Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

τι κανουμε εδω?

tzatzikis4

Recommended Posts

ας ποσταρω κ εγω το 1ο μου χερι εδω κ ελπιζω να παρω οσο το δυνατον περισσοτερες και εμπεριστατωμενες αποψεις.. ευχαριστω εκ των προτερων..λοιπον εχουμε και λεμε πρωτο μου live τουρνουα σε καζινο 220 ευρω buy in τουρμπιλα με 30λεπτα blinds και 10Κ αρχικα.ωστοσο λογω απειριας και του μεγαλου buy in σε σχεση με τα online φαινεται οτι παιζω πολυ σφιχτα ακομα και για τα δεδομενα μου..με 2 καλες πασες εχω ανεβει 21Κ με blinds 300/600 ante 50 κ ερχεται το παρακατω χερι..

bb εγω με Α9ο. ολοι fold ως το sb. να πω εδω οτι ο τυπος εχει 100% open raise απο hijack ως button(χωρις υπερβολη). κανει raise λοιπον(δν το περιμενα lol!!) 1650 και callαρω.

flop A Q 6-2 καρα.cbet αυτος 1500 κ απο δω μαλλον αρχιζουν τα δυσκολα..φλαταρω γτ ενας τετοιος aggro παικτης κανει το cbet με any2 αρα με raise μου (λογικα) θα φυγει οποτε χανω value(αλλη φορα μαλλον θα shovαρω μ αυτα π γινονται λολ)..

turn 3(οχι καρω) και μπαινει all in απο μπροστα 17Κ ακριβως ιδιο στακ μ εμενα...αποψεις για το line ως εδω? τι κανουμε στο all in του στο turn?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γι' αυτό φροντίζουμε preflop για να αποφύγουμε παρόμοιες καταστάσεις ,τώρα πολλές πληροφορίες δεν δίνεις για itm lists και τα σχετικά αλλά ένας τέτοιος παίχτης και με Kd θα το έκανε αυτό.

Οπότε παρά το τραγικό play preflop εγώ call θα έκανα μάλλον.

Γι' αυτό φροντίζουμε preflop για να αποφύγουμε παρόμοιες καταστάσεις ,τώρα πολλές πληροφορίες δεν δίνεις για itm lists και τα σχετικά αλλά ένας τέτοιος παίχτης και με Kd θα το έκανε αυτό.

Οπότε παρά το τραγικό play preflop εγώ call θα έκανα μάλλον.

συμφωνω για preflop..προσωπικα την ωρα του hand σκεφτηκα 3bet αλλα επειδη ο συγκεκριμενος δν ειχε fold pre,το Α9ο δν παιζει καλα postflop με τοσα blinds κ απ την αλλη δν ηθελα να ρισκαρω ολο το τουρ μ ενα τετοιο χερι pre εκανα just call

3Bet pre σίγουρα.

Με call pre θα 3betαρα το flop.

Αν πάει το χέρι as played: Το shove του στο turn μου μυρίζει multi draw σαν Α5 ή Α4 καρώ. Δύσκολη απόφαση, έχεις και live tells αλλά μάλλον call θα έκανα.

Raise preflop.

As played raise flop.

As played είναι villain dependant, αλλά μάλλον κάνω fold.

Με τα flat call παντού παίζεις στα τυφλά όλο το hand και δε θα έβαζα όλο μου το stack στο turn μαντεύοντας.

3Bet pre σίγουρα.

Με call pre θα 3betαρα το flop.

Αν πάει το χέρι as played: Το shove του στο turn μου μυρίζει multi draw σαν Α5 ή Α4 καρώ. Δύσκολη απόφαση, έχεις και live tells αλλά μάλλον call θα έκανα.

just 3bet κ οχι shove λες pre δηλαδη?

με 3bet flop δν χανουμε value?

Εφοσον 8εωρουμε οτι ειμαστε μπροστα απ το range του μεχρι το flop, στο turn μας τα γυρναει ειτε με αερα-fd ειτε με 33/Α3, οποτε παιρνω το call για ηρεμο και εμπειρο καρφωμα.

Δεν πιστευω οτι σε αυτο το spot θα ρισκαρε το τουρνου με Κd η οποιοδηποτε flush draw τελοσπαντων. Στο φλοπ πιστευεις οτι εισαι μπροστα αλλα γιατι προβληματιζεσαι στο turn? Πιο blank απο το 3 δεν υπαρχει! Παρολαυτα πιστευω οτι ναι μεν ησουν μπροστα στο φλοπ αλλα το 3 τον βοηθησε σε καποιο draw h 2pairs maybe???(ειπες οτι τον βαζουμε σε 100% range..) και shovare to make it look like a bluff!

Ουτε σου δινει pot odds για το call και επειδη τον εχει στα δεξια μπορεις να τον κερδισεις σε καλυτερο spot! Και την επομενη φορα που θα σε εχει HU θα παιξει με τον ιδιο τροπο ολες του τις μπλοφες imo

63ο for the nuts κυριοι... στο φλοπ ημουν σιγουρος πως ειμαι μπροστα, στο turn το 3 δν μ φανηκε scary obv και εκανα call για Q π ηθελε να με διωξει, combo hand η Α μικρο..τλκ gg..αρκετα καλο καρφωμα παντως με δεδομενο οτι μπορουσα να παω απλα πασο αλλα με φαγουριζε με το συγκεκριμενο λολ

ΔΠιο blank απο το 3 δεν υπαρχει! Παρολαυτα πιστευω οτι ναι μεν ησουν μπροστα στο φλοπ αλλα το 3 τον βοηθησε σε καποιο draw h 2pairs maybe???(ολες του τις

Έλεος με τα ελληνικα φόρουμ.

Συμφωνώ με greg . Std 3bet pre από το οποίο ήταν και ξεκίνησε λάθος η παρτίδα. Αφού παίζεις με scared money λογικά δεν μπόρεσες να κάνεις το raise στο φλοπ ενώ ήξερες ότι ήταν η σωστή κίνηση όπως ήξερες και για preflop. Και εγώ δεδομένου ότι δεν έχω συνηθίσει να παίζω τέτοια buy in το ίδιο παθητικά θα κινούμουν οπότε dont worry. Με λίγη εμπειρία σε live tours θα παίζεις πιο ψύχραιμα

Για ακόμη μια φορά δεν έχω διαβάσει το κανένα άλλο post παρά μόνο το αρχικό και πάνω σε αυτό λέω τη γνώμη μου:

Όσον αφορά το χέρι θεωρώ ότι με παίκτες σαν αυτόν στη μάχη των blinds το Α9 είναι 3bet και μάλιστα με σκοπό το induce και call σε all in ..Ναι είναι πολλά τα blinds ωστόσο το range του το κερδίζουμε και δεδομένου ότι είναι και turbo το tour πρέπει να παίξουμε λίγο fast και δεν είναι για να αφήνεις τέτοια spot .. Από εκεί και πέρα όπως παίχτηκε το χέρι για μένα είναι fold στο turn μόνο και μόνο γιατί πολύ απλά μου φαίνεται εντελώς κουτό να μπλοφάρει με ένα τέτοιο ποντάρισμα.. Θα μπορούσε να μην βάλει τον εαυτό του σε κίνδυνο να αποκλειστεί και να πετύχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.. Αν πάλι είχε κάποιο draw νομίζω πως θα πήγαινε για c / r αν ήθελε να κάνει semi bluff Και δεν θα τα κούμπωνε από μόνος του από μπροστά.. Αφού λες ότι έχεις και πολύ σφιχτό image εγώ πιστεύω πως σε έχει βάλει σε κάποιον άσο και δεδομένου του υπερεπιθετικού δικού του image προσπαθεί να πάρει max value από αυτό θέλοντας το ποντάρισμα του να φανεί μπλόφα..Για μένα ο παίκτης εκεί κρατάει η σετάκι η δύο ζευγάρια είτε flopata είτε turnata ... Αυτά..