Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Σειρά βίντεο Kαματάκη multitabling ΝL 5/10 και 10/20 - Μέρος 1/6

Recommended Posts

** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Σειρά βίντεο Kαματάκη multitabling ΝL 5/10 και 10/20 - Μέρος 1/6 **

Για καλύτερη λήψη, κάνετε δεξί κλικ επάνω στο βίντεο κι επιλέξτε:

Ζουμ > Πλήρη Οθόνη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aπό αύριο θα είναι ενεργό ένα link με το οποίο οι φίλοι που διαθέτουν υψηλές ταχύτητες για downloading θα μπορούν να κατεβάσουν και να αποθηκεύσουν τα video σε υψηλή ανάλυση ώστε να τα παρακολουθήσουν στην μεγαλύτερη ευκρίνεια, όπως ακριβώς δηλαδή αν βρίσκονταν μπροστά στην οθόνη του Ήλιου.

Λέμε από αύριο γιατί ο Σταύρος δούλεψε για σήμερα μπροστά στο PC από τις 9 το πρωί και χρειάζεται κάποια ξεκούραση (έχουμε και το Championship μπροστά μας σε λίγες μέρες). Του έχω βάλει όμως αφύπνιση, πρωί πρωί, lol:laugh: :laugh: :laugh:

Eντάξει boss, λίγο πλακίτσα κάναμε, θα σε ξυπνήσω κατά τις 10.:laugh:

Πολύ καλή προσπάθεια!

Χαίρομαι ιδιαίτερα που αποδεδειγμένα καλοί Έλληνες παίκτες μπαίνουν στη διαδικασία να μοιραστούν μέρος της γνώσης τους, να παρουσιάσουν την οπτική τους για το παιχνίδι και πιθανόν να εμπνεύσουν τρίτους για βελτίωση και εξέλιξη.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στον Ήλιο Καματάκη, απλά το video του αποτελεί αφορμή..

Ας πω όμως πρώτα τι δεν μου άρεσε για να μην θεωρηθεί ότι αυτό μου έμεινε αναφέροντας το στo τέλος..

Τα 3 τελευταία λεπτά ήταν απλά περιτά. Δεν αναλύθηκε κανένα χέρι και απλά ακούγαμε μια τηλεφωνική συνομιλία πασπαλισμένη με φιλοφρονήσεις και αυτοθαυμασμό..

Έχω δει ξένα video όπου το delivery boy χτυπάει το κουδούνι φέρνοντας την παραγγελία..

Δεν ταιριάζει με το επίπεδο του παιχνιδιού σου, ένας τέτοιος ερασιτεχνισμός γιαυτό το αναφέρω..

Από κει και πέρα τώρα, παρακολούθησα με πολύ ενδιαφέρον τα τραπέζια και την ανάλυση που συνόδευε το παίξιμο.. Καλά reads, στιβαρό και με αυτοπεποίθηση παιχνίδι, οξύνεια και αποτελεσματικότητα..

Συνεχή χρησιμοποίηση του position, επιθετικότητα, εύκολα fold όταν ένοιωθες ότι έπρεπε να εγκαταλείψεις το pot και 2-3 εντυπωσιακές ακτινογραφίες των αντιπάλων..

Βρίσκω εξαιρετική την ιδέα της προσθήκης αυτής της ενότητας, όπως και οποιοδήποτε poker video με real time ανάλυση. Holdem και για σένα το λέω, περιμένουμε κι άλλα.. MannerBoy εσύ; :)

Θεωρώ πολύ μεγάλη βοήθεια και σπουδαίο μάθημα, την ευκαιρία να μπαίνεις στο μυαλό καλών παικτών την στιγμή των αποφάσεων..

Περιμένουμε πολλά ακόμη!

Thanks..

υ.γ Με F9 κλείνει το Camtasia.. :)

Από ότι είδα στο πρώτο βίντεο,παίζει ένα πολύ απλό παιχνίδι που όμως είναι πολύ έξυπνο.Βέβαια οι γνώσεις που έχει ο παίκτης αυτός έχουν λίγοι.Κάθε μέτριος παίκτης μπορεί παρακολουθώντας με προσοχή τα βίντεο αυτά να εξελιχθεί σε καλό έως πολύ καλό παίκτη.Φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν επηρεάζεται ψυχολογικά κάνοντας απλώς το παιχνίδι του, με αυτοσυγκέντρωση.Συγχαρητήρια .

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΤΕΑΜ ΤΟΥ POKERLAND ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.

Στέφανε, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, αλλά τα μπράβο και τα ευχαριστώ τα χρωστάμε στον Ήλιο που κάθισε κι έφτιαξε τόσες ώρες βίντεο.

Εγώ απλά πήρα το υλικό και το πέρασα στο πρόγραμα.. (piece of cake που λένε, ασχετα αν τα έκανα τελικά λίγο μούσκεμα με το πρώτο βίντεο..)

Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις multi-table και να εξηγείς παράλληλα... Πιστεύω ότι όλοι όσοι παρακολουθήσουν τα βίντεο θα πρέπει να ευχαριστήσουν όχι εμάς αλλά τον ίδιο τον Καματάκη που τα έφτιαξε.

Silencio

στα τελευταία 3 λεπτά (που ακούγεται ο Ήλιος να συζητά με τον Σταύρο, όχι στο τηλ) μίλαγε off air. Είναι φανερό ότι δεν απευθύνεται στον θεατή εκείνα τα 3 λεπτά και δε γνώριζε ότι θα έβγαινε αμοντάριστο. Θα γίνει κάποιο μοντάζ όμως και θα κοπούν αυτά τα 3 λεπτά, αν και προσωπικά δεν τα βρήκα ενοχλητικά.

Όλοι μας έχουμε μια έπαρση μετά από κερδισμένα sessions και όταν μιλάμε σε φίλους. "Ψάρια", "Donkeys", ο Θέμης χρησιμοποιεί μια πολύ αστεία έκφραση όταν κερδίζει που πάντα με κάνει να γελάω: "Τους ΓΛΙΟΥΜΠΟΥΣ!" Xaxaxa.

Ο Ήλιος σε αυτά τα 3 λεπτά μιλούσε off air. Σε όλο το υπόλοιπο video και στα επόμενα που θα ανέβουν σιγά σιγά και μιλάει on air νομίζω ότι κάνει πολύ σοβαρή δουλειά.

Baskont

γιαυτό το ανέφερα στην αρχή για να μην θεωρηθεί ότι είναι το στοιχείο που κυριαρχεί στο video..

Αφού σε αυτά 3 λεπτά υπάρχει μια off air συνομιλία που δεν απευθύνεται στον θεατή και δεν αναλύει το παιχνίδι, θεώρησα ότι ήταν περιττά και δεν έπρεπε να συμπεριληφθούν, κάτι που ουσιαστικά σε βρίσκει σύμφωνο..

Η παρατήρηση μου είχε να κάνει με την αισθητική πλευρά του θέματος αν θέλεις και όχι με την παικτική αξία του Ήλιου -που την εκθειάζω- και την ουσιαστική βοήθεια που προσφέρουν τέτοια video -όπου συγχαίρω το Pokerland προφανώς και ευχαριστώ και τους 2..-

Το πως πανηγυρίζει ο καθείς τις κερδοφόρες sessions, προφανώς και είναι δικό του θέμα, αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα του video..

Δεν έχω δει ακόμα το 2ο.. Ανυπομονώ να δω πως χειρίζεται και πάλι τους ΓΛΙΟΥΜΠΟΥΣ! :)

Silencio έγραψε:

Ας πω όμως πρώτα τι δεν μου άρεσε... Τα 3 τελευταία λεπτά ήταν απλά περιτά. Δεν αναλύθηκε κανένα χέρι και απλά ακούγαμε μια τηλεφωνική συνομιλία πασπαλισμένη με φιλοφρονήσεις και αυτοθαυμασμό..

Επειδή μου αρέσει να αποδίδω "Τα του Καίσαρως, τω Καίσαρι", πρέπει να επανέλθω στο θέμα, μιας και γνωρίζοντας από κοντά στη Γευγελή τον Ήλιο Καματάκη, μπορώ πλέον να έχω μια πιο σφαιρική γνώμη..

Απορώ πως έχεις βγει η φήμη του αλλαζόνα και εριστικού παίκτη..

Καθίσαμε για αρκετές ώρες στα ίδια τραπέζια και ο Ήλιος ήταν από τις πιο συμπαθητικές φυσιογνωμίες, πάντα εύθυμος με ανεπτυγμενό χιούμορ, προσιτός και προσχαρής και φυσικά σπουδαίος παίκτης..

Έμαθα αρκετά θεωρώ από κάποια moves του και σκοπεύω να τα χρησιμοποιήσω εναντίον του την επόμενη φορά.. χιχι!

Δεν ξέρω.. Ήλιε αν εσύ έχεις καταλήξει πως διαδόθηκε αυτή η φήμη ή αν ήταν καθαρά table image, παρακαλώ να μας ενημερώσεις! :)

SE EFHARISTO GIA TA KALA SOU LOGIA.

HARIKA POU SE GNORISA KAI NOMIZO POS PERASAME POLI EFHARISTA.

OSO GIA TIS FIMES H ALITHIA INE POS SE CASH GAME IME PRAGMATI ERISTIKOS ALA H ALITHIA INE POS TO KANO GIATI ME VOITHAI POLI NA KANO TILT TON ANTIPALO.EXI NA KANI MONO ME TO HOLDEM.

ISOS KAI KAPIES DILOSIS MOU POU ITANE PERA GIA PERA ALITHINES GIA HANDS POU SIZITOUSAME...

TELOS PANTON.

NA ISE KALA KAI HARIKA KAI PALI.

• 2 months later...

Poly mou aresan ta video , to na vlepeis enan toso ikano paixti en drasei kai malista eksigwntas tis kiniseis tou einai an mi ti allo epoikodomitiko . O tropos pou paizei fainetai toso aplos kai omws exei toso vathos .. Ektimw ti douleia ayti kai eyxaristo poly ton SWEDENFISH (an kai to fish sto telos einai mallon paraplanitiko xD ) kathws kai to pokerland giayti tin megali prosfora . Skeftomai na ftiaksw kai dika mou video alla tha prepei prwta na anoiksei katallilo sector sto pokerland me name "kwmwdies" LOL