Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αντώνη, εμενα μαρεσει πολυ το 5-card draw. Ειμαι μεσα για ενα τουρνουα για το χαβαλε.

Αποσο ξερω προσφερεται στο Pokerstars και στην Ongame. Μεχρι $20 buyin πιστευω οτι ειναι καλα. Δεν ξερω απλως κατα ποσο θα μαζευτουμε αρκετοι...

Μεχρι στιγμης ειμαστε 2 !!!!

Γενικως ειναι καλο να διοργανωνουμε τετοια μικρα τουρνουα με παιχνιδια διαφορετικα του Texas Hold'em... :D

Δημοσίευση

Και εγώ είμαι μέσα ετσι κι αλλιώς, γιατί είμαι poker junky! Δεν το ξέρω πολύ καλά αλλά θα το παλέψω..

Θέμη άρχισα να παίζω και κάποια sit n go με λεφτά Omaha hi-low!

Στο πρώτο ένα των $6 στο Party Poker, δεν πρόσεξα ότι ήταν fl και πέρασα ένα εφιαλτικό μισάωρο..

Να μη φεύγουν με τίποτα αν δεν βλέπαν river.. Μου σπάσαν flush από flop, φουλ απο φλοπ με καλύτερο φουλ.. Τρελάθηκα με το min raise..

Ένοιωθα σα να μουνα μπροστά από μια βιτρίνα με γλυκά, να απλώνω το χέρι να τ'αρπάξω και να εξαφανίζονται! Όπως τα pot μου καλή ώρα! :laugh:

Απορώ πως το αντέχουν το fl.. Σου γυρίζει τα μυαλά!

Οπότε ειμαι μέσα και σε omaha hi-low τουρνουά.. :)

Δημοσίευση

Themis έγραψε:

Αψογα,ειμαστε 4. Νομιζω οτι χρειαζονται τουλαχιστο ακομα 6 για ενα ωραιο sit and go!

sto 5 card draw ta trapezia exoune 5 y 6 paixtes themi oxi 10 ama broume 10 paixtes tha paiksume 2 trapezia tha miliso me to stars na doume ama mporo na knao private ekei se 5 card draw giati tora mono mporo na kano se omaha kai nlhe kai fl pu oute kan thelo na to blepo pio axristo paixnidi den yparxeipoly eknevristiko :cheer: