δίνει "chips" και όχι λεφτά. Να φέρω ένα παράδειγμα για να μην γίνομαι κουραστικός και βγαίνω και πολύ εκτός θέματος. (αν και είναι ένα θέμα που θα ήθελα να το συζητήσω γιατί με απασχολεί και όντας αρχάριος θα ήθελα να με βοηθήσει η κοινότητα.) Τέσπα πχ. πιθανότητες για set στο flop 1/7 . Όλοι λένε κάνε set mining στα χαμηλά levels και όταν πιάσεις το σετ πήγαινε για max value για να βγάλεις κέρδος από τις υποτιθέμενες 6 άλλες που θα χάσεις. ΟΚ. Συμφωνώ και αυτό κάνω κιόλας. Αλλά τι γίνεται τώρα. Σε ένα cash αυτή η λογική ισχύει και δουλεύει άψογα. (δεν παίζω cash αλλά έτσι έχω καταλάβει) Στο τουρνουά όμως παίζει ένα πρόβλημα. Το 1/7 σταματάει να έχει αξία γιατί πολύ απλά στηρίζεται στο γεγονός ότι τα χέρια που θα παίξεις τείνουν στο άπειρο. Cash μπορείς να παίξεις άπειρα "τρόπος του λέγειν" και αυτό να εφαρμοστεί όντως. Αλλά στο τουρνουά δεν είναι έτσι. Τα χαμηλά blinds στο ιντερνετ κρατάνε 30λεπτό πάνω κάτω. Κατά μέσο όρο από παρατήρηση μου θα πιάσεις 2-3 φορές ζευγάρια. Δεν μπορείς να στηριχτείς σε κάτι τόσο μακροπρόθεσμο. Η απόφαση σου πρέπει να αφορά μόνο την τότε κατάσταση γιατί τον να χάσεις μάρκες ή να κερδίσεις μάρκες σε ένα pot δε σου αποφέρει άμεσο κέρδος ούτε ζημία. Απλά είναι άλλη μια κίνηση στον αγώνα δρόμου. Βασικά έγινα πολύ κουραστικός νομίζω και ίσως να συζητηθεί αυτή μου η παρένθεση σε άλλο χρόνο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Ναι μπορείς να ανοίξεις ένα άλλο θέμα με αυτού του είδους τις απορίες αν δε θες να βγει το thread για το χέρι σου εκτός θέματος. Μια σύντομη απάντηση που θα δώσω εδώ είναι ότι θεωρείς ότι αυτό το συγκεκριμένο "30λεπτο" των αρχικών σταδίων άπειρο όσο και τον αριθμό χεριών στα cash games (αν και είναι αισθητά μικρότερο, μπορείς να έχεις τέτοιο volume που να έρθει περίπου στα ίσα του). Αυτό που δε στρώνει με τίποτα είναι το variance των late stages σε μεγάλα MTT. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 @ dmelissourgos ΟΚ ευχαριστώ. Σε άλλο θέμα.. ούτε εγώ ήθελα να αναλωθώ. Η γνώμη σου για το χέρι?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου drawace .δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου drawace .δεν το είχα σκεφτεί έτσι.Αφού σου είπε ότι είναι αρχάριος, γιατί πρέπει να τον δουλέψεις με αυτό εδώ το comment; Αν ήταν κανένας εξυπνάκιας που το έπαιζε poker master οκ, αλλά τώρα τι άλλο θες να σου πει για να μη τον trollareis; Ώρες ώρες δε σε καταλαβαίνω, μια χαρά είπες τη γνώμη σου για το χέρι, τον βοήθησες με ωραίο τρόπο κτλ και μετά τον κοροϊδεύεις. Γιατί; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 ας μην ξεφύγει το thread .ας κρατήσει την απάντηση μου και ως εκεί. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαρτίου, 2012 @Drowace Θα έκανα μεγαλύτερο bet στο flop (γύρω στα 900) και 2/3 pot στο turn όπως έκανες κι εσύ. Στο river το αν θα έκανα call ή raise εξαρτάται από τον κάθε αντίπαλο. Σε αυτά τα χαμηλά buy in τείνω προς το raise. Ο συγκεκριμένος είναι κερδισμένος ή χαμένος παίχτης; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Γενικώς από ότι βλέπω έχει Roi - 40% οπότε χαμένος. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Τότε μάλλον κάνω raise για value. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 είσαι σίγουρος? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Όχι. Αυτό σημαίνει η λέξη "μάλλον" που χρησιμοποίησα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Toympas Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Μονοδολαρο event ....... btn vs blind .......top two pairs .....-40%roi .....fold ?????Δεν νομίζω Πολλυ περισσότερα τα χέρια που κερδίζουμε από αυτά που χάνουμε και το just call πολλυ tight μου φενεται αλλά ας είναι και έτσι .....τουλάχιστον just call και άμα έχει σεττάρει GG και πάμε παρακάτω φίλε μου. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2012 Οκ ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Τελικά για την ιστορία έκανα call και είχε set 3άρια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Οκ ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Τελικά για την ιστορία έκανα call και είχε set 3άρια.ενταξει με ευχαριστειτε για τη θεικη μου αναλυση και μαντικη ικανοτητα αργοτερα...δεν θελω τιμες και τετοια μην επιμενετε!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Drowace Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 ΧΑ ΧΑ εν το μεταξύ διάβασα το σχόλιο σου στην αρχή και σκέφτηκα "πω πω καλά πρέπει να είμαι πολύ άσχετος και το χέρι μια βλακεία αφού τα βρήκε όλα έτσι για πλάκα" χαχα μόνο από πια χώρα ήτανε ο αντίπαλος δεν κατάλαβες!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tzatzikis4 Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2012 ΧΑ ΧΑ εν το μεταξύ διάβασα το σχόλιο σου στην αρχή και σκέφτηκα "πω πω καλά πρέπει να είμαι πολύ άσχετος και το χέρι μια βλακεία αφού τα βρήκε όλα έτσι για πλάκα" χαχα μόνο από πια χώρα ήτανε ο αντίπαλος δεν κατάλαβες!!! αυτο το καταλαβα πριν καν αναλυσω το χερι αλλα δεν θελω να μπαινω σε λεπτομερειες και να δειξω τις τρομερες ειναι η αληθεια γνωσεις μου...το θετικο ειναι οτι χαριν της μετριοφροσυνης μου παταω στο εδαφος και δν εχουν παρει τα μυαλα μου αερα.... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts