pkr Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2008 Γεια χαρα παιδια!ειμαι αρκετα νεος στο ποκερ. ομως με ορεξη καθημερινη για ασχολια και εξασκηση στα εικονικα.παιζοντας στα limit τραπεζια (οπου εξασκησε πολυ καλυτερα απο no limit γιατι γινεται χαμος) βλεπω οτι οσο λιγοτεροι καθονται τοσο πιο καλα τα πηγαινω (προφανως λογο τεραστιας απειριας που εχω).Πιστευω ομως πως με σχετικη εξάσκηση καποιος σε lιmit τραπεζια χαμηλων blinds (0,15-0,30) μπορει να εξασκηθει καλυτερα. τι λετε γιαυτο?Και με ηρεμια στο παιχνιδι θα παιζεις πολλες παρτιδες μεχρι ισως να τα χασεις.Τι θα εκανε καλο σε εναν νεο σαν και εμενα και αλλους εκτος απο εξασκηση εικονικη?Διαβασμα και τι ακριβως? Δεχομαι συμβουλες!!!Ευχαριστω Παράθεση
genok Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2008 pkr έγραψε:Γεια χαρα παιδια!ειμαι αρκετα νεος στο ποκερ. ομως με ορεξη καθημερινη για ασχολια και εξασκηση στα εικονικα.παιζοντας στα limit τραπεζια (οπου εξασκησε πολυ καλυτερα απο no limit γιατι γινεται χαμος) βλεπω οτι οσο λιγοτεροι καθονται τοσο πιο καλα τα πηγαινω (προφανως λογο τεραστιας απειριας που εχω).Πιστευω ομως πως με σχετικη εξάσκηση καποιος σε lιmit τραπεζια χαμηλων blinds (0,15-0,30) μπορει να εξασκηθει καλυτερα. τι λετε γιαυτο?Και με ηρεμια στο παιχνιδι θα παιζεις πολλες παρτιδες μεχρι ισως να τα χασεις.Τι θα εκανε καλο σε εναν νεο σαν και εμενα και αλλους εκτος απο εξασκηση εικονικη?Διαβασμα και τι ακριβως? Δεχομαι συμβουλες!!!Ευχαριστω na mhn paizeis eikonika polles etaireies exoyn freeroll toyrnoya ekei na paizeis kai ama mpeis stis theseis kapoio poso pistwnetai ston logariasmo soyta freerolls einai dwrean toyrnoya Παράθεση
AEL 88 Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2008 Αν παίζεις στα practice, θα ξεχάσεις κι αυτά που ξέρεις.Επειδή είναι δωρεάν,κανένας δεν υπολογίζει τα πονταρίσματα και συνεπώς αν "μάθεις" μ'αυτό τον τρόπο τότε θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα για το παιχνίδι.Καλύτερα να μην παίζεις καθόλου παρά να παιζεις σ'αυτά τα τραπέζια... Παράθεση
pkr Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιανουαρίου, 2008 Κατ'αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια. genok πρωτον καταλαβα τι ειναι τα freerolls, αλλα δεν καταλαβα το κομματι που λες οτι αν μπω στις θεσεις καποιο ποσο πιστωνεται στον λογαριασμο μου. επικρατει ενας χαμος οντως στα εικονικα (ιδιως στα no limit). οποτε εξασκηση και παλι εξασκηση!!! Παράθεση
genok Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 pkr έγραψε:Κατ'αρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια. genok πρωτον καταλαβα τι ειναι τα freerolls, αλλα δεν καταλαβα το κομματι που λες οτι αν μπω στις θεσεις καποιο ποσο πιστωνεται στον λογαριασμο μου. επικρατει ενας χαμος οντως στα εικονικα (ιδιως στα no limit). οποτε εξασκηση και παλι εξασκηση!!!an p.x termatiseis 1os an paizeis sthn sportingbet tha pareis kapoy 20 eyrw an paizeis se ena allo poy dinei synolika 300$ kai termatiseis as poyme 50os kati psila metaksy 0.70-1 $ tha mpoyn ston logariasmo soy .sta freerolls einai polloi poy ta ypologizoyn kai allloi poy den ta ypologizoyn an paikseis prosektika mporei na xtiseis thn bankroll soy ek toy mh ontosgrapse merika site poy exoyn kala freerollunibet kathe deytera ellhniko toyrnoya me prize pool 200 eyrw plirwnei toys 3 prwtous 100-60-40 se ayto oloi paizoyn prosektika *www.t6poker.com kathe mera 1000$-500$-300$*www.pfgames.com kathe vrady 100 eyrw freeroll*www.asteriapoker.com kathe paraskeyh 200 eyrw mono gia ellhnes kai kathe deytera 200 eyrw gia oloys Παράθεση
pkr Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 Thnx genok.me katatopises plirws giati den gnwriza tin iparksi twn en logw toyrnoya.kai san eksaskisi tha einai poli kalo kai yparxei pithanotita (elaxisti logw apeirias alla yparxei) gia kati kalytero! Παράθεση
Chrispap Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 re si genok to elliniko freeroll sto asteria exei kwdiko mipws ton ksereis? Παράθεση
genok Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιανουαρίου, 2008 Chrispap έγραψε:re si genok to elliniko freeroll sto asteria exei kwdiko mipws ton ksereis?ellada Παράθεση
pkr Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2008 Συνεχιζω στο ιδιο νημα για λογους οικονομιας αφου παραμενω νεος η καλυτερα μελλοντικο fish(πολυ διαβασμα στο λεξικο!). σκεφτομαι να κανω την πρωτη μου καταθεση και να ξεκινησω σιγα σιγα. πιστευω 015$-030$ fix ειναι οτι πιο καλο(ειναϊ?) για αρχη. να προσπαθησω τις ικανοτητες μου(lol) σε τραπεζια 10αρια η θα ηταν καλυτερο να ξεκινησω σε τραπεζια λιγων ατομων? εχω και αλλα ερωτηματα που πιστευω σιγα σιγα θα μου λυθουν. αλλιως εδω εισαστε!:woohoo: οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2008 Να θυμασαι να παιζεις χερια με μεγαλη αξια (μεγαλα ζευγαρια,high cards κλπ)και να προτιμας να εχεις Position στα hands. Να προτιμησεις τα 10-handed τραπεζια. Επισης, το σημαντικοτερο για μενα ειναι να μην παρουν τα μυαλα σου αερα αν κερδισεις αλλα και να μην απογοητευτεις εντελως αν χασεις.Επισης, γιατι δε δοκιμαζεις και κανενα τουρνουα sit and go για αρχη? Αυτα των 10 ατομων με $1 entry fee ειναι ο,τι πρεπει κατα την ταπεινη μου αποψη.Οσα χρηματα και να καταθεσεις παντως, κοιτα να μην παιξεις με ψυχολογια παικτη που κρατα "scared money".Κοινως, να ειναι χρηματα που "σε παιρνει" να τα χασεις, ετσι ωστε να μη φοβασαι να τα πονταρεις οταν το κρινεις σκοπιμο....και αν εχεις διαθεση, ενημερωνε μας για την προοδο σου,και post-αρε hands που σου εκαναν εντυπωση για να τα συζητησουμε!Θεωρω παντως οτι σε αυτα τα ορια το επιπεδο των παικτων θα ειναι αρκετα χαμηλο και το παιχνιδι πολυ loose. Κατα συνεπεια, κοιτα να εχεις γενικως φυλλο κοντα στα nuts - αν οχι τα nuts - οταν φτανεις μεχρι το river και μην καθεσαι να εξηγεις "γιατι ο αλλος εκανε call στο raise μου με 3-J off suit?". Δεν υπαρχει απαντηση!Καλη σου τυχη. Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιανουαρίου, 2008 ΕΓΩ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ 5$-10$ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΡΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΚΟΥΜΟΥΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!:whistle: Παράθεση
Themis Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2008 TSINT έγραψε:ΕΓΩ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ 5$-10$ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΡΑΜΠΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΚΟΥΜΟΥΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!:whistle::laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Ασε το παιδι ρε TSINT να μαθει να παιζει στα χαμηλα! Θα ερθει η ωρα και για τα ψηλα!!! Παράθεση
pkr Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2008 φιλε themis σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου. θα εχω και τα sit n go στα υποψιν για την αρχη. πιστευω να ξεκινησω καλα(οταν εννοω καλα δεν εννοω το να κερδισω τιποτα οσο το να καταλαβω καποια πργματα για το παιχνιδι μου) και να σταθεροποιησω λιγο το παιξιμο μου. και αν ερθει και κανα ευρω καλα θα'ναι. οσο για τα λεφτα επειδη ετσι κι αλλιως δεν θα βαλω μεγαλο ποσο το αντιθετο μαλιστα δεν θα εχω και μεγαλο προβλημα. Παράθεση
qwerty Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2008 Καλησπέρα και από εμένα.Νέος και εγώ στο πόκερ και στο site και λεω να κάνω και εγώ κανα δυο ερωτήσεις εδώ για να μην ανοιγω νέο θέμα.Έπαιζα στο pokerstars τις τελευταίες ημέρες στα freerolls που έχει και κατάφερα και κερδισα 1.60$(ναι ξέρω τεράστιο ποσό :laugh: ).Το θέμα όμως είναι οτι δεν έχω βάλει τα πραγματικά μου στοιχεία , διότι δεν έπαιζα από το σπίτι μου.Θέλω να μου πείτε αν γίνεται να βάλω τα κανονικά μου στοιχεία και να συνεχίζω να παίζω με αυτό το account που έχω.Επίσης , genok στα freerolls των site που λες χρειάζεται να έχεις κάνει κάποιο ελάχιστο ποσό κατάθεσης για να παίξεις ή όχι;Ευχαριστώ και τα λέμε. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου, 2008 qwerty έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα.Νέος και εγώ στο πόκερ και στο site και λεω να κάνω και εγώ κανα δυο ερωτήσεις εδώ για να μην ανοιγω νέο θέμα.Έπαιζα στο pokerstars τις τελευταίες ημέρες στα freerolls που έχει και κατάφερα και κερδισα 1.60$(ναι ξέρω τεράστιο ποσό :laugh: ).Το θέμα όμως είναι οτι δεν έχω βάλει τα πραγματικά μου στοιχεία , διότι δεν έπαιζα από το σπίτι μου.Θέλω να μου πείτε αν γίνεται να βάλω τα κανονικά μου στοιχεία και να συνεχίζω να παίζω με αυτό το account που έχω.Στειλε email στο support του Pokerstars. Ειναι οι μονοι αρμοδιοι να σε βοηθησουν στο θεμα. Παράθεση
qwerty Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2008 Ευχαριστώ Themis.Κάποιος άλλος μήπως ξέρει τίποτα άλλο; Παράθεση
fran10apo Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιανουαρίου, 2008 δεν μπορεις να τα αλλαξεις(ονομα και επιθετο) τα αλλα μπορεις μονο..ή θα πρεπει να κανεις αλλο account η θα παιζεις με τα ψευτικα στοιχεια σου χωρις να μπορεσεις να κανεις ουτε καταθεση ουτε αναληψη..θα παιζεις οτι κερδιζεις απο τα freerolls! Παράθεση
