beerovios Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2012 Γεια σας, ειμαι καινουριος στο φορουμ οποτε αν εχω βαλει το topic σε λαθος μερος σορρυ.Θα με ενδιεφερε πολυ να εργαστω σε καποιο καζινο στο μελλον (ακομα ειμαι μικρος (19) ) αφου πρωτα εκπαιδευτω σε καποια σχολη και θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια τετοια σχολη στην Ελλαδα και που και αν γενικα εχει δουλεια ο τομεας.. δηλαδη θα βγω απο τη σχολη και απλα θα εχω ενα χαρτι στο χερι ή θα βρω ευκολα καποιο μερος να εργαστω?thnx απο τωρα για τις απαντησεις. Παράθεση
tsiou_tsiou Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2012 μόνο με μέσων φίλε μου . είναι kapoia επαγγέλματα στην Ελλαδα pou είναι "κλειστα" Παράθεση
stikis Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2012 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2012 Από ότι ξέρω τέτοιου είδους σχολή στην Ελλάδα δεν υπάρχει.. Ζητάς δουλειά από το καζίνο σε παίρνει και σε εκπαιδεύει... Αλλά από ότι ξέρω τα καζίνο κάνουν περικοπές τώρα οπότε.. Παράθεση
beerovios Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2012 αα κατάλαβα..... αρα απλα θα μοιραζω οταν παιζουμε με την παρεα απ ότι φαινεται κλασσική Ελλαδα... δεν εχουμε τίποτα και για να δουλεψεις θέλεις μέσο. nice! Παράθεση
Recommended Posts