Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

live hand 1/1..ti kanoume sto river?

ole8

Recommended Posts

το παιχνίδι είναι 1 / 1 mixed ομάχα/holdem ..το χέρι είναι holdem κ υπάρχει straddle .. call το straddle όλο το τραπέζι(9 άτομα ) κ εγώ είμαι στο button με :3spade::4spade: .. call κ εγώ κ το straddle ανεβάζει στα 10 ..(γενικά tight παίχτης,πιτσιρικάς,δεν τον ξέρω καλά στο μόνο χέρι που τον είδα να παίζει πριν από αυτό squeezare από CO με :7heart::5heart: κ στο river έβγαλε straight flush )call όλο το τραπέζι (!) συπμληρονο κ γω κ τα blinds .. (στακκ δικό μου γύρο στα 350e κ του πιτσιρικά στα 400 -450 )

φλοπ

:Qspade::Qclub::Jspade:

check όλο το τραπέζι μέχρι εμένα στο button αποφασιζο να μην bettarw

turn :Tspade:

bettarei ο straddler 35e , πάσσο όλοι call εγώ ( ίσος εδώ είναι το λάθος μου απλά επειδή έπαιζα στακκαρισμεμος ήταν λίγο η φάση scared money -ξέρω λάθος μου- )

ρίβερ :Aclub:

check ο πιτσιρικάς bet εγώ 80e κ άμεσος μπαίνει all in .. η ερώτηση μου είναι ουσιαστικά μετά το αλλ ιν κερδίζουμε κάτι εκτός από την μπλόφα στο ρίβερ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλό θα ήταν να ξέραμε τη γνώμη έχει αυτός για σένα ....Αν πιστεύει δλδ ότι θα τν πληρώσεις με κάτι λιγότερο από κέντα..... Αν και βλέπω δύσκολο να valuebettarei έτσι κάποιον Κ ..Μπαστούνια έχεις τα μικρότερα .. Χάνεις από όλο το valuerange του ....

και άμα Θʹελε να μπλοφάρει βρίσκω βολικό τν Α εκεί για να συνεχίσει .... Άρα τ c / s εκεί 99 % είναι για βαλυε... Snap fold

fold pre το action γενικά δεν το σχολιάζω...........

callarei όλο τ τραπέζι πες ότι παίζουνε 7 άτομα περνεις 1 pros 7 για να μπεις απ τ button με 34s 350bbs deep ....

Αν κανείς εσύ fold pre ti να ς πω....

Easy fold pre ουσιαστικά δεν πας για τίποτα...Ακόμα και flush/straight να κανείς πάλι δεν νιώθεις τόσο καλά με το hand σου εκτός ελάχιστων εξερεσαίων...ακόμα πιο easy fold τ river...

Απο τη στιγμή που το παίζεις τοσο passive γτ ποντάρεις στο ρίβερ??να πάρεις 80 ευρω value στο ρίβερ απο τι?απο κέντα??απλούστατα το παιδί να σε βαλε σε Κ και να το πήγε ρεστα για να σε διώξει απο το κόλπο...αυτο ομως χωρις να ποντάρεις στο turn δν θα το μάθεις..βασικα απο το φλοπ ποντάρεις ωστε αμα υπάρχει Q να την απομονώσεις.το betting δίνει πληροφορίες πάντα..και σου δίνει έλεγχο του κόλπου.δημιούργησες ένα τερας που δεν μπόρεσες να το τιθασεύσεις..

ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΟ-ΚΑΛΛ ΝΑ ΔΕΙΣ TI ΈΧΕΙ..ΜΕ ΔΙΚΆ ΜΑΣ ΛΕΦΤΆ ΠΆΣΟ ΜΌΝΟ...ΤΟ ΒΕΤ ΣΟΥ ΣΤΟ ΡΙΒΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕ ΑΕΡΟΦΥΛΛΑ!

ΚΑΛ

Σύμφωνα με το προφίλ και τα πονταρίσματα του πιτσιρικά υπάρχει η περίπτωση να κρατούσε και Άσσους (φουλ του Α) και να τα shov-άρε για το χρώμα σου...ακραίο λιγάκι το σενάριο...αλλά όχι απίθανο...

Τελίκα θα πεις τι έγινε.. έκανες call ? έμαθες τι κρατούσε?

Απο τη στιγμή που το παίζεις τοσο passive γτ ποντάρεις στο ρίβερ??να πάρεις 80 ευρω value στο ρίβερ απο τι?απο κέντα??απλούστατα το παιδί να σε βαλε σε Κ και να το πήγε ρεστα για να σε διώξει απο το κόλπο...αυτο ομως χωρις να ποντάρεις στο turn δν θα το μάθεις..βασικα απο το φλοπ ποντάρεις ωστε αμα υπάρχει Q να την απομονώσεις.το betting δίνει πληροφορίες πάντα..και σου δίνει έλεγχο του κόλπου.δημιούργησες ένα τερας που δεν μπόρεσες να το τιθασεύσεις..

καταλαβαίνω το σκεπτικό σου να μην bettarw στο river απλά σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να πάρω value από έναν απλό Κ η από την Q αν την κρατούσε απτην αρχή..απλά το all in ήταν αυτό που δεν ήθελα να ακούσω....

Easy fold pre ουσιαστικά δεν πας για τίποτα...Ακόμα και flush/straight να κανείς πάλι δεν νιώθεις τόσο καλά με το hand σου εκτός ελάχιστων εξερεσαίω

παίρνω 9/1 να το πετάξω ?

Τελίκα θα πεις τι έγινε.. έκανες call ? έμαθες τι κρατούσε?

μετά από λίγο table talk το πέταξα και μου έδειξε έναν K

το λάθος μου ουσιαστικά δηαλδή είναι το απλό καλλ που κανβ στο turn ?

fold river,αλλα το προβλημα ξεκιναει preflop που δεν εχεις λογο να ασχοληθεις με ενα τετοιο φυλλο.μαλλον,το προβλημα ξεκιναει ακομα νωριτερα που πατε σε λεσχες να παιξετε με σκοπο το κερδος(αφου στακαρεσαι κιολας),αν πας for fun καλως,αλλα το rake 5%(υποτιθεται) uncapped δεν το κερδιζει κανεις.

Με τους παίχτες που πάνε σε λέσχες οχι απλα κερδίζεται αλλα αφηνεις και μπουρμπουαρ... :twisted: !το θέμα με τις λέσχες οτι πολλες φορες στο 1/1 δεν χρειαζεται το λογικο παίξιμο αλλα το πιο κερδοφόρο δυστυχως η ευτυχως..

ρε μάγκες τι λέμε τώρα όταν μπαίνει όλο το τραπέζι απλά κερδίζει ο πιο τυχερός δεν έχουν καμία σχέση οι ικανότητες του καθενός φλοπάρεις nuts κερδίζεις ειδάλως χάνεις,το θέμα είναι πόσες φορές θα είναι κάποιος τυχερός......οσo για το rake είναι κυμαινόμενο όσα πιάσει η χούφτα του dealer......

Με τους παίχτες που πάνε σε λέσχες οχι απλα κερδίζεται αλλα αφηνεις και μπουρμπουαρ... :twisted: !το θέμα με τις λέσχες οτι πολλες φορες στο 1/1 δεν χρειαζεται το λογικο παίξιμο αλλα το πιο κερδοφόρο δυστυχως η ευτυχως..

δεν κερδίζεται απλά τρεχεις καλα,μθηματικα αδυνατο να κερδιθει.και το πολυ να το κερδιζει ενας στους 25 με κατι σαν 4-5€/ωρα.αν με αυτα τα λεφτα(αν υποθεσουμε οτι εισαι εσυ ο ενας στους 25) αφηνεις και tips τι να σου πω.

βεβαια για να μαι ειλικρινης δεν με πειθεις οτι εισαι ο 1/25 με αυτα που εγραψες στο hand αυτο