Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Pokerstars and Winrate

Mar0cR3am

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω μια ερώτηση. Είχα συνδρομή στο Pokertableratings.com. Πλέον όμως με το ban που έφαγε από το Pokerstars το έκοψα, μιας και μου είναι εντελώς άχρηστο (παίζω ακόμη μόνο στο Pokerstars). Το παιχνίδι που παίζω είναι Cash HU NLHE 0.25/0.50 & 0.50/1.0 (ακόμη όχι πολύ).

Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι η εξής. Πλέον δε μπορώ να δω το winrate μου στο PTR. Υπάρχει κάποιο άλλο site που προσφέρει παρόμοια υπηρεσία? Με ενδιαφέρει να ξέρω το winrate μου κυρίως. Αλλιώς πως μπορώ να το βρώ? Μόλις πριν 10 μέρες δοκίμασα το Holdem Manager 2 με αποτέλεσμα να μην έχω πολλά hands στη βάση μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομιζω οτι μπορεις να επιλέξεις στο PTR αν θέλεις να φαίνεται ο λογαριασμός σου, αν και δεν είμαι σίγουρος . Ακόμα μπορείς να ζητήσεις από την pokerstars να σου στείλει όλα τα χέρια που έχεις παίξει με ένα email . Απλά θα σου πάρει χρόνο να τα περάσεις στο ΗΜ2 και θα σου στείλουν σε 5-10 email , ανάλογα πόσα χέρια έχεις παίξει.

Kαλή η ιδέα σου, δεν το είχα σκεφτεί να ζητήσω όλο το ιστορικό από το Pokerstars. Oσον αφορά το PTR αυτό δεν ισχύει ακόμα, έχει απλά συζητηθεί ως ιδέα. Τουλάχιστον μέσα στο site δεν υπάρχει πουθενά αυτό το option. Thanks for the idea Alex!