pkr Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιανουαρίου, 2008 kalispera se olous. exw alli mia erwtisi na kanw. egkatestisa to logismiko tou pokerstars kai eida oti ta cash ring games jekinane apo ta 0.02 lepta sto fixed. sto poker.gr jekinane apo 0.15. apo pou na jekinisw na paizw ws proti fora?. apo to xamilotero twn 0.02-0.04 leptwn trapezi i apo 0.15-0.30? tnx kai sorry gia tis synexeis erwtiseis mou. Παράθεση
Silencio Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2008 Καλησπέρα pkrΣε όποιο όριο νοιώθεις πιο άνετα ψυχολογικά και σε αυτό που αντέχει χωρίς συνέπειες η τσέπη σου.Αν είναι η 1η σου φορά που θα παίξεις με real money μην σε αποθαρύνει το γεγονός ότι παίζοντας στο 0.02 δεν πρόκειται φυσικά να πλουτίσεις. Σκοπός σε 1η φάση είναι η μάθηση και βελτίωση και όχι η επίδειξη ή κάτι άλλο.Οπότε και το 0,02 είναι μια χαρά.Απλά να έχεις πάντα στο μυαλό, ότι σε αυτά τα όρια, σχεδόν σαν play money, ελοχεύει ένας μόνιμος κίνδυνος.. Το πόκερ που παίζεται δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να διδαχτείς, άρα να προσπαθείς να αποφεύγεις να παίζεις όπως η πλειοψηφία του τραπεζιού.Να σέβεσαι από την αρχή τα λεφτά σου όσα λίγα και αν είναι και να είναι σε επιφυλακή να μην στραβωμάθεις. Αυτό που θα βλέπεις δεν θα είναι το πόκερ που πρέπει να μάθεις..Πως και αποφάσισες να ξεκινήσεις με fixed limit; Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από το no limit και αν το προτιμάς ως πιο φτηνό με σκοπό να μεταπηδήσεις μετέπειτα στο nl, δεν θα στο πρότεινα.. Και εδώ κινδυνεύεις να μάθεις τα "κουσούρια" του fl που θα τα μεταφέρεις αργότερα στο nl.Αν πραγματικά θέλεις κάποια στιγμή να παίξεις nl, ξεκίνα με nl και ας είναι λίγο πιο ακριβά τα όρια των τραπεζιών.Καλή τύχη έτσι κι αλλιώς Παράθεση
zorbasovoudas Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2008 Φίλε pkr.Σου προτείνω να ξεκινήσεις 0.1-0.2 σέντς νο λίμιτ ή ποτ λίμιτ στο πόκερσταρς.Μόλις δεις ότι νοιώθεις άνετα ψυχολογικά χωρίς να παθαίνεις tilt ή οτιδήποτε άλλο χαζό, ανέβα στο 0.2-0.5 σέντς.Σου προτείνω να αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου ,παίξε όπως αισθάνεσαι ,και μην κατακρίνεις τον εαυτό σου για οτιδήποτε λάθος κάνεις.Θα χρειαστέις χρόνο και μάλλον χρήμα για καταλάβεις ποιό στυλ σου ταιριάζει και για να βελτιώσεις τα λάθη σου.Μόνο από τα λάθη σου μαθαίνεις μην το ξεχνάς αυτό. Παράθεση
pkr Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2008 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Ιανουαρίου, 2008 Kαλησπερα παιδια. ευχαριστω καταρχην για τις απαντησεις. βασικα αποφασισα να ξεκινησω στο fixed για τους περιπου γνωστους σε ολους λογους. δηλαδη οτι υπαρχει μικροτερο ρισκο για τα χρηματα σου. επειδη μιλαμε για καταθεσεις λιγων χρηματων δεν θελω το ρισκο του all-in καπου που απο λαθος θα μηδενισω τον λογαριασμο μου. μπορει να ειμαι και λαθος βεβαια. ειχα διαβασει και ενα αρθρο που συμβουλευε για αρχη και για μεγαλυτερη διαρκεια παιχνιδιου το fixed. περιμενω τις αποψεις σας. Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2008 Γειά σε όλους! Είναι πρώτη φορά που γράφω, αν και παρακολουθώ το site και πραγματικά νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στα ελληυικά δεδομένα. Δεν θα "ανοίξω" καινούριο θέμα γιατί όσα θα αναφερω αφορούν τη μέχρι τώρα συζήτηση.Εχω ξεκινήσει να παίζω - και να καταγράφω την απόδοση μου - σχεδόν ούτε μήνα. Στην αρχή πλήρωνα μια Paysafecard των €10 την ημέρα. Τώρα εχω καταλάβει που με παίρνει και πως πρεπει να παίζω και χτες έκανα το πρώτο cashout μου 100 δολλάρια. Αν συνεχίσω έτσι σε 1-3 μέρες θα κάνω το ίδιο. Βέβαια δεν έχω "σβύσει" το ποσό που διέθεσα μέχρι σήμερα σε "μαθήματα" , αλλά νομίζω ότι είναι πολλη καλή απόδοση σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα.Τα γράφω αυτά για να παίρνουμε κουράγιο όλοι οι νέοι. Προτείνω ψυχραιμία, υπομονή και λογικό παίξιμο. Επίσης ποτέ μην παίζετε λεφτά που θα σας λείψουν. Εγώ έλεγα - και συνεχίζω να το λέω - "θα χαλάσω 10 ευρώ και θα διασκεδάσω. Ας τα χάσω. Πέρασα ωραίο απόγευμα".Θέλω όμως να ρωτήσω κάτι τους παλιότεροους...Το επίπεδο που παίζω είναι 0,10-0,25 στο PL Holdem. Στα τουρνουά είμαι καταστροφή και θα ξαναπαίξω μόνο για την έξαψη, γιατί με έχουν βάλει μέσα. Μπορώ να παίξω και NL άνετα, αλλα νομίζω ότι στο PL είναι πιο αδύναμοι παίκτες και έχει μεγαλύτερη ασφάλεια στα αρχικά πονταρίσματα. Ξέρω ότι επειδή τα πάω καλά τις τελευταίες μέρες, δεν κάνει να "φτερουγίζω" και έχω την αυτοσυγκράτηση (τωρα πια) που χρειάζεται.Πείτε μου όμως... Να αλλάξω επίπεδό? Ειναι όλα τα χαμηλά επίπεδα περίπου το ίδιο? Μπορείτε να μας δώσετε μια εικόνα σχετικά με το βαθμό δυσκολίας του κάθε επιπέδου? Αν δηλάδη πάω ένα μιρό κλίκ παραπάνω (0,25-0,5), ενώ τα ποσα που θα παίζονται θα είναι 2πλάσια, πόσο καλύτεροι θα είναι οι παίχτες? Ζητώ συγνώμη αν κούρασα, αλλά ηθελα να πω και να ρωτήσω καποια πράγματα που είμαι σίγουρος ότι αφορούν όλους τους νεους.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Παράθεση
tolpkr Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2008 να αλλαξεις επιπεδο οταν εχεις $1500.Τα ποσα ειναι διπλασια, οι αντιπαλοι δεν ειναι 2 φορες καλυτεροι ομως.... Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2008 Μήπως είσαι υπερβολικός? 1500 / 0,50 (ΒΒ) = 3000Μήπως ήθελες να πείς 150 ?Δεν είναι υπερβολικό να έχεις 3000 φορες το Big Blind για ένα επίπεδο?Αλλωστε μάλλον δεν είναι και τόσο δύσκολο από ότι λές.Αν όμως επιμένεις στη συμβουλή, μπορείς να μου πείς γιατί?Ευχαριστώ για την απάντηση!! Παράθεση
arourel Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2008 Αναφορά Δημοσίευση 4 Σεπτεμβρίου, 2008 den einai ypervoliko na exeis 30 buy in alla to themito...egw tha proteina kai 50 buy in...gia na vgaleis asfals symperasma gia to posa buy in tha sou xreiastoun theleis istoriko 50.000 xeriwn...kalo einai pantws ean xaseis 2.5-3 buy in se ena session(h sth diarkeia mias meras) na stamatas,k na synexizeis thn epomenhoson afora to logo gia ton arithmo twn buy ins...VARIANCE..:whistle: :pinch: Παράθεση
Recommended Posts