onasis16 Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιανουαρίου, 2008 tha ithela na matho posa melh tou poekrland pezoune 5 card draw kai pia limits kai se poies aithouses gia na doume ama mporoume na diorganosoume ena tornoua 5 card draw gia olous pou agapame to paixnidi aftoantwnhs Παράθεση
Themis Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2008 Αντώνη, εμενα μαρεσει πολυ το 5-card draw. Ειμαι μεσα για ενα τουρνουα για το χαβαλε. Αποσο ξερω προσφερεται στο Pokerstars και στην Ongame. Μεχρι $20 buyin πιστευω οτι ειναι καλα. Δεν ξερω απλως κατα ποσο θα μαζευτουμε αρκετοι...Μεχρι στιγμης ειμαστε 2 !!!!Γενικως ειναι καλο να διοργανωνουμε τετοια μικρα τουρνουα με παιχνιδια διαφορετικα του Texas Hold'em... Παράθεση
zorbasovoudas Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2008 Με ενδιαφέρει και εμένα το 5-card draw pot limit.Αυτό έπαιζα από μικρός στα καφενεία.Είμαι και εγώ μέσα για ένα τέτοιο τουρνουά. Παράθεση
comtrex05 Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2008 Σας καλησπεριζω και τους 2 και θα ηθελα απλα να σας πω οτι ενδιαφερομαι και γω για το εν λογω "παιχνιδακι"...οποτε ειμαστε ηδη 3!!! :2c :3c Παράθεση
Themis Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2008 Αψογα,ειμαστε 4. Νομιζω οτι χρειαζονται τουλαχιστο ακομα 6 για ενα ωραιο sit and go! Παράθεση
Silencio Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2008 Και εγώ είμαι μέσα ετσι κι αλλιώς, γιατί είμαι poker junky! Δεν το ξέρω πολύ καλά αλλά θα το παλέψω..Θέμη άρχισα να παίζω και κάποια sit n go με λεφτά Omaha hi-low!Στο πρώτο ένα των $6 στο Party Poker, δεν πρόσεξα ότι ήταν fl και πέρασα ένα εφιαλτικό μισάωρο..Να μη φεύγουν με τίποτα αν δεν βλέπαν river.. Μου σπάσαν flush από flop, φουλ απο φλοπ με καλύτερο φουλ.. Τρελάθηκα με το min raise..Ένοιωθα σα να μουνα μπροστά από μια βιτρίνα με γλυκά, να απλώνω το χέρι να τ'αρπάξω και να εξαφανίζονται! Όπως τα pot μου καλή ώρα! :laugh: Απορώ πως το αντέχουν το fl.. Σου γυρίζει τα μυαλά!Οπότε ειμαι μέσα και σε omaha hi-low τουρνουά.. Παράθεση
onasis16 Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιανουαρίου, 2008 Themis έγραψε:Αψογα,ειμαστε 4. Νομιζω οτι χρειαζονται τουλαχιστο ακομα 6 για ενα ωραιο sit and go!sto 5 card draw ta trapezia exoune 5 y 6 paixtes themi oxi 10 ama broume 10 paixtes tha paiksume 2 trapezia tha miliso me to stars na doume ama mporo na knao private ekei se 5 card draw giati tora mono mporo na kano se omaha kai nlhe kai fl pu oute kan thelo na to blepo pio axristo paixnidi den yparxeipoly eknevristiko :cheer: Παράθεση
Recommended Posts