vkiller Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αυτό το χέρι το βάζω απλά ως δείγμα της ψυχολογίας που σου δημιουργεί ένα στημένο λογισμικό. Εδώ έχω nuts χρώμα στο τέρν και μετά το αλλ ινν του αντιπάλου σκέφτηκα να πάω πάσο!!!! Άρρωστο!! και μόνο που το σκέφτηκα ίσως είναι καιρός να σταματήσω το πόκερ. Ο λόγος της διαστροφικής μου σκέψης για πάσο εδώ? Μα φυσικά η προϊστορία αφού δεν θυμάμαι ποτέ ήταν η τελευταία φορά που κράτησαν τα nuts μου στα 3 αυτά χρόνια μετά από αλλ ινν αντιπάλου στο τέρν. Πραγματικά μας παραμορφωσαν τον τρόπο σκέψης και δεν πήραμε χαμπάρι!!!!!!!!!!!!!!!!!*** HOLE CARDS ***Dealt to MYspearGUN [Ad 2d]minjka11: folds religioved: folds RunLikeTrain: folds skratte: raises 200 to 300TerminatorPS: calls 3007uRo7: folds Sobizzle21: folds MYspearGUN: calls 250imhunty: folds *** FLOP *** [Kd 6d 9d]MYspearGUN: checks skratte: bets 500TerminatorPS: folds MYspearGUN: calls 500*** TURN *** [Kd 6d 9d] [7c]MYspearGUN: checks skratte: bets 1000MYspearGUN: raises 1000 to 2000skratte: raises 1000 to 3000MYspearGUN ?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Μα γιατί να κόψεις το poker; Είναι το πιο εύκολο πάσο με nuts που έχω δει. Το έχω κάνει άπειρες φορές, ώστε να κρατήσω το tournament life μου.P.S. Σοβαρά τώρα, εάν πραγματικά σου πέρασε από το μυαλό το fold, ναι, κόψε το poker σε έχει αρρωστήσει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 δεν μπορώ να πω πως σκέφτηκα το πάσο αλλά call έκανα κλαίγοντας . ήξερα την κατάληξη. Μάλιστα ήρθαν στο μυαλό μου στιγμές του μαϊου 2009 όταν μετά την άγρια κόντρα που άνοιξα μαζί τους το πρώτο πράγμα που έκαναν τότε ήταν να μου δίνουν nuts στο φλοπ για να χάνω σαδιστικά στο ρίβερ. (είχε γίνει πάνω από 20 φορές τότε--ορισμένα από μπλόφες runner runner ) εδώ βέβαια είχε σετ ο άνθρωπος και κέρδισε φυσιολογικά αλλά για μένα το ίδιο κάνει . ήξερα καλά τον δρόμο..*** FLOP *** [Kd 6d 9d]MYspearGUN: checks skratte: bets 500TerminatorPS: folds MYspearGUN: calls 500*** TURN *** [Kd 6d 9d] [7c]MYspearGUN: checks skratte: bets 1000MYspearGUN: raises 1000 to 2000skratte: raises 1000 to 3000MYspearGUN: calls 95 and is all-inUncalled bet (905) returned to skratte*** RIVER *** [Kd 6d 9d 7c] [7d]*** SHOW DOWN ***MYspearGUN: shows [Ad 2d] (a flush, Ace high)skratte: shows [9s 9c] (a full house, Nines full of Sevens)skratte collected 6370 from pot Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djalexlee Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Πρέπει να καταλάβεις οτι το μυαλλό λειτουργεί αμυντικά, και με βάση το ένστικτο της επιβίωσης καθορίζει τις αναμνήσεις σου. Εαν λοιπόν στις 10 φορές που έχεις βρεθεί ρέστα με nuts στο turn έχεις φάει 3 κρότους και 7 έχεις πάρει ρέστα απο χειρότερα φύλλα του αντιπάλου, οι αναμνήσεις γυρνάνε στα σημεία που ένιωσες πόνο... στα σημεία που δεν εξελίχτηκε οπως περίμενες η πάσα και αυτά θυμάσαι περισσότερο. Επειδή όμως σε αυτό το σημείο εσυ θυμάσαι την κηδεία δεν σημαίνει οτι είναι στανμταρ οτι θα τα χάσεις. Το στάνταρ είναι οτι τα αποτελέσματα και οι αναμνήσεις δεν παίζουν στην πάσα και δεν πρέπει να επιρεάζουν την σκέψη σου....Τώρα περι στημένου λογισμικου και πάσο ας κρατηθω... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 ((Τώρα περι στημένου λογισμικου και πάσο ας κρατηθω...))σεβαστή η κάθε άποψη. οποίος είναι έξω απ το χορο πολλα τραγούδια ξέρει..αναμενόμενο τα υπερασπιστικά σχόλια από όνομα STARSREGS .COM ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΉΜΑ ΤΟΥ σουπερνόβα ....οπότε ας κρατηθώ ....μια ερωτηση : απέλυσαν τον συνήγορο FUSTOUKI και προσέλαβαν νέο υπάλληλο ? η αηδίασε και παραιτήθηκε μόνος του?σημείωση : 3 πράγματα λαμβάνω υπόψιν σε κάθε παρτίδα και όχι αναμνήσεις και κουρουφεχαλλα: 1) τα μαθηματικά 2) το range του αντιπάλου 3) την ψυχολογία του αντιπάλου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Χαχα έλεος ρε vkiller. Ναι, του έδωσαν κέρδη και supernova status επειδή τους άρεσε το nickname του, όχι επειδή είναι καλός παίχτης και έπαιζε πολύ. Πώς το φαντάζεσαι να έγινε το deal; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 djalexleeπλάκα κάνω? δεν ξέρω καν πιος είναι. χεχεπες nick name να δω τα στατς του. djalexlee είναι? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djalexlee Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 τυχαίνει βλέπεις σε αντίθεση με κάπιους αλλους... κάπιοι να ποστάρουν με το nickname που παίζουν... για οτι πληροφορίες θές μιας και το ptr σταρς προφιλ είναι κάτω βρές σε ενα τελευταίο ποστ εστειλα image με τις τελευταίες 400κ πάσες μουhttp://pokerlandgr.com/forums/poker-sof ... 76#p109576 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 είσαι ένας καλός cash παίκτης σε δύσκολη πλατφόρμα λοιπών. και γω με το nickname που παίζω θέλω να ποστάρω.( MPOOKIS ) ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΆΡΕΣΕ Ο MPOOKIS εδώ και συνεχώς τον κάνουν ΒΑΝ !!!!!!ΣΕ ΑΛΛΆ μικρότερα site με ευκολότερους αντιπάλους και 30% rakeback έχεις δοκιμάσει? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djalexlee Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Εχω δοκιμάσει, πεφτει το $/hour μου γιατί στα μικρότερα σαιτ δεν είναι τοσο multitabling friendly το software τους. Περισσότερο rakeback έχω στο σταρς σαν supernova και πολύ περισσότερα τραπέζια, απλα το πεδίο των παιχτών είναι πιο δυνατο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mathew ace Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Ρε βασίλη μου σοβαρομιλας? Σοβαρέφτου ρε μλκ ενόμιζα ότι άλλαξες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 εσύ ξέρεις καλύτερα....μιλάμε για πολύ πιο δυνατό επίπεδο παικτών στα cash εκεί όμως... καμία σχέση με τα τουρναμεντς που τα petane Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LOUKAS34 Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 σε ποιες περιπτώσεις πας PASSO ΕΔΏ? σορρυ που ρωτάω είμαι ΦΎΣΗ.πόσο της % ήσουν μπροστά ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ksanthos3 Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 κόψτο το μαμημένο.....έλεος δλδ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dusan Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Σε δείγμα 350k hands από cash τους τελευταίους 9 μήνες είμαι περίπου 100 buy-ins κάτω από το all-in EV,ακριβώς πριν από αυτό μέσα στην περασμένη χρονιά κ σε δείγμα 200k hands ήμουν 60 buy-ins κάτω από το all-in EV.Επίσης το καλοκαίρι του 2010 είχα χάσει 35 buy-ins από το bankroll μου ενώ θεωρητικά έπρεπε να ημουν 15 buyins κερδισμένος.Βλέποντας τα στατιστικά μου από το 2009 που παίζω οργανωμένα online,μόνο την πρώτη χρονιά υπήρχαν μήνες που ήμουν πάνω από το Allin graph. (τα graphs τα έχω για όποιον ενδιαφέρεται) Υπήρχαν πολλές στιγμές που άρχισα να αναρωτιέμαι διάφορα για το αν το online poker είναι rigged ή semirigged αλλά ποτέ μου δν ήθελα να το πιστέψω,κυρίως γτ μετά θα έμπαινα σε λογικές που μόνο κακό θα μου έκαναν σαν παίκτη.Όποιος πιστεύει ότι τον κλέβουν κ όχι ότι μπορεί να είναι απλά σε μία περίοδο κακοτυχίας(έστω κ αν αυτή η περίοδος είναι 1Μ hands)τότε το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σταματήσει κ να μην ξαναπαίξει.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
OFI-SNAKES Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 ρε βασιλη αφου σε αλλα σαιτ μικρα εισαι κερδοφορος και νομιζεις οτι το σταρς σε κλεβει γιατι δεν σταματας να παιζεις εκει και να παιζεις μονο στα "τιμια" να βρεις την ησυχια σου? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
djalexlee Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Σε παρακαλώ κάνε ενα thread και ποστάρισε τα γραφήματα με τις διαφορες στο ev . Υπάρχει ένα σημαντικο bug στο holdemmanager που σου υπολογίζει λάθος το ev . Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Σε παρακαλώ κάνε ενα thread και ποστάρισε τα γραφήματα με τις διαφορες στο ev . Υπάρχει ένα σημαντικο bug στο holdemmanager που σου υπολογίζει λάθος το ev .στην αρχική σελίδα αυτού του ποστ ανέβασα 2 γραφικές παραστάσεις η μια με όλα τα τουρναμεντ hands στην πόκερ σταρς από το 2009 μέχρι τα τέλη 2011 ( περίπου 1400 τουρ) στην οποία φεναίται πως η γραμμή all ινν ev είναι συνεχώς από πάνω από την winnings γραμμή και ούτε καν πλησιάζουν οι 2 γραμμές για 2.5 ολόκληρα χρόνια!!! μέσα στον 1 μήνα freetrial που είχα το HM2 έπαιξα και 14000 χέρια cash έστω κουρασμένος ΣΕ ΆΛΛΟ ΜΙΚΡΌΤΕΡΟ site μετά της session μου απλά για να δω αν είναι δυνατόν να μην τέμνονται οι 2 γραμμές. και όντος τέμνονται σε πάνω απο30 σημεία απόλυτα φυσιολογικά !!! ΕΞΗΓΉΣΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΕ 20ΠΛΑΣΙΟ ΔΕΊΓΜΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΡΣ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΆΖΟΥΝ ΚΑΝ ΟΎΤΕ 1 ΦΟΡΆ? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Μα τι σχέση έχει το EV του cash από του tour; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
leomar Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2012 νομίζω ότι πρέπει να σε απασχολήσει περισσότερο ότι και πάνω από το ev να ησουν δεν θα κέρδιζες Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dusan Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2012 djalexlee αν αναφέρεσαι σε μένα δν χρησιμοποιώ holdemmanager αλλά το pokertracker3 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2012 νομίζω ότι πρέπει να σε απασχολήσει περισσότερο ότι και πάνω από το ev να ησουν δεν θα κέρδιζεςπλάκα κανείς ? αυτό δεν το ξέρει κανείς. όταν για 1400 τουρ σε αποκλείουν κόβοντας σου το δικαίωμα να συνεχίσεις στο τουρναμεντ με badbeat απλά το all inn ev θα είναι πάνω από το winning . όμως ακόμα και αν κερδιζόταν κάποιο αλλ ινν απλά θα ανέβαζες το στακκ σου οπότε από που και ως που σημαίνει πως δεν θα κερδίζα η θα κερδίζα? Κανείς δεν ξέρει τη θα γινόταν καθώς ο δρόμος για τα τελικά τραπέζια είναι μακρύς!!! αλλά το να σου στερούν το δικαίωμα να διεκδικείς αυτό που δικαιούσαι για 3 χρόνια με οργιώδη βιασμό της στατιστικής παρά είναι σαδιστικό!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vkiller Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2012 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2012 Μα τι σχέση έχει το EV του cash από του tour;σχέση έχει η μορφή των γραφικών παραστάσεων που είναι αδύνατο να μην τέμνονται είτε σε κας είτε σε τουρναμεντ σε τόσο μεγάλο δείγμα!!!!!! τώρα θα ανεβάσω και της λίγες παρτίδες cash που είχα παίξει τότε στην σταρς να δεις πως και κει μίλια μπροστά αλλ ινν EV και ούτε καν τέμνονται οι 2 γραμμές. Γιατί οι αλήτες δεν έκαναν διακρίσεις τουρνουά η μετρητά απλά με έσφαζαν και με σφάζουν!!!!!!!!!!!1 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stilos77gat Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2012 Μα τι σχέση έχει το EV του cash από του tour;σχέση έχει η μορφή των γραφικών παραστάσεων που είναι αδύνατο να μην τέμνονται είτε σε κας είτε σε τουρναμεντ σε τόσο μεγάλο δείγμα!!!!!! τώρα θα ανεβάσω και της λίγες παρτίδες cash που είχα παίξει τότε στην σταρς να δεις πως και κει μίλια μπροστά αλλ ινν EV και ούτε καν τέμνονται οι 2 γραμμές. Γιατί οι αλήτες δεν έκαναν διακρίσεις τουρνουά η μετρητά απλά με έσφαζαν και με σφάζουν!!!!!!!!!!!1Ρε vkiller μπας και εισαι βαλτος απο το fulltilt τωρα που θα ανοιξει παλι για να κλεψεις τους πελατες απο το ποκερσταρς? Παρεπιμπτοντως φιλε,πρεπει να εχεις μαζοχιστικες τασεις και κατα βαθος να το γουσταρεις,να σε φτιαχνει,για να παιζεις τρια χρονια σε ενα σαιτ που οπως λες σε μαμαει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dmelissourgos Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2012 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2012 Όχι ρε παίζει κάθε μέρα για να δει αν άρχισαν να τον συμπαθούν οι τύποι εκεί στα γραφεία της stars, αυτοί που κάθονται και checkaroun το pokerland για να δουν τι έχει γράψει ο vkiller. Αφού δουν πόσο τους έχει δυσφημίσει και πόσο κόσμο έχουν χάσει εξαιτίας του, κάνουν ένα συμβούλιο/διαγωνισμό για το ποιος θα βρει τον πιο σκληρό τρόπο να τον πετάξουν από το τουρνουά. Μετά, φυσικά, βάζουν στο τεράστιο videowall το hand history και λιώνουν στα γέλια με το replay. Normal πράγματα δηλαδή. Προφανώς ο vkiller την επόμενη μέρα πρέπει να ξαναδοκιμάσει μήπως άλλαξαν γνώμη και τον ευνοήσουν, και τους ξαναδίνει τα λεφτά που κέρδισε από την καλή ongame. Αλλά είναι Εβραίοι αυτοί και κρατάνε κακία, οπότε τον ξαναχαντακώνουν. Τόσο απλά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